2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Haklısın artik çok yorucu bir şehir ama insan anılarını özlüyor işte.

İki yürüyelim dedim mahvoldum. Sırtıma sanki kaburgalarima birşey batıyor. Size de oluyor mu hiç. Benim haftamda normal mi bunlar hiç bilmiyorum.

İki yürüyelim dedim mahvoldum. Sırtıma sanki kaburgalarima birşey batıyor. Size de oluyor mu hiç. Benim haftamda normal mi bunlar hiç bilmiyorum.
Aynen bende simdi yürüyüşten geldim ama daha evden çıkıp parka giderken yoruldum on kez dinlenmisimdir. Parkın yarısında artık dayanamicam dedim eve geldim şimdi o kafe yorulmuşum ki uzandım yatıyorum. Yemek yapmaya da üşendim dışardan söyledim

Ben yürüyorum onda sıkıntı yok ama penguen gibi yürüyorum artık çok komik aksine cok oturunca altta ağrım oluyo kramp gibi sırt ağrımda sadece bulasık yıkadıgımda falan oluyo normal yürümemde olmuyor

Uni baby çatlak yağı almıştım göbeğime sürerken bazen göğüs ucuma da suruyorum. Ama asıl zeytinyagi sürmeye baslicam

Benimde son kontrolde doktor artık 15 Kasım’dan sonra bekleyelim dedi 3araliga kadar gelmezse sezeryan düşünebiliriz dedi ama bilmiyorum artık oğlum ne zaman gelmek isterse
Kaç haftalıksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…