2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herseyi utuledim. Hastane cantasina koyulcaklari ayırdım sadece kargoda bez var o gelince valize konulcak. Ustumden yuk kalkmis gibi valla artik ne zmn isterse doğabilir sipa
Ben ne olur ne olmaz diye arabaya koydum bile valizimi şarj aletleri ve bi iki makyaj malzemesi kaldı onları çantama atip çıkarım diye düşündüm unutsam da şarj aletleri ve bakim malzemelerini önemli değil eşim gidip gelmesi gerekecek bi kaç kez getirir

Canı plesenta previa da kesinlikle normal olmaz, o yüzden stres yapma, doktoruna güvenmekten başka çaren yok şu anda. Ama çok uzun zamandır durum öyledir senin, bir anda previa olmuyor.

İnsan artık endişeleniyor ister istemez hareketsiz olunca. Doktor şey dedi günde 10 kere hareket etmeli en az. Sayıyor musun?

canım dr'lar tabiki doğru söylüyor takip etmeli ama şu da var..biz artık bebegin iyice buyuyup sığamadığı alanı kalmadığı dönemlerdeyiz dolayısıyla hem hareketleri hem kısıtlandı hem de biz zaten her hareketini hissetmiyoruz.
Bebisler iceride 50 hareket yapıyor ise buna kendi kendine elini oynatmasi dahil biz yalnız 20'ni hissedermişiz.
Benim minnak gündüz sakin, yok denecek kadar varlığını hissettirir hareketten ziyade gerinir ki bu gündüz uyduğuna delalet..muhtemel seninde artık gerinmeleri itmeleri daha yoğundur.
Gece ise ringe çıkar gibi boks yapıyor resmen icimde :)) poposunu bi tarafa atıyor ayakları ile tepiniyor resmen.
Yani kendisine bi uyku düzeni kurmuş bile küçük hanim.

Herseyi utuledim. Hastane cantasina koyulcaklari ayırdım sadece kargoda bez var o gelince valize konulcak. Ustumden yuk kalkmis gibi valla artik ne zmn isterse doğabilir sipa

oyy maşallah size ben daha girmedim o işe tembel ben
yarında hayırlısıyla ben yikayayim bari hava güzel olur inşallah..evin içinde kurutmayi düşünüyordum çamaşır askisinda...
kv üşüyor açamıyorum camları gidince yaparım dedim ama niyeti yok gibi

Kızlar paylasıp paylasmamak size kalmis ama bol bol resim cekinin ben ilk oglumda cirkinim siskoyum diye hic resim cekinmemisim 2yada 3tane var cok pisman oldum bu defa bolca cekiniyorum sonradan bakmasi keyifli guzel anilar birikmis oluyor
Onu bende yapıyorum canım her ay çekildim resim geçenlerde de güzel giyindim çocuklarımla beraber çekindim kendim için sonra kendime hatira kalsın diye

sanırım bu durumda sezeryan zorunlu. benim de bebeğim makat gelişi ben de zorunlu sezeryan olacağım. azcık korkuyorum ama kendimi akışına bırakmaya karar verdim. eşim ben senle konusur aklını dağıtırım ameliyat sırasında diyor.

Canı plesenta previa da kesinlikle normal olmaz, o yüzden stres yapma, doktoruna güvenmekten başka çaren yok şu anda. Ama çok uzun zamandır durum öyledir senin, bir anda previa olmuyor.
Aslında 31 de gittiğimde öyle birşey yoktu 34 de çıktı şimdi tekrar 35 de bakacak (( valla morelim bozuldu bide kanama olursa durduramayacak şekilde oluyormuş

Epidural dimi ameliyata alıyorlarmı benm hastane çok gıcık ya dr odasına bile tek giriyorum

34+5 daha bnm arabaya koymalik olmadim

Yikayip kurutmasi 3 gün sürdü benim ki evim bol gunes alor sıcaktır ona ragmen. Yap ciksin aradan valla ben rahatladm resmen.

Senle benim aramda 1 gün mü vardı ya bende ya 3 kasım yada 9 kasım istiycem bakalım tabi doktor ne der.

Sanırım bi istanbul u sevemiyorum Insanlari şehri kötü yapmış bir gün kaçıp kurtulmanın hayaliyle yaşıyorum resmen Bi yere gitmeye korkuyoruz sürü gibi kalabalığı gördükçe kafam uyuşuyor benim trafik zaten beter maganda dolmuş her yer .her milletten ırktan insan var.
Bazen diyorum istanbula bazı ülkeler gibi eğitim şartı hesapta belli bir miktar parası ve bazı görgü kurallarından toplum kurallarindan sınava tabi tutulup alınsa diyorum.Mis gibi bir şehir olur

Insan o bakışlardan o kadar rahatsz oluyor ki niye bakılıyor halada anlmis deilim bazıları sanki yicek gibi bakıyor

Bende hic sevmiyorum canım 5 senedir mecburi burdayim.. aslen antepli olunca alisamadim bizim oralar ahh ne guzeldir şimdi

Ben resim paylaşma konusunda ayıp ettim .En basında asla paylaşmayacaktım kardeşim Doğum günüm de bana hazırlık yapmıştı o paylaştı ortak arkadaş oluncada bende sayfamda paylaştım. Sonra 3 kez daha paylaşım yaptım nedense dayanamadim belki de sayfada anı kalsin istedim bilmiyorum. Burdan tanistigim bizzat gorustugum iki arkadaşım var tedavi süreçleri olumsuz oldu eşim de bende aşırı uzulduk ailecek de görüşüyoruz bu arada.Dualarimizi hiç 3ksik etmiyoruz Allah biliyor hatta Allah kabul etsin eşim hatmi bitti hafiz arkadaşına söyledi hatim duasında ikisinin adını vermiş bebek için. Bilmiyorum ya vicdan yaptım ama içimdeki o özlemi de dindiremedim sanırım. Benim yüzünden kimsenin boynu bukulsun kalbi acısın istemem .Belki de helallik almam lazım. Onlar çok güzel şeyler yazıyorlar bana aynı durumda tam tersi olsaydı onlar hamile ben hala tedavi görüyor olsaydım kardeşim kadar sevinirdi m diye düşünüyorum ama kalp bu işte.Belki de kardeşim paylaşır paylaşmaz kaldır deseydim sosyal medya ya yayilmiycakti

Kızlar merhaba, şey soracaktım size doktorum son kontrolde bana göğüs ucuna zeytinyağı krem filan kullanmaya başla dedi. Lansiloh kremi öneriyorlar ama sizin alternatif önerileriniz var mi ? Ben su an bile meme ucuna dokunamiurom. Aşırı kuru. Tavsiyeleriniz ne soler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…