2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar kontrole 35+5 de gittim 1 hafta sonra gel dedi 36+5 e randevu aldim bundan sonra ne sıklıkla çağırır sizce ve her gittiğimde nts girecek miyim
Artık her kontrolde nst sokarlar ben en son dün girdim nst şancı çıktı o yüzden çarşamba tekrar kontrole çağırdı ve nst girecegim

Kızlar kontrole 35+5 de gittim 1 hafta sonra gel dedi 36+5 e randevu aldim bundan sonra ne sıklıkla çağırır sizce ve her gittiğimde nts girecek miyim
Haftaya sadece nst gir ultrasona gerek yok dedi doktorum. 38+1hafta olacak gittiğimde.nst de birsey cıkmazsa ultrason a almaya bilir.

Çok görünmüyor ama yine de bir sor doktoruna. Gerçi doğum çok yaklaştı senin bir sıkıntı olmaz sanırım
Açlık benimde sabah yükseliyor insüline rağmen bazen 100 bile oluyor. Doktorum akşam yemeginden sonra birşey yeme dedi ama ben yemegi 6 gibi yiyorum ara çok uzun olur şekerim düşer diye cesaret edemiyorum kefir ceviz felan atıştırıyorum

Ben de sendenim canım ... işyerindekiler hastane çantamı istiyorlar

Artık her kontrolde nst sokarlar ben en son dün girdim nst şancı çıktı o yüzden çarşamba tekrar kontrole çağırdı ve nst girecegim
ağrın oluyor mu? bende bazen regl ağrısı gibi ağrı oluyor. bugün iyiydim ama mesela arada sancı gibi rahmimde bıçak batması gibi acı olup geçiyor. 3kere falan oldu. yeminle stres oldum sanki ilk doğumum

Zaten sıklığı kalmamış 2 kere daha gidersin haftada bir şeklinde zaten doğum zamanı gelmiş olur nst herseferinde çekilir riskli bir durum olursa ki olmaz insallah 2 3 güne bir nst için son hafta çağırıyorlar

ağrın oluyor mu? bende bazen regl ağrısı gibi ağrı oluyor. bugün iyiydim ama mesela arada sancı gibi rahmimde bıçak batması gibi acı olup geçiyor. 3kere falan oldu. yeminle stres oldum sanki ilk doğumum
Ben dün gece uyku arasında öyle sancılandım dedim ki doğuruyor muyum neyim sonra geçti karnımın altına destek koydum ince birşey dün o biraz rahat uyu ama yardim etti ama biraz tuvalete sıkışsam karnım taş gibi oluyor göğsümun hemen altında ki karin kaslarım yanıyor bebek oraya doğru çıkıyor

bazı geceler pozisyon değişirken benim de mesaneme bıçak sokuyor gibi bir acı giriyorki kilitleniyorum. wc ye kalkıyorum ama çok sıkışık da olmuyorum. ben sol tarafımda rahat edemiyorum. gövdesi ve kafası mı sıkışıyor bilmiyorum sağıma yatınca daha rahat uyuyorum

Ben de aynı anlattigin gibiyim. Sağıma yatıyorum daha çok. Sola yatınca kasıklarıma ve kalbime ağrı giriyor o tarafları sıkıştırıyor herhalde.

Ben de sağa yatiyorum daha cok ama iki tarafa da yatsam karnımın sağina soluna taştığı için go ek rahat olmuyor sirtustunde nefesim kesiliyor ben uyuyamaz oldum ya sabaha karşı sizarsam iste 1 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…