Bnmde oyle elim ayagim yuzum sis kendimde bise yok sadece karnim buyudu. Aman saglikli olsnlar da napim kilodur verilir. Ayagi mesaneme dayamis bende diorm nie surekli tuvaletim varms gibi gelio bzm ki yapioms megersem
ilk hamileliği. drla ilk basta normal diye konuştuk ilk haftalarda ama su an hem korkuyorm hem de ise.geri baslayacam 38 olmaz da 41 42 olursa 4 haftam bosa gidicek gibi geliyo
Bnmde oyle elim ayagim yuzum sis kendimde bise yok sadece karnim buyudu. Aman saglikli olsnlar da napim kilodur verilir. Ayagi mesaneme dayamis bende diorm nie surekli tuvaletim varms gibi gelio bzm ki yapioms megersem
ilk hamileliği. drla ilk basta normal diye konuştuk ilk haftalarda ama su an hem korkuyorm hem de ise.geri baslayacam 38 olmaz da 41 42 olursa 4 haftam bosa gidicek gibi geliyo
Canım öyle düşünme, sırf izin kullanayım diye erken mi doğuracaksın sanki? Zaten 40’tan sonra 2 hafta izni ekstradan veriyorlar, yani o doğum izninden düşmüyor, o yüzden max 3 hafta gider izninden merak etme.
Canım öyle düşünme, sırf izin kullanayım diye erken mi doğuracaksın sanki? Zaten 40’tan sonra 2 hafta izni ekstradan veriyorlar, yani o doğum izninden düşmüyor, o yüzden max 3 hafta gider izninden merak etme.
Evet canım, sürmatür deniyor o duruma, 41-42. Haftalar doğum izninden düşmüyor. Eğer aktardıysan iznini 3 haftan gitmiş oluyor sadece. Bende senin gibi bir an önce doğurayım iznim gitmesin diyodum ama çok gereksizmiş meğer, bebeğin kendi vaktini kendi belirleyip gelmesi aslında en güzeli.
Evet canım, sürmatür deniyor o duruma, 41-42. Haftalar doğum izninden düşmüyor. Eğer aktardıysan iznini 3 haftan gitmiş oluyor sadece. Bende senin gibi bir an önce doğurayım iznim gitmesin diyodum ama çok gereksizmiş meğer, bebeğin kendi vaktini kendi belirleyip gelmesi aslında en güzeli.
Yaa evt gercekten su an biraz rahatladm hic bilmiyordum 41 42 de boyle bir hakkımz olduğunu cok gzelmis. Onunla daha cok vakit gecirmk icin sezaryen isticektm ama su wn tekrar dsunmeye basladm.
Yaa evt gercekten su an biraz rahatladm hic bilmiyordum 41 42 de boyle bir hakkımz olduğunu cok gzelmis. Onunla daha cok vakit gecirmk icin sezaryen isticektm ama su wn tekrar dsunmeye basladm.
Kızlar merhaba benimde doktor kontrolüm bardı bugün 2500 kiloya yakın olmuş 10 gün önde gidiyor ama sıkıntı yok dedi doktor indirect coombs testim pozitif çıkmıştı ödem yok kan uyuşmazlığı etkilememiş dedi. Suyu iyi ama ayakları tam gögsümde başı doğum kanalında nefes almakta bile zorlanıorum artık. Bir sonraki görüşmemiz 2 hafta sonra bakalım
Ya benim de pazardan beri hiç tadım yok kizlar. Hamilelğn 7. Haftasında doktoruma hafif akıntı var kasinti koku yok dedim rengi de krem gibi kurursa sari oluyordu ama ben dr a sarımsı dedm bunu söyledim fitil yazmisti gynomax. Ilk 3 ay yasak normalde. Sonra doktorjmu arayıp hocam bu 7. Haftada yasak benim bir şikayetim de yok kullanmiyim demistim o da yok yok kullan hiçbir sey olmaz dedi. Kadin doğumcu arkadaşım kültür yapalım bence dedi de hoca bir sey olmaz koy deyince koydum ya enfeksion varsa die. Hatta sonraki kontrollerde hocaya sordum o fitilden bisi olur mu diye olmaz dedi cok rahattı. Ama ben hala kafama cok takıyorum o fitili. Pazardan beri forum forum geziyor baska kullanan olmus mu diye. Yazan dr da var ilk 3 ay yazmayan da var. Kullanan var kullanmayan var ne bilim kafayı takmak bisi bulamadm bunu taktim simdi de. Uff yani. Allah korusun bir sey olsa simdiye çıkardı dedi esim iyidir demi kizlar ya.
Canim bende kullandim ilk 3 ayimda 5. Ayimda bir de gecen hafta sonucta enfeksiyon daha tehlikeli doktora guvenmek zorundayiz bir bildikleri vardir yani gnomax xl 3 gunluk aklima hic kotu birsey getirmedim sende getirme zaten kacinci haftamiza geldik dogurcaz yani
Canim bende kullandim ilk 3 ayimda 5. Ayimda bir de gecen hafta sonucta enfeksiyon daha tehlikeli doktora guvenmek zorundayiz bir bildikleri vardir yani gnomax xl 3 gunluk aklima hic kotu birsey getirmedim sende getirme zaten kacinci haftamiza geldik dogurcaz yani
pimpirikliym iste dr bin kere bir sey olmaz dedi ama ben illa takiorrum benimkinde 7 tane vardi galiba. Demek ki çoğu dr yaziyor demek ki gerçekten bi zrari yok oyleyse cok sukur rahatladm.
wendy
değismemstr de soraym ben ne olur ne olmaz ayın 10 unda kontrol.