2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah canım beta kaçtı en son?

teşekkür ederim canm böylesi hayrılısıymış alnımıza ne yazılmışsa o olur..
kendinize iyi bakın sağlıkla kalın sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah

inşallah canm sağlıklı olsun da zamanı önemli değil. hakkımızda hayırlısı inşallah

teşekkür ederim canm böylesi hayrılısıymış alnımıza ne yazılmışsa o olur..
kendinize iyi bakın sağlıkla kalın sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Amin kuzum insallah Allah ragzi olsun rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah kuzum

Anladım benim 16 binlerde olduğunda görmüştüm keseyi ve yolk kesesini. İnşallah bebeğide görürüm artık.
Ben gittiğimde beta tahmini 4000 5000 civarıydı kuzum ondan kese ancak gozuktu erken gittim sanirim oyuzden insallah haftaya bebisi de gorurum insallah
Amin kuzum insallah hep birlikte görürüz yavrularimizi

Bende gidemiyorum korkudan kan vermeye ama birkaç gebelik testi aldım 2-3 günde bir idrar yapıyorum değer yükseliyor koyulaşıyor rahatlıyorum. Elimden bu geliyo.

neden dış gebelikten şüpheleniyorsun?
baş ağrısı çok düşünmek havasızlık ve uykusuzluktan olabilir panik yapmayın

İnşallah canım zor oluyo helede sabahları
Evet benimde kızımda çok midem bulanıyrodu ve çok zordu cidden seninki de bir an evvel geçer inşallah bende de hiç olmasa keske bari bu gebelikte

Sen çok fazla gidiyorsun rainbow doktora bu kadarı gereklilik değil bence evet Allaha sığınıyoruz ama salgın ciddi boyutlara gelirken minimuma indirmelisin benim 6 hafta bitiyor 7. Haftaya randevu almıştım ama onu da iptal ettim çünkü ebem aradı bilgilerimi aldı ve kesinlikle sağlık ocağına bile gelmiyorsun dr a hastaneye gitmiyorsun en az 3 hafta sonra durum şekillenecek dedi ben dedi buranın çok sakin olduğu bir gun arar kan değerlerine bakarim dedi genel kan sayımı icin yani

Kızlar beta hcg takibini bende çok yaptırdım ilk başlarda. Ama şuan olsa iki günde bir gidemezdim hastaneye. Sizdede kanama gibi bi durum yoksa sık sık beta baktırmaya gitmeyin. Hastaneler çok riskli şuan

Kuzum ben randevu almadım kese icin gittim özele doktor 10 gün sonra gel tekrar dedi onun için gidicem sonrasında cagirmazsa gitmem yine gel derse giderim sırf virüs yuzunden özele gidiyorum çok yakın bana die birde temiz ve cok sakiñ bir hastane en azından bebeği görsem sonra zaten aydan aya gidicem doktor oyle dedi bana
Sağlık ocağında bende verecektim mesela ama vazgeçtim vermedim su olaylar geçene kadar evden disari zaten cikmiyorum bakkala dahi gitmiyorum sürekli evdeyim
Kuzum birde bu 2. Gidişim olcak doktora ben sadece beta takibi için gittim oda gerekli olduğu için doktoruma verdim kagitlarimi mesela oda iyi yapmissin gayet akıllıca dedi gerekmedikce cikmiyorum evden ben kan verdim dönemde risk bukadar fazla deildi şuan bu durumdayız allahım korusun bizleri tüm ülkemizi

Çok üzüldüm.
Rabbim yeniden sağlıklı bir bebiş nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Bende gidemiyorum korkudan kan vermeye ama birkaç gebelik testi aldım 2-3 günde bir idrar yapıyorum değer yükseliyor koyulaşıyor rahatlıyorum. Elimden bu geliyo.

Ben onu yaptım. 3. Kan verdiğim gün kop koyu çıktı.
Bekliyorum bakalım

Kızlar canım. Sıkkın randevu çarşambaydı iptal olmuş doktorum oradaydı bugun az önce gittim maalesef. Ama kalbi duyamadık bebekte 6+3 normal de 7+2 yim gelişmiyomu acaba çok canım sıkıldı kalp atışı da yok

Amin ben çok korkuyorum arada camdan iki dk hava alıyorum hic çıkmıyorum

Ben galiba 2li 3lu test günlerine kadar gidemeyeceğim 10 haftaya kadar falan çünkü cok korkuyorum virüs topluma yayıldı diyenler var Allah korusun bulaşırsa ne yaparız

Amin ben çok korkuyorum arada camdan iki dk hava alıyorum hic çıkmıyorum
Bende çıkmıyorum kuzum tedbir için ama öyle çok korkmuyorum kuzum neden hic bilmiom ama icimde buyuk bir korku yok sadece evladim icin korkuyorum kızım ve karnımdaki için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…