- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Ben de Allah nasip ederse 19 kasımda anne oluyorum henüz 5 haftalık şu karışık gündemden dolayı hastaneye gitmek de problem Ama en azından onun benle olduğunu bilmek yetiyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Hoşgeldiniz hanımlar sağlıkla gelsin inş yavrularımız kendinize de dikkat edinMerhaba iyi akşamlar diliyorum Kasım ayında kucaklarımızda meleklerimiz olacak ♥
Maşallah Hoş geldin canım aramizaBen de Allah nasip ederse 19 kasımda anne oluyorum henüz 5 haftalık şu karışık gündemden dolayı hastaneye gitmek de problem Ama en azından onun benle olduğunu bilmek yetiyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Benim geçen hafta 6+3, tü canım bugun yine aynı çıktı bu normal değil ama canım ona sıkkınBenimde 1hafta geriden gidiyor ama geç döllenmeden dolayı dedi doktor. Endişelenecek bir şey değil dedi. 6+3 te kalp atışı duyamamış olabilirsiniz bence normal. Canını sıkma bence 1 hafta sonra tekrar git o zaman duyarsın inşallah.
Canim uzulme lütfen bu henuz bir problem oldugunu göstermez benim oglum doğana kadar geriden geldi döllenme zamanı da gec olabilir yada bazen bir hafta geriden gelme de olabiliyor kuzenimin oğlan hep 3 hafta onden giderdi 35 haftada 3.5 kilo doğdu yani bazen ileri bazen bi kac hafta geri olabilir genetik olarak da minyon olabilir ama butun bu ihtimalleri konuşmak için cok erken arayı kapatacaktırKızlar canım. Sıkkın randevu çarşambaydı iptal olmuş doktorum oradaydı bugun az önce gittim maalesef. Ama kalbi duyamadık bebekte 6+3 normal de 7+2 yim gelişmiyomu acaba çok canım sıkıldı kalp atışı da yok
Bir hafta daha bekle bakalım zeynepcigim Allahin dedigi olur ne yazıldıysa o şu aşamada elden gelen gelmeyen hiçbirşey yok takipten başkaBenim geçen hafta 6+3, tü canım bugun yine aynı çıktı bu normal değil ama canım ona sıkkın
Allah yardımcımız olsun şimdidenInsallah hiç olmaz ben artik 3. Çocuk olunca vücut kolay adapte olacak bulanti olmayacak sandım oluyor yinede malesef aşırı halsizlik uyku ağzımda ekşi kötü tat hepsi başladı
Aynen canım biliyorum zaten stres yapsam zarar düşünsem zarar farkındayım inan bu gelişme geriliği beni benden alan konu elimde değil tam 2 sene uğraştım arka arkaya 2 gebelik yaşadığım hep aynı şeyi duydum rabbim büyük acıdan korusun inşallah inanki tek dileğim oBir hafta daha bekle bakalım zeynepcigim Allahin dedigi olur ne yazıldıysa o şu aşamada elden gelen gelmeyen hiçbirşey yok takipten başka
Boyle alıştırmış olman senin için zor olacak bebekle birlikte. Insallah herseyi yoluna koyariz pratik ve rayinda gider herşey umarımSenmi benmi 2 dk diğer odaya geçsem oğlumdan habersiz, hemen evin içinde beni arıyo dışarı kapısının önünde oturup ağlamaya başlıyo her gece mutlaka eşimle birlikte onu yanımızda yatırırız uyuyunca yatağına koyarım ( yatağıyla aramda 1 metre var :) asla onsuz yapamam rabbim korusun bizleri ve yavrularımızı inş
Hastane işlerini ne yapıyorsunuz hanımlar malum tedbirler alındı?Hoşgeldiniz hanımlar sağlıkla gelsin inş yavrularımız kendinize de dikkat edin
Ayni şeyleri yaşayacağın korkusu var birde hep çocuklarında dönem dönem olmuş ya seni anlıyorum yeniden gidip çözümlenmeden de için rahat etmeyecek sabırlı ol gevsemeye çalışAynen canım biliyorum zaten stres yapsam zarar düşünsem zarar farkındayım inan bu gelişme geriliği beni benden alan konu elimde değil tam 2 sene uğraştım arka arkaya 2 gebelik yaşadığım hep aynı şeyi duydum rabbim büyük acıdan korusun inşallah inanki tek dileğim o
Sıkıntı olmaz cnm şimdiden oğlumu alıştıryorum bebe bebe diye karnımı seviyo öpüyo, onunla bebek hakkında sürekli sohpet ediyorum çok hoşuna gidiyo onun inş doğuncada böle sevip okşarBoyle alıştırmış olman senin için zor olacak bebekle birlikte. Insallah herseyi yoluna koyariz pratik ve rayinda gider herşey umarım
Ben 5 haftalıkken bi keseyi gördüm sadece daha gitmedim korkuyorum dışarı çıkayımHastane işlerini ne yapıyorsunuz hanımlar malum tedbirler alındı?
Hoşgeldin canımMerhaba iyi akşamlar diliyorum Kasım ayında kucaklarımızda meleklerimiz olacak ♥
Aynen öyle kuzum. İkinci bebeğimizi bekliyoruz 2 yaşında oğlumuz varAmerikadaki arkadaşlarımda öyle diyor.
Doğuma kadar 3 kere girdi usg ye. Chicago da birazda üst bir yaşamları var yani.
Ona rağmen çok şaşırmıştım :)
Burda evet ilgi alaka harika.
Ama biraz da abartı var takip konusunda
Amin kuzum inşallahRabbim onları bize bizlere bağışlasın inş
Bende bugün itibariyle 5+1 im bende gitmeye korkuyorum bizim olduğumuz yerde de vaka çıkmışBen 5 haftalıkken bi keseyi gördüm sadece daha gitmedim korkuyorum dışarı çıkayım
Aynen öyle kuzum. İkinci bebeğimizi bekliyoruz 2 yaşında oğlumuz varo da burada doğmuştu. Alışkınım yani Burada durumun ne olursa olsun muamele aynı Türkiye’de de soluk aldırmıyorlar sanki bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?