2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ödem mi acaba? Bende çok almışım bu sefer ama benim gerçekten elim ayağım şiş baya, o yüzden takılmamaya çalışıyorum.
Bnmde oyle elim ayagim yuzum sis kendimde bise yok sadece karnim buyudu. Aman saglikli olsnlar da napim kilodur verilir. Ayagi mesaneme dayamis bende diorm nie surekli tuvaletim varms gibi gelio bzm ki yapioms megersem

Doğum anında bile dönenler var diyorlar hep, ilk bebiş miydi seninki? Sancın gelene kadar beklersin olmazsa.
ilk hamileliği. drla ilk basta normal diye konuştuk ilk haftalarda ama su an hem korkuyorm hem de ise.geri baslayacam 38 olmaz da 41 42 olursa 4 haftam bosa gidicek gibi geliyo

Bnmde oyle elim ayagim yuzum sis kendimde bise yok sadece karnim buyudu. Aman saglikli olsnlar da napim kilodur verilir. Ayagi mesaneme dayamis bende diorm nie surekli tuvaletim varms gibi gelio bzm ki yapioms megersem
Ah bu bebişler ah doğsunlar da poposuna poposuna vura vura sevelim

ilk hamileliği. drla ilk basta normal diye konuştuk ilk haftalarda ama su an hem korkuyorm hem de ise.geri baslayacam 38 olmaz da 41 42 olursa 4 haftam bosa gidicek gibi geliyo
Canım öyle düşünme, sırf izin kullanayım diye erken mi doğuracaksın sanki? Zaten 40’tan sonra 2 hafta izni ekstradan veriyorlar, yani o doğum izninden düşmüyor, o yüzden max 3 hafta gider izninden merak etme.

Yani 40 gecirirsek 16 hafta izin 17 ya da 18 mi oluyor buna cok sevindm gercekten duymamistm

Yani 40 gecirirsek 16 hafta izin 17 ya da 18 mi oluyor buna cok sevindm gercekten duymamistm
Evet canım, sürmatür deniyor o duruma, 41-42. Haftalar doğum izninden düşmüyor. Eğer aktardıysan iznini 3 haftan gitmiş oluyor sadece. Bende senin gibi bir an önce doğurayım iznim gitmesin diyodum ama çok gereksizmiş meğer, bebeğin kendi vaktini kendi belirleyip gelmesi aslında en güzeli.

Yaa evt gercekten su an biraz rahatladm hic bilmiyordum 41 42 de boyle bir hakkımz olduğunu cok gzelmis. Onunla daha cok vakit gecirmk icin sezaryen isticektm ama su wn tekrar dsunmeye basladm.

Yaa evt gercekten su an biraz rahatladm hic bilmiyordum 41 42 de boyle bir hakkımz olduğunu cok gzelmis. Onunla daha cok vakit gecirmk icin sezaryen isticektm ama su wn tekrar dsunmeye basladm.

Ya en son öyleydi, değişmemiştir diye düşünüyorum ama sen doktoruna gidince bi sor yine de

Seninle günlerimiz aynı bebişlerde aynı gidiyor masallah canım sorma o ayakları çıksın ısırcam mafetti direnirken beni

Canim bende kullandim ilk 3 ayimda 5. Ayimda bir de gecen hafta sonucta enfeksiyon daha tehlikeli doktora guvenmek zorundayiz bir bildikleri vardir yani gnomax xl 3 gunluk aklima hic kotu birsey getirmedim sende getirme zaten kacinci haftamiza geldik dogurcaz yani

pimpirikliym iste dr bin kere bir sey olmaz dedi ama ben illa takiorrum benimkinde 7 tane vardi galiba. Demek ki çoğu dr yaziyor demek ki gerçekten bi zrari yok oyleyse cok sukur rahatladm.

wendy değismemstr de soraym ben ne olur ne olmaz ayın 10 unda kontrol.

Kizlar perine masajı yapan var mı?

Ilk defa duydum boyle biseyi nasi olcak o anlamadim. Bende bugun aldm 24 kasim 40. Haftam 3 kasima kdr verdi 3 hafta öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…