Geldim kızlar oğlum gece gece korkuttu yine bizi herşey yolunda kanama yine vajinadan olmuş bebeğe yakın değil nts girdim sancim yok şükür. 2.500 kg olmuş yüzü yine kapalıydı ama olsun iyi ya Bin şükür .desteğiniz için teşekkür ederim ❤
Sağol canım ilk kanamam gebeliğin 7.haftasi kese içinde olmuştu daha sonrakiler geçirmiş old ameliyat lardan dolayı vajinada kanama alanlari oluşmuş rahim aşınmış o yüzden oluyormuş. Bi öncekinde belko hatırlarsın hastaneye yatmıştım gece lavaboya kalktım temizlenirken bi baktım yine kıpkırmızı kan bayılacaktım korkudan
Evet hatırladım. Bende de oldu...
32.hafta da....
kabızdım biraz kendimi zorladım sonra baktım ki vajen den kan geliyor.. Biz de Dr gittik baktı sıkıntı yok rahim içinde bebekte plasenta da... Sanırım vajinaldi... Çok sükür gecti anlık oldu... Leke seklinde peçeteye silinse geliyordu...
Ondan sordum sana da acaba Dr ne ddi dye....
Çok ama çok geçmiş olsun. Az kaldı inşallah sona yaklasık
Kızlar sürekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum çok üzgünüm bebeğimin midesinin küçük olduğunu suyumunda çok olduğunu yazmıştım. Bu durum bebeğin yemek borusunun tıkalı olmasından ya da yemek borusunun olmamasından kaynaklanabilirmiş. Doktorum bu ihtimalin olduğunu söyledi. Eğer böyleyse doğumdan hemen sonra ameliyat olması gerekecek...
Rabbim sifa versin inşallah inşallah doktorlar sadece en kötüsünü söylemişlerdir her ihtimale karşı hastane araştırması yapmak gerekir. Oglumda kalp sıkıntısı olabilir dedi dogunca belli olur dediler. Tek yapılacak ameliyat gerekirse diyerek hastane ayarlamak dediler. Biz de öyle yaptık. Hiçbirsey cıkmadı ama önlem almk önemli tabi.
Evet hatırladım. Bende de oldu...
32.hafta da....
kabızdım biraz kendimi zorladım sonra baktım ki vajen den kan geliyor.. Biz de Dr gittik baktı sıkıntı yok rahim içinde bebekte plasenta da... Sanırım vajinaldi... Çok sükür gecti anlık oldu... Leke seklinde peçeteye silinse geliyordu...
Ondan sordum sana da acaba Dr ne ddi dye....
Çok ama çok geçmiş olsun. Az kaldı inşallah sona yaklasık
Sırasıyla doğuma yaklaşalım inş ben gidip gitmekte kararsızdım uzandım baktım iç çamaşırına kadar çıkmış ve kırmızı riske atamadım. Yine yüzünü göstermemesi ☺Hep kapalı suratı.
Canım bu kadar üzme kendini ihtimal üzerinden belki hiç birsey olmayacak. Doktorların çoğu en kötü senaryoları yazıyolar çünkü doğduğunda ufak bişey olsa bile biz söylemiştik deyip kendini garantiye almaya çalışıyor. Ki bazende söyledikleri hiç birsey çıkmıyor. Sen bol bol dua et iyi olacağına hep İnan bak son zamanlarımız şimdiki üzüntülerimiz hem bebeği hem sütümüzü etkileyebilir
Sırasıyla doğuma yaklaşalım inş ben gidip gitmekte kararsızdım uzandım baktım iç çamaşırına kadar çıkmış ve kırmızı riske atamadım. Yine yüzünü göstermemesi ☺Hep kapalı suratı.
Anladım canım... Bnde camasıra çıkmadı... Silmesem farketmezdim... Zaten wc sırasında oldu çok şükür bi şey yokmus
Ay inşallah sırası ile olsun doğumlar zamanlıca Amin
Yerim onun kapalı suratını....
Kızlar sürekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum çok üzgünüm bebeğimin midesinin küçük olduğunu suyumunda çok olduğunu yazmıştım. Bu durum bebeğin yemek borusunun tıkalı olmasından ya da yemek borusunun olmamasından kaynaklanabilirmiş. Doktorum bu ihtimalin olduğunu söyledi. Eğer böyleyse doğumdan hemen sonra ameliyat olması gerekecek...
Geldim kızlar oğlum gece gece korkuttu yine bizi herşey yolunda kanama yine vajinadan olmuş bebeğe yakın değil nts girdim sancim yok şükür. 2.500 kg olmuş yüzü yine kapalıydı ama olsun iyi ya Bin şükür .desteğiniz için teşekkür ederim ❤
Öyle bir mide ağrısı ve yanmasıyla uyandım ki, yataktan fırladım resmen. Ağrıdan kendime gelemiyorum ne iyi gelir onu da bilmiyorum bildiğin kıvrandırıyor. Hiç yanma problemim yoktu oysa ya. Bu arada PPelinimben
inş hayırlı haberlerle gelirsin canım çok geçmiş olsun♥
rahim artik iyice büyüdüğü icin oluyor canim..
bende yaşıyorum gece uykumdan kalkiyorum resmen..
rennie duo diye bi ilac var surup dr tavsiyesi sende bi danis istersen.
rahim artik iyice büyüdüğü icin oluyor canim..
bende yaşıyorum gece uykumdan kalkiyorum resmen..
rennie duo diye bi ilac var surup dr tavsiyesi sende bi danis istersen.
Valla pat diye başladı ben de anlamadım canım. Gaz oluyor diye akşamları meyveli soda içiyorum o mu yaptı dedim ama hep içiyorum. Rennie içtim sabah biraz hafifletti ama hala ağrım çok. 2 aya yakın var daha, böyle devam etmez inşallah