2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba iyi akşamlar diliyorum Kasım ayında kucaklarımızda meleklerimiz olacak ♥
Hoşgeldiniz hanımlar sağlıkla gelsin inş yavrularımız kendinize de dikkat edin

Benim geçen hafta 6+3, tü canım bugun yine aynı çıktı bu normal değil ama canım ona sıkkın

Canim uzulme lütfen bu henuz bir problem oldugunu göstermez benim oglum doğana kadar geriden geldi döllenme zamanı da gec olabilir yada bazen bir hafta geriden gelme de olabiliyor kuzenimin oğlan hep 3 hafta onden giderdi 35 haftada 3.5 kilo doğdu yani bazen ileri bazen bi kac hafta geri olabilir genetik olarak da minyon olabilir ama butun bu ihtimalleri konuşmak için cok erken arayı kapatacaktır

Kızlar bugun kontrole gittiğimi yazdım aslında çarşambaydı aama randevular iptal edilmiş doktor bugun oradayken gideyim dedim ama geçen hafta 6+3 tüm cuma günü ama bugun yine aynı çıktım 1 hafta geride yani baştan beri değil bugun geri çıktı kalp atışı bugun normal de7+2, olmama rağmen yok doktor hiç büyümemiş bak dedi son geldiğin günle aynı dedi hatta bide beden 10 gün değilde 7 günde geldin dedi sanki biz bu durumda çoook meraklıyız kansulasırıcı raporumu alsaydım zaten gitmezdim salak adammmm(kızgın üzgün ve gerginim)

Insallah hiç olmaz ben artik 3. Çocuk olunca vücut kolay adapte olacak bulanti olmayacak sandım oluyor yinede malesef aşırı halsizlik uyku ağzımda ekşi kötü tat hepsi başladı
Allah yardımcımız olsun şimdiden

Bir hafta daha bekle bakalım zeynepcigim Allahin dedigi olur ne yazıldıysa o şu aşamada elden gelen gelmeyen hiçbirşey yok takipten başka
Aynen canım biliyorum zaten stres yapsam zarar düşünsem zarar farkındayım inan bu gelişme geriliği beni benden alan konu elimde değil tam 2 sene uğraştım arka arkaya 2 gebelik yaşadığım hep aynı şeyi duydum rabbim büyük acıdan korusun inşallah inanki tek dileğim o

Boyle alıştırmış olman senin için zor olacak bebekle birlikte. Insallah herseyi yoluna koyariz pratik ve rayinda gider herşey umarım

Ayni şeyleri yaşayacağın korkusu var birde hep çocuklarında dönem dönem olmuş ya seni anlıyorum yeniden gidip çözümlenmeden de için rahat etmeyecek sabırlı ol gevsemeye çalış

Boyle alıştırmış olman senin için zor olacak bebekle birlikte. Insallah herseyi yoluna koyariz pratik ve rayinda gider herşey umarım
Sıkıntı olmaz cnm şimdiden oğlumu alıştıryorum bebe bebe diye karnımı seviyo öpüyo, onunla bebek hakkında sürekli sohpet ediyorum çok hoşuna gidiyo onun inş doğuncada böle sevip okşar

Aynen öyle kuzum. İkinci bebeğimizi bekliyoruz 2 yaşında oğlumuz var o da burada doğmuştu. Alışkınım yani Burada durumun ne olursa olsun muamele aynı Türkiye’de de soluk aldırmıyorlar sanki bazen

Aynen öyle kuzum. İkinci bebeğimizi bekliyoruz 2 yaşında oğlumuz var o da burada doğmuştu. Alışkınım yani Burada durumun ne olursa olsun muamele aynı Türkiye’de de soluk aldırmıyorlar sanki bazen

Aynıyız seninle. Benimde oğlan 25 aylık :)

Günaydın hanımlar nasılsınız sakin olun hanımlar annelerimiz bi hamilelikte bir kac kere dr a giderlermiş bazıları hic gitmezmis

Benim arkadaşlarımdan hamileliğini 10 haftada öğrenenler oldu adet düzensizliği yaşadığı icin 2 buçuk ay habersiz geçmiş

Bizde bu kötü günler geçene kadar birkac hafta sabredicez artık sonra guzel günler bizi bekliyor inşallah yaz gelecek virüs falan kalmayacak havalar ısınacak bizimde hamileligimizin en güzel günleri dışarı da çıkacağız gönül rahatlığı ile doktora da gideceğiz alış veriş de yapacağız cinsiyetlerimizi öğreneceğiz güzel şeyler olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…