2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende çıkmıyorum kuzum tedbir için ama öyle çok korkmuyorum kuzum neden hic bilmiom ama icimde buyuk bir korku yok sadece evladim icin korkuyorum kızım ve karnımdaki için

Bizde kendimiz için korkmuyoruz ki.
Hastalanmaktanda korkmuyorum.
Ama hastalanırsam evladımdan nasıl ayrı kalırım ondan çok korkuyorum.
2 dk ayrı kalmadık.
Allah korusun.
Düşününce bile fenalık geliyor ben orda karantina altında kafayo yemekten ölürüm zaten

Evet bende

Malesef çocuklara yemek bile zor yapıyorum bu sabah öğürerek uyandım bulantılarım başladı tam 6 hafta oldum başladı o feci bulantılar
Allah yardımcımız olsun bacım çok şükür bende yok şuan sabahları bulantı yada yemek kokusuna hassasiyet sadece sucuk kokosu rahatsız ediyo

Senmi benmi 2 dk diğer odaya geçsem oğlumdan habersiz, hemen evin içinde beni arıyo dışarı kapısının önünde oturup ağlamaya başlıyo her gece mutlaka eşimle birlikte onu yanımızda yatırırız uyuyunca yatağına koyarım ( yatağıyla aramda 1 metre var :) asla onsuz yapamam rabbim korusun bizleri ve yavrularımızı inş

Tüm duygularımı yazmışsın.

Aynen kuzum bendede bu korkular var işte Allahım korusun hepimizi ülkemizi

Bi kere stresten uzak durmalısın içine vesvese verme, bi sıkıntı olsa doktor söyler sana bişeyden bahsettimi, belkide geç döllenmedir oyüzden gelişimi yavaştır şuan sakin ol

Bendede aksine akşam iştahım açılıyor çok, sabah mide yanmalarım çok oluyo diye kahvaltıyı geç yapıyorum. Ve bebeğin için bırakmalısın herşey iradeyle başlar kendine inan hiç kimse ve hiç birşey vazgeçilmez değildir. Dünyadaki hiçbirşey evlatlarımızdan değerli değildir, onlar bizsiz asla yapamaz kendine acımıyorsan onlara acı

Benimde 1hafta geriden gidiyor ama geç döllenmeden dolayı dedi doktor. Endişelenecek bir şey değil dedi. 6+3 te kalp atışı duyamamış olabilirsiniz bence normal. Canını sıkma bence 1 hafta sonra tekrar git o zaman duyarsın inşallah.

Bizimde öyle.
Yanımda uyuyor yatağına alıyorum.
Hele 4 5 gündür eşim salonda biz onunla uyuyoruz. Kendi yatağıda anne yanı gibi duruyor zaten dibimde.
2 dk görmeden durmaz.
Babasıyla kalıyor bitek oda maksimum 2 saat.
Hemen anne diyor.
Rabbim esirgesin o durumlara sokmasın inşallah

Amin bacım amin rabbim bizleri hiçbir zaman yavrularımızla imtihan etmesin inşşşş

Tam tersi herkez farklı demekki Bende mide yanması akşam daha çok oluyor
Aynen öyle kuzum irade istedikten sonra bırakılır şuan 1 2 tane iciyorum günde tamamen bırakıcam inşallah uğraşıyorum olacak ama 1 paketten 1 2 ye düşmekte bana basari kuzu hic bukadar kendimi tutabileceğimi düşünmezdim ama.hersey evlatlarımız bebislerimiz için ❤
Aynen öyle kuzum iyiki varlar cok sukur

Ben de Allah nasip ederse 19 kasımda anne oluyorum henüz 5 haftalık şu karışık gündemden dolayı hastaneye gitmek de problem Ama en azından onun benle olduğunu bilmek yetiyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Rabbim onları bize bizlere bağışlasın inş

Allah yardımcımız olsun bacım çok şükür bende yok şuan sabahları bulantı yada yemek kokusuna hassasiyet sadece sucuk kokosu rahatsız ediyo
Insallah hiç olmaz ben artik 3. Çocuk olunca vücut kolay adapte olacak bulanti olmayacak sandım oluyor yinede malesef aşırı halsizlik uyku ağzımda ekşi kötü tat hepsi başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…