2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok şükür begeğin iyiymiş gözünaydın

Günaydın kızlar

Bu gece size uykusuzluk migde yanmasi şikayetiyle uyuyamiyorum diyemeyeceğim kızlar kanamam var hastaneye gidiyorum dua edin
Çok geçmiş olsun canım

Alt ast safra yüksek düşüş eğiliminde inşallah hastane koridorlarından kurtuluruz dua edin
İnşallah canım benim kasıntı olmadan mj cıktı?
Benimde vardı ilk gebeliğimde...
Çok şükür 38de dogum oldu. Seninde en güzel zaman da olsun inşaallah

Neden kanamaların oluyır canım Dr bir sey ddi mi?
Geçmiş olsun..

Benim de inanılmaz bi kaşıntım var özel bölgemde ve sanki kesik çizgiler var acıyor , yanma yok akıntım yoğun ve süt kesiği vs gibi değil çok huylandım suyu sızdırıyor mudur diye olabilir mi Böyle bir şey

Yok benimki kilo.Ödemde ellerim ayaklarım balon gibi şişiyor.ilk hamileligimde dogumdan 1 hafta önce balon gibi şişmiştim ordan biliyorum.
Bir komşumuzda kilo olsa kolların şişerdi büyürdü dedi . Gerçi benım kalçamda irileşti. Hayırlısı artık napalım son aylar dikkat edelim:/ dicem ama akşammyine tatlınuedim

Ne sipariş ettiniz kız hepinizin cani çekmiş ay benim canım hiç bisey çekmiyor surda sayılı haftalar kala bulantılar başladı sen hala kilo almadin mi canim
Söylemeyim baskasının da canı çekmesin Ben +6 kilo oldum canım alıyorum bu aylarda artık yürüyüş de zorluyor beni yapamıyorum. Bulantılar geçer inş başında da çok çektin bulantıdan. bebek midene baskı yapan bi pozisyona gelmiş olabilir. Sen yürüyüş devam edebiliyor musun

Neden kanamaların oluyır canım Dr bir sey ddi mi?
Geçmiş olsun..
Sağol canım ilk kanamam gebeliğin 7.haftasi kese içinde olmuştu daha sonrakiler geçirmiş old ameliyat lardan dolayı vajinada kanama alanlari oluşmuş rahim aşınmış o yüzden oluyormuş. Bi öncekinde belko hatırlarsın hastaneye yatmıştım gece lavaboya kalktım temizlenirken bi baktım yine kıpkırmızı kan bayılacaktım korkudan

Benim de çok canım çekti ama yiyemedim hatta yapmayı bile düşündüm sonra üşendim onun yerine dolapta bi hamurişim vardı onu çözdürüp yedim. Ama pişman değilim
Senin buzlukta ne güzel çözüm varmışBenimde hain kocam gece gece yedirdi bana ben o saatte hiç yemiyordum çok pişman oldum bence bida izlemeyelim bize kilo aldıracak program

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…