2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Keşke yemek yapanım olsa biraz yiyebilirdim belki eşim evin altında çalışıyordu restorantta yapıp getiriyordu bişiler 10 gündür diğer şubeye gönderdiler uzak ondan da yardım alamıyorum. Kendim pişirince kokuyu aldığım an tamam yiyemiyorum çok zorladım kendimi. Var olan yemeği bile ısıtamadım kapağını açtığım an öğürmeye başlıyorum. Hastaneyede gidemedim hiç durumum nasıl onuda bilmiyorum ya psikolojik olarak fenayım valla kuzum

Benim kesenin boyutunu söylemedi doktor ama ultrasonda baya belirgin şekilde kesem görünüyordu. Benimkide karından görüldü. Bu durumlar doktorun kullandığı cihaza göre de değişiyor. Cihazı kaliteli ise daha erken duyulup görülüyor. Sık sık hastaneye gitmek bence şuan mantıklı değil. O nedenle 7+0 da gitsen daha garanti olur.

İnşAllah ben kalp atışını duyana kadar kimseye hamile olduğumu sölemicem dedim 2 düşüğüm var çünkü kalp atışını duyamadan düşüyorlardı. Çatlıcam söleyemiorum millete diye bi an evvel duysam şu kalp atışını hamile olduğuma inanıcam. İnşAllah sağlıkla geçer gebeliğiniz

Keşke kuzum ya sen doktora git bi soyle bulantı için ilaç verir belki beslenemzsin böyle yoksa zayıf düşersin kuzum

Özel hastane kuzu cihazı iyidir sanırım Bilmiyorumki benim böyle gözüktü
Evet kuzum deil ama doktor çağırdı bilmiyorum kararsizim cumartesi veya pazartesi gidicem haftaya durma gore bakarım kalp duymak için demedi bana ama kese büyümüsmu dolumu ona bakicaz sonra kalp dedi sirayla gidicez banada doktor söylemedi ben kağıttan baktım kuzum

Eklentiler

• 20200317_135331.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 32

Ben çubuk krakerden başka hiçbişi yiyemez oldum ya kokusunu aldığım ne varsa midemi bulandırıyor kaçıyorum resmen

Amin kuzum ❤ benim çoğu kişi biliyor hamile olduğunu saklamadım beceremiyorum saklamayı
Kızımda ogrenir ogrenmez herkeze soylemistik suan bunu bilmeyen az kisi var bebisi gorsem söylerim diğerlerinede
Amin kuzum insallah hepimizin inşallah

Keşke kuzum ya sen doktora git bi soyle bulantı için ilaç verir belki beslenemzsin böyle yoksa zayıf düşersin kuzum

Bakalım randevum yarın ne diyecekler çok merak ediyorum ama genelde riskli bi durum olmadıkça müdahele edip ilaç vermiyolar asla abartmayın diyip yolluyolar.onların verdiği randevu dışında da gidemiyosun zaten. Allahım güç kuvvet versin hepimize yavrularımızada sağlık sıhhat versin kuzum

Yakın ama gitmek istemiyorum işte kuzum. 5+2 yiz 8+0 da doktora gideyim diyorum. 3 hafta var. Belki o zamana kontrol altına alınır Allahın izniyle inşallah

Kuzum geçicidir düzelir ilerledikçe ama.sen yinede öyle.boyle bisiler ye kahvaltılık falan mesela tost falan
Zaten sürekli gitmeye gerek yok kuzum
INSALLAH kuzum AMIN

Yakın ama gitmek istemiyorum işte kuzum. 5+2 yiz 8+0 da doktora gideyim diyorum. 3 hafta var. Belki o zamana kontrol altına alınır Allahın izniyle inşallah
7+0 da da gidebilirsin kuzum doktora görürsün ozaman inşallah bebisi
Amin kuzum insallah
Ben şu virüste bile aklım oraya gitmiyor randevuyu bekliyorum heyecanla biran önce 28 mart gelsin diye ❤
Beni çok korkutmuyor nedense içim rahat Rabbime sığınıyorum duami ediyorum onlemimi aliyorum gerisi Rabbime kalmış sonuçta ecel bu diyorum ölüm varsa virüs bahanesi olur

merhaba kızlar nasılsınız?
ben bugun yine dra gittim, canlılık ve gelişme yok 6.haftada kalmış malesef
yarın öğlen yatış yapıyorum ve kürtaj olucak. inşallah herşey yolunda gider..
R Rainbow3461 beni listeden çıkarabilirsin canm artık aranızda olamayacağım..
sürekli yazıp sizleride üzmek moralinizi bozmak istemem..
inşallah herkezin mutlu sağlıklı hamilelikleri olur sağ salim kucağınıza alırsınız..
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

Çok üzüldüm canım lütfen üzülme sıkma canını yine olur inşallah ben ocakta 18+1 düşük yaptım şimdi yine hamileyim herşeyin hayırlısı önümüzdeki ay inşallah yine bebişin olur hiçbirşey senin sağlığından önemli değil kendine çok iyi bak

teşekkür ederim sağlık olsun.. hakkımızda hayırlısı

Canım senin kese henüz çok küçükmüş o nedenle yolk kesesi falanda görünmüyor. 7 hftayı tamamlayıp görsen daha iyi olacak sanki büyümüş olur

Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim birdaha yasatmasin sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah nediyecegimi bilemiyorum kuzum hayırlısı olsun Rabbim birdaha nasip etsin sağlıklı gebelikinsallah
Sağol kuzum amin kuzum insallah sende çok iyi bak kendine kuzum

Canım senin kese henüz çok küçükmüş o nedenle yolk kesesi falanda görünmüyor. 7 hftayı tamamlayıp görsen daha iyi olacak sanki büyümüş olur
Evet kuzum doktor dedi beta söyledim en son yaptırdığım tamam olması gereken buydu görmemiz gereken dedi haftasi ile uyumlu dedi 10 gün sonra gel dedi Ben 11.gu gideyim diyorum cumartesi 6+5 oluo sonra birdaha haftaya çağırır sanırım
Bu gidişimde inşallah bebeği görürüm

Canım gerçekten çok üzüldüm ama her şey Allahtan lütfen kendini üzmemeye çalış. Hepimizin başına gelebilir hepimiz aynı durumdayız.İnşallah bir sonraki seferde sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…