şuan 34teyım38.haftayı tamamladıktan sonra alıyor genelde doktorlar. normal doğum da olsa 37den sonra her zaman olma durumu var
her hafta çağırır artık. nst de isterKızlar kontrole 35+5 de gittim 1 hafta sonra gel dedi 36+5 e randevu aldim bundan sonra ne sıklıkla çağırır sizce ve her gittiğimde nts girecek miyim
35.haftadayım benKaç haftalıksın canım
Artık her kontrolde nst sokarlar ben en son dün girdim nst şancı çıktı o yüzden çarşamba tekrar kontrole çağırdı ve nst girecegimKızlar kontrole 35+5 de gittim 1 hafta sonra gel dedi 36+5 e randevu aldim bundan sonra ne sıklıkla çağırır sizce ve her gittiğimde nts girecek miyim
Haftaya sadece nst gir ultrasona gerek yok dedi doktorum. 38+1hafta olacak gittiğimde.nst de birsey cıkmazsa ultrason a almaya bilir.Kızlar kontrole 35+5 de gittim 1 hafta sonra gel dedi 36+5 e randevu aldim bundan sonra ne sıklıkla çağırır sizce ve her gittiğimde nts girecek miyim
Himmm haftada 2 3 cagirmasinda yollarda pertim çıkarher hafta çağırır artık. nst de ister
Artık her kontrolde nst sokarlar ben en son dün girdim nst şancı çıktı o yüzden çarşamba tekrar kontrole çağırdı ve nst girecegim
Anladım kızlarHaftaya sadece nst gir ultrasona gerek yok dedi doktorum. 38+1hafta olacak gittiğimde.nst de birsey cıkmazsa ultrason a almaya bilir.
Çok görünmüyor ama yine de bir sor doktoruna. Gerçi doğum çok yaklaştı senin bir sıkıntı olmaz sanırımBen bazen evde ölçüyorum. Şeker yüklemesinde hiç bişe çıkmadı. Ama bazen kahvaltıdan sonra çarpıntım oluyor hafif bi halsizlik hissediyorum ölçtüğümde bazen 142-155 arasında çıktığı oluyor bu sıkıntı mi sürekli olmadığı için doktora sormadım hiç
Açlık benimde sabah yükseliyor insüline rağmen bazen 100 bile oluyor. Doktorum akşam yemeginden sonra birşey yeme dedi ama ben yemegi 6 gibi yiyorum ara çok uzun olur şekerim düşer diye cesaret edemiyorum kefir ceviz felan atıştırıyorumBenim açlık şekerim yüksek cikiyordu insülin kullandım onun için 95 altı olması lazım demişti ancak bu aralar 96 falan çıkmaya başladıben de o kadar çok tatlı ve meyve istiyorum ki karpuzlar kavunlar bitmeden stok yapacağım bütün yaz yiyemedim acısını çıkarmak istiyorum doğumdan sonra
Bende varim 29 kasim gorunuyorAz önce onu düsündüm kızlar 10gün vs diye saydıkca benim daha cok var sona kalcam galiba dedim ama sen varmissin
Ben de sendenim canım ... işyerindekiler hastane çantamı istiyorlarHerkes doğuma gün saymaya başladı bende doğum iznine şafak 9sonra evde ayıla bayıla yatıcam inslhh isyerindekiler beni canlı bomba goruyorlar doguracaksin buralarda diye ama evde soyle en az 1 hafta boş yatmadan dogurmaya niyetim yok
38 den sonra herhangi bir gün benim 38+3Sezeryan olursa tahmını Ne zaman olur
ağrın oluyor mu? bende bazen regl ağrısı gibi ağrı oluyor. bugün iyiydim ama mesela arada sancı gibi rahmimde bıçak batması gibi acı olup geçiyor. 3kere falan oldu. yeminle stres oldum sanki ilk doğumumArtık her kontrolde nst sokarlar ben en son dün girdim nst şancı çıktı o yüzden çarşamba tekrar kontrole çağırdı ve nst girecegim
Zaten sıklığı kalmamış 2 kere daha gidersin haftada bir şeklinde zaten doğum zamanı gelmiş olur nst herseferinde çekilir riskli bir durum olursa ki olmaz insallah 2 3 güne bir nst için son hafta çağırıyorlarKızlar kontrole 35+5 de gittim 1 hafta sonra gel dedi 36+5 e randevu aldim bundan sonra ne sıklıkla çağırır sizce ve her gittiğimde nts girecek miyim
Hayırlısı olsun cnm38 den sonra herhangi bir gün benim 38+3
Önceki bebeğim 38+1 di sancılanmıştım dr ayarlıyor duruma göre
Ben dün gece uyku arasında öyle sancılandım dedim ki doğuruyor muyum neyim sonra geçti karnımın altına destek koydum ince birşey dün o biraz rahat uyu ama yardim etti ama biraz tuvalete sıkışsam karnım taş gibi oluyor göğsümun hemen altında ki karin kaslarım yanıyor bebek oraya doğru çıkıyorağrın oluyor mu? bende bazen regl ağrısı gibi ağrı oluyor. bugün iyiydim ama mesela arada sancı gibi rahmimde bıçak batması gibi acı olup geçiyor. 3kere falan oldu. yeminle stres oldum sanki ilk doğumum
Bende 35 haftalıgım doğumu doktorum kasımda bekliyoruz dedi bakalım artık kuzu ne zaman yola çıkarsa35.haftadayım ben
bazı geceler pozisyon değişirken benim de mesaneme bıçak sokuyor gibi bir acı giriyorki kilitleniyorum. wc ye kalkıyorum ama çok sıkışık da olmuyorum. ben sol tarafımda rahat edemiyorum. gövdesi ve kafası mı sıkışıyor bilmiyorum sağıma yatınca daha rahat uyuyorumBen dün gece uyku arasında öyle sancılandım dedim ki doğuruyor muyum neyim sonra geçti karnımın altına destek koydum ince birşey dün o biraz rahat uyu ama yardim etti ama biraz tuvalete sıkışsam karnım taş gibi oluyor göğsümun hemen altında ki karin kaslarım yanıyor bebek oraya doğru çıkıyor
Ben de aynı anlattigin gibiyim. Sağıma yatıyorum daha çok. Sola yatınca kasıklarıma ve kalbime ağrı giriyor o tarafları sıkıştırıyor herhalde.bazı geceler pozisyon değişirken benim de mesaneme bıçak sokuyor gibi bir acı giriyorki kilitleniyorum. wc ye kalkıyorum ama çok sıkışık da olmuyorum. ben sol tarafımda rahat edemiyorum. gövdesi ve kafası mı sıkışıyor bilmiyorum sağıma yatınca daha rahat uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?