- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Ahh ahh tadini cikar zaman su gibi akip geciyorrÇok uzak haftalarinizdayim ama o kadar özendim ki sizeinsallah bende saglikla sizin haftaları görürüm
Ben ne olur ne olmaz diye arabaya koydum bile valizimi şarj aletleri ve bi iki makyaj malzemesi kaldı onları çantama atip çıkarım diye düşündüm unutsam da şarj aletleri ve bakim malzemelerini önemli değil eşim gidip gelmesi gerekecek bi kaç kez getirirHerseyi utuledim. Hastane cantasina koyulcaklari ayırdım sadece kargoda bez var o gelince valize konulcak. Ustumden yuk kalkmis gibi valla artik ne zmn isterse doğabilir sipa
Canı plesenta previa da kesinlikle normal olmaz, o yüzden stres yapma, doktoruna güvenmekten başka çaren yok şu anda. Ama çok uzun zamandır durum öyledir senin, bir anda previa olmuyor.Kızlar selammmm hep okuyorum forumu size birşey danışacağım benim gibi olan varmı
Normal doğum düşünüyordum ama bebeğimin plesantası rahmi kapatmış o yüzden doktorum zorunlu sezaryan dedi bu haftadan sonrada dönmesi çok zormuş ameliyattanda çok korkuyorum
İnsan artık endişeleniyor ister istemez hareketsiz olunca. Doktor şey dedi günde 10 kere hareket etmeli en az. Sayıyor musun?
Ben ne olur ne olmaz diye arabaya koydum bile valizimi şarj aletleri ve bi iki makyaj malzemesi kaldı onları çantama atip çıkarım diye düşündüm unutsam da şarj aletleri ve bakim malzemelerini önemli değil eşim gidip gelmesi gerekecek bi kaç kez getirir
Herseyi utuledim. Hastane cantasina koyulcaklari ayırdım sadece kargoda bez var o gelince valize konulcak. Ustumden yuk kalkmis gibi valla artik ne zmn isterse doğabilir sipa
Onu bende yapıyorum canım her ay çekildim resim geçenlerde de güzel giyindim çocuklarımla beraber çekindim kendim için sonra kendime hatira kalsın diyeKızlar paylasıp paylasmamak size kalmis ama bol bol resim cekinin ben ilk oglumda cirkinim siskoyum diye hic resim cekinmemisim 2yada 3tane var cok pisman oldum bu defa bolca cekiniyorum sonradan bakmasi keyifli guzel anilar birikmis oluyor
sanırım bu durumda sezeryan zorunlu. benim de bebeğim makat gelişi ben de zorunlu sezeryan olacağım. azcık korkuyorum ama kendimi akışına bırakmaya karar verdim. eşim ben senle konusur aklını dağıtırım ameliyat sırasında diyor.Kızlar selammmm hep okuyorum forumu size birşey danışacağım benim gibi olan varmı
Normal doğum düşünüyordum ama bebeğimin plesantası rahmi kapatmış o yüzden doktorum zorunlu sezaryan dedi bu haftadan sonrada dönmesi çok zormuş ameliyattanda çok korkuyorum
Aslında 31 de gittiğimde öyle birşey yoktu 34 de çıktı şimdi tekrar 35 de bakacakCanı plesenta previa da kesinlikle normal olmaz, o yüzden stres yapma, doktoruna güvenmekten başka çaren yok şu anda. Ama çok uzun zamandır durum öyledir senin, bir anda previa olmuyor.
Epidural dimi ameliyata alıyorlarmı benm hastane çok gıcık ya dr odasına bile tek giriyorumsanırım bu durumda sezeryan zorunlu. benim de bebeğim makat gelişi ben de zorunlu sezeryan olacağım. azcık korkuyorum ama kendimi akışına bırakmaya karar verdim. eşim ben senle konusur aklını dağıtırım ameliyat sırasında diyor.
Ben ne olur ne olmaz diye arabaya koydum bile valizimi şarj aletleri ve bi iki makyaj malzemesi kaldı onları çantama atip çıkarım diye düşündüm unutsam da şarj aletleri ve bakim malzemelerini önemli değil eşim gidip gelmesi gerekecek bi kaç kez getirir
34+5 daha bnm arabaya koymalik olmadimoyy maşallah size ben daha girmedim o işe tembel ben
yarında hayırlısıyla ben yikayayim bari hava güzel olur inşallah..evin içinde kurutmayi düşünüyordum çamaşır askisinda...
kv üşüyor açamıyorum camları gidince yaparım dedim ama niyeti yok gibi
Senle benim aramda 1 gün mü vardı ya bende ya 3 kasım yada 9 kasım istiycem bakalım tabi doktor ne der.Mrb kızlar, @Neutral26 canim öncelikle ikinizde iyisinizdir umarım, doğum olduysa sağlıkla büyüt ins. Ilk fırsatta senden haber bekliyoruz.
Benim de dün 36+0 kontrolüm vardı. Şükür bi sıkıntı çıkmadı. 29 ekim ya da 3 kasım a gün verdi dr. Büyük ihtimalle 3 kasımı seçeceğiz gibi. Ilk defa bi nst yapalım dedi dr, daha önce yapmamıştı. Nst çok güzel dedi. Hiç bi sıkıntı yok dedi. Hayırlısı ile 2 hafta falan kaldı artık. Hem korkuyorum hem de cokkk heyecanlıyım. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin ins. Sağlıkla kucagimiza alıp gelelim evimize minnoslarimizi
Sanırım bi istanbul u sevemiyorumBen bir kuş olsam şimdi İstanbula ucardimçok özlüyorum ama 2017 senesi ayrıldım ordan her gittiğimde artık daha kalabalık ve zor geliyor. Hala evimiz orda ailem arkadaşlarım herşeyim ama ben çok uzaklasmisim meğer çok yorucu olmuş sehir. Belki de Kadıköy tarafı öyle aşırı kalabalık. Yine de orda olmak isterdim şu an ♥ bebek doğsa da gelsek diye bekliyorum.
Insan o bakışlardan o kadar rahatsz oluyor ki niye bakılıyor halada anlmis deilim bazıları sanki yicek gibi bakıyorBazi kadinlar yicek gibi bakıyor disarda hayirdir hemserim diyesim geliyor yanlarından geçerken kafalarıyla takip ediyorlar te allam acayip sinirleniyorum ben de. Ben de koymadım koymam da diyordum ama niyeyse bi heves geldi ama koymam koymam.
Bende hic sevmiyorum canım 5 senedir mecburi burdayim.. aslen antepli olunca alisamadim bizim oralar ahh ne guzeldir şimdiSanırım bi istanbul u sevemiyorumInsanlari şehri kötü yapmış bir gün kaçıp kurtulmanın hayaliyle yaşıyorum resmen Bi yere gitmeye korkuyoruz sürü gibi kalabalığı gördükçe kafam uyuşuyor benim trafik zaten beter maganda dolmuş her yer .her milletten ırktan insan var.
Bazen diyorum istanbula bazı ülkeler gibi eğitim şartı hesapta belli bir miktar parası ve bazı görgü kurallarından toplum kurallarindan sınava tabi tutulup alınsa diyorum.Mis gibi bir şehir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?