Hanımlar hala kızıma işim bulamadık artık isim bulmamız lazım ki süslerini de yaptırayım.. şu an Derin ismi üstüne düşünüyoruz öyle tiki isimlerden hoşlanmıyoruz , anlamı güzel olan söylenişi hoş olan isimler bakıyoruz . Bize bu konuda yardımcı oluuun fikir ve önerileriniz neler ??
Mine, Pelin, Selin, Ayla, Anıl, Mila Ben bunlari dusunmustum kızım olsaydı. Bir de Erin düşünmüştük İrlanda'da barış anlamına geliyor hem Türkçe de söylenişi kolay diye.
evt kzum ben de hem 1 yasındayken hem de buyuyunce hos olcak isimler dusundum yeni isimleri buyuyunce dusunemıyorum asel lina lalin liya falan anlamsz geliyor. nilperi nilipek falan mı yapsam dedim ama soyadımz uzun diye vazgectm sizin kısaysa dusuneblrsn.
Mine, Pelin, Selin, Ayla, Anıl, Mila Ben bunlari dusunmustum kızım olsaydı. Bir de Erin düşünmüştük İrlanda'da barış anlamına geliyor hem Türkçe de söylenişi kolay diye.
Anıl koymam galiba 3 tane Anıl diye arkadaşım oldu ikisi öldü biri çok kötü bıçaklandı sebepsiz yere , biraz kötü enerji alıyorum Anıl isminden o yüzden
Geldim kızlar oğlum gece gece korkuttu yine bizi herşey yolunda kanama yine vajinadan olmuş bebeğe yakın değil nts girdim sancim yok şükür. 2.500 kg olmuş yüzü yine kapalıydı ama olsun iyi ya Bin şükür .desteğiniz için teşekkür ederim ❤
Ah canım görmemişim msjini çok geçmiş olsun ama artık korkma 2.5 kg çok güzel bir kilo oğlun bundan sonra ne kadar dursa o kâr karnında ama durmak istemezse de gelebilir paşa
canım benim hamileliğin başından beri yoğun akıntım var. İki doktor değiştirdim ikisi de üzerinde durmadı. Ama benim gebelik dışında da akıntım çok oluyordu. İdrar kültürümde filan bir sıkıntı çıkmadı. Bazı gebelerde olur dedi doktorum.
Kızlar merhaba benimde doktor kontrolüm bardı bugün 2500 kiloya yakın olmuş 10 gün önde gidiyor ama sıkıntı yok dedi doktor indirect coombs testim pozitif çıkmıştı ödem yok kan uyuşmazlığı etkilememiş dedi. Suyu iyi ama ayakları tam gögsümde başı doğum kanalında nefes almakta bile zorlanıorum artık. Bir sonraki görüşmemiz 2 hafta sonra bakalım
Ediyorum canım ben yürüyorum bazen arada yuruyemedigim gün oluyor o günlerde de zaten evde yoğun koşturma ev işleri oluyor hareketim azalmadı vücudum inceldi kollar bacaklar rahatladı benim bebek de iyiyse bi dr a gidip geleyim içim çok rahatlayacak bulantılar da heralde doğumla birlikte geçecek artık başka yolu kalmadi +6 çok güzel kilo bebek güzel büyüyorsa gelişimi iyiyse
Hareket etmek çok iyi geliyor yapabiliyorsan hiç ara verme ödem olmaz ne güzel.ama ben hantallaştım iyice ne ev işi ne yürüyüş zorlanıyorum artık çok nefesim kesiliyor. 10 günde 1 kilo aldım sanırım son ay 2 kilo daha alırım gibi. Bebek için bi doktor karın bölgesi geriden geliyor dedi sordum o doktora yememle mi alakalı diye yok anne karnı bazen bebeğin gelişimine uygun ortam olmuyor ozaman erken alıyoruz dedi.
sonra başka doktora gittim herşey yolunda haftanla uyumlu gayet kilo almış 34 hafta 2430 gr 45 cm dedi.
taşındığım yerdeki doktor da herşeyine normal demişti detaylı ultrasona bakan doktorda iyi demişti