- 7 Mart 2020
- 93
- 59
- 3
İnşallah canım beta kaçtı en son?Evet kuzum doktor dedi beta söyledim en son yaptırdığım tamam olması gereken buydu görmemiz gereken dedi haftasi ile uyumlu dedi 10 gün sonra gel dedi Ben 11.gu gideyim diyorum cumartesi 6+5 oluo sonra birdaha haftaya çağırır sanırım
Bu gidişimde inşallah bebeği görürüm
Amin kuzum en son 12 martta 837.31 di kuzumİnşallah canım beta kaçtı en son?
teşekkür ederim canm böylesi hayrılısıymış alnımıza ne yazılmışsa o olur..Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim birdaha yasatmasin sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahnediyecegimi bilemiyorum kuzum hayırlısı olsun Rabbim birdaha nasip etsin sağlıklı gebelikinsallah
Sağol kuzum amin kuzum insallahsende çok iyi bak kendine kuzum
inşallah canm sağlıklı olsun da zamanı önemli değil. hakkımızda hayırlısı inşallahCanım gerçekten çok üzüldüm ama her şey Allahtan lütfen kendini üzmemeye çalış. Hepimizin başına gelebilir hepimiz aynı durumdayız.İnşallah bir sonraki seferde sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip olur sana
Anladım benim 16 binlerde olduğunda görmüştüm keseyi ve yolk kesesini. İnşallah bebeğide görürüm artık.Amin kuzum en son 12 martta 837.31 di kuzum
Amin kuzum insallahteşekkür ederim canm böylesi hayrılısıymış alnımıza ne yazılmışsa o olur..
kendinize iyi bakın sağlıkla kalın sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Ben gittiğimde beta tahmini 4000 5000 civarıydı kuzum ondan kese ancak gozuktu erken gittim sanirim oyuzden insallah haftaya bebisi de gorurum insallahAnladım benim 16 binlerde olduğunda görmüştüm keseyi ve yolk kesesini. İnşallah bebeğide görürüm artık.
Ya benim tedirginliğim değer nasıl yükseldi mi düştü mü. Ya dış gebelikse diye.
Doktora gitmesem de kan verirdim sağlık ocağına. Şimdi ona da gidemiyorum. 1 hafta oldu en son kan verdim. 318 di.
Sonrasından haberim yok
neden dış gebelikten şüpheleniyorsun?Ya benim tedirginliğim değer nasıl yükseldi mi düştü mü. Ya dış gebelikse diye.
Doktora gitmesem de kan verirdim sağlık ocağına. Şimdi ona da gidemiyorum. 1 hafta oldu en son kan verdim. 318 di.
Sonrasından haberim yok
Evet benimde kızımda çok midem bulanıyrodu ve çok zordu cidden seninki de bir an evvel geçer inşallah bende de hiç olmasa keske bari bu gebelikteİnşallah canım zor oluyo helede sabahları
Sen çok fazla gidiyorsun rainbow doktora bu kadarı gereklilik değil bence evet Allaha sığınıyoruz ama salgın ciddi boyutlara gelirken minimuma indirmelisin benim 6 hafta bitiyor 7. Haftaya randevu almıştım ama onu da iptal ettim çünkü ebem aradı bilgilerimi aldı ve kesinlikle sağlık ocağına bile gelmiyorsun dr a hastaneye gitmiyorsun en az 3 hafta sonra durum şekillenecek dedi ben dedi buranın çok sakin olduğu bir gun arar kan değerlerine bakarim dedi genel kan sayımı icin yaniEvet kuzum doktor dedi beta söyledim en son yaptırdığım tamam olması gereken buydu görmemiz gereken dedi haftasi ile uyumlu dedi 10 gün sonra gel dedi Ben 11.gu gideyim diyorum cumartesi 6+5 oluo sonra birdaha haftaya çağırır sanırım
Bu gidişimde inşallah bebeği görürüm
Kuzum ben randevu almadım kese icin gittim özele doktor 10 gün sonra gel tekrar dedi onun için gidicem sonrasında cagirmazsa gitmem yine gel derse giderim sırf virüs yuzunden özele gidiyorum çok yakın bana die birde temiz ve cok sakiñ bir hastane en azından bebeği görsem sonra zaten aydan aya gidicem doktor oyle dedi banaSen çok fazla gidiyorsun rainbow doktora bu kadarı gereklilik değil bence evet Allaha sığınıyoruz ama salgın ciddi boyutlara gelirken minimuma indirmelisin benim 6 hafta bitiyor 7. Haftaya randevu almıştım ama onu da iptal ettim çünkü ebem aradı bilgilerimi aldı ve kesinlikle sağlık ocağına bile gelmiyorsun dr a hastaneye gitmiyorsun en az 3 hafta sonra durum şekillenecek dedi ben dedi buranın çok sakin olduğu bir gun arar kan değerlerine bakarim dedi genel kan sayımı icin yani
merhaba kızlar nasılsınız?
ben bugun yine dra gittim, canlılık ve gelişme yok 6.haftada kalmış malesef
yarın öğlen yatış yapıyorum ve kürtaj olucak. inşallah herşey yolunda gider..
R Rainbow3461 beni listeden çıkarabilirsin canm artık aranızda olamayacağım..
sürekli yazıp sizleride üzmek moralinizi bozmak istemem..
inşallah herkezin mutlu sağlıklı hamilelikleri olur sağ salim kucağınıza alırsınız..
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Bende gidemiyorum korkudan kan vermeye ama birkaç gebelik testi aldım 2-3 günde bir idrar yapıyorum değer yükseliyor koyulaşıyor rahatlıyorum. Elimden bu geliyo.
Amin ben çok korkuyorum arada camdan iki dk hava alıyorum hic çıkmıyorumKuzum ben randevu almadım kese icin gittim özele doktor 10 gün sonra gel tekrar dedi onun için gidicem sonrasında cagirmazsa gitmem yine gel derse giderim sırf virüs yuzunden özele gidiyorum çok yakın bana die birde temiz ve cok sakiñ bir hastane en azından bebeği görsem sonra zaten aydan aya gidicem doktor oyle dedi bana
Sağlık ocağında bende verecektim mesela ama vazgeçtim vermedim su olaylar geçene kadar evden disari zaten cikmiyorum bakkala dahi gitmiyorum sürekli evdeyim
Kuzum birde bu 2. Gidişim olcak doktora ben sadece beta takibi için gittim oda gerekli olduğu için doktoruma verdim kagitlarimi mesela oda iyi yapmissin gayet akıllıca dedi gerekmedikce cikmiyorum evden ben kan verdim dönemde risk bukadar fazla deildi şuan bu durumdayız allahım korusun bizleri tüm ülkemizi
Bende çıkmıyorum kuzum tedbir için ama öyle çok korkmuyorum kuzum neden hic bilmiom ama icimde buyuk bir korku yok sadece evladim icin korkuyorum kızım ve karnımdaki içinAmin ben çok korkuyorum arada camdan iki dk hava alıyorum hic çıkmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?