2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geçmiş olsun korkuttu gece gece saglıkla gelsin inşallah

Evet hatırladım. Bende de oldu...
32.hafta da....
kabızdım biraz kendimi zorladım sonra baktım ki vajen den kan geliyor.. Biz de Dr gittik baktı sıkıntı yok rahim içinde bebekte plasenta da... Sanırım vajinaldi... Çok sükür gecti anlık oldu... Leke seklinde peçeteye silinse geliyordu...
Ondan sordum sana da acaba Dr ne ddi dye....
Çok ama çok geçmiş olsun. Az kaldı inşallah sona yaklasık

Rabbim sifa versin inşallah inşallah doktorlar sadece en kötüsünü söylemişlerdir her ihtimale karşı hastane araştırması yapmak gerekir. Oglumda kalp sıkıntısı olabilir dedi dogunca belli olur dediler. Tek yapılacak ameliyat gerekirse diyerek hastane ayarlamak dediler. Biz de öyle yaptık. Hiçbirsey cıkmadı ama önlem almk önemli tabi.

Sırasıyla doğuma yaklaşalım inş ben gidip gitmekte kararsızdım uzandım baktım iç çamaşırına kadar çıkmış ve kırmızı riske atamadım. Yine yüzünü göstermemesi ☺Hep kapalı suratı.

İnşallah çok üzgünüm dedikleri gibiyse doğar doğmaz ağır ameliyatlara girmesi gerekecek
Canım bu kadar üzme kendini ihtimal üzerinden belki hiç birsey olmayacak. Doktorların çoğu en kötü senaryoları yazıyolar çünkü doğduğunda ufak bişey olsa bile biz söylemiştik deyip kendini garantiye almaya çalışıyor. Ki bazende söyledikleri hiç birsey çıkmıyor. Sen bol bol dua et iyi olacağına hep İnan bak son zamanlarımız şimdiki üzüntülerimiz hem bebeği hem sütümüzü etkileyebilir

Son düzenleme:
Anladım canım... Bnde camasıra çıkmadı... Silmesem farketmezdim... Zaten wc sırasında oldu çok şükür bi şey yokmus
Ay inşallah sırası ile olsun doğumlar zamanlıca Amin
Yerim onun kapalı suratını....

Başka Dr daha git ve aklından sil.. Sana diyorum aynısı denildi kızıma takmadım bile...
Sen de metanetli ol. Baska dr mi yok ikinci görüş al..

cook coook geçmiş olsun..
minik adam korkutmuş annesini ama en nihayetinde hayırlı haberide gelmiş.. gözün aydin canim.

rahim artik iyice büyüdüğü icin oluyor canim..
bende yaşıyorum gece uykumdan kalkiyorum resmen..
rennie duo diye bi ilac var surup dr tavsiyesi sende bi danis istersen.

Kizlar dungece yine bir legen dolusu kustum
Ve midem kanadi
Doktora gitmedim acile
Bugun napsam acaba
Serummu alsam bilemedim
Canım doktora git bir çaresi vardır elbet serum ya da ilaç faydalı olabilir biz mide yanmasına dayanamazken sen daha zoruyla uğraşıyorsun

rahim artik iyice büyüdüğü icin oluyor canim..
bende yaşıyorum gece uykumdan kalkiyorum resmen..
rennie duo diye bi ilac var surup dr tavsiyesi sende bi danis istersen.

Valla pat diye başladı ben de anlamadım canım. Gaz oluyor diye akşamları meyveli soda içiyorum o mu yaptı dedim ama hep içiyorum. Rennie içtim sabah biraz hafifletti ama hala ağrım çok. 2 aya yakın var daha, böyle devam etmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…