- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Ben hiç gitmedim antepe ama sırf yemek yemek için gideceğim bir gün o şehre ☺Bu arada nasilsin bebiş nasıl hangi doktora gidiyorsun şuanBende hic sevmiyorum canım 5 senedir mecburi burdayim.. aslen antepli olunca alisamadim bizim oralar ahh ne guzeldir şimdi
Cok güzeldir kuzum yemekleriBen hiç gitmedim antepe ama sırf yemek yemek için gideceğim bir gün o şehre ☺Bu arada nasilsin bebiş nasıl hangi doktora gidiyorsun şuan
mustela sürüyorum. bir de banyo sonrası karnıma kullandığım frei oilden elimde kalanı sürüyorumKızlar merhaba, şey soracaktım size doktorum son kontrolde bana göğüs ucuna zeytinyağı krem filan kullanmaya başla dedi. Lansiloh kremi öneriyorlar ama sizin alternatif önerileriniz var mi ? Ben su an bile meme ucuna dokunamiurom. Aşırı kuru. Tavsiyeleriniz ne soler misiniz
Bendr almadm onu daha ihtiyaca gore alicam.Kızlar merhaba, şey soracaktım size doktorum son kontrolde bana göğüs ucuna zeytinyağı krem filan kullanmaya başla dedi. Lansiloh kremi öneriyorlar ama sizin alternatif önerileriniz var mi ? Ben su an bile meme ucuna dokunamiurom. Aşırı kuru. Tavsiyeleriniz ne soler misiniz
Aslında 31 de gittiğimde öyle birşey yoktu 34 de çıktı şimdi tekrar 35 de bakacak(( valla morelim bozuldu bide kanama olursa durduramayacak şekilde oluyormuş
canım benim kuzenimdede vardı bu durum sukur birsey olmadi ..sanirim sonradan oldu senin ki .Aslında 31 de gittiğimde öyle birşey yoktu 34 de çıktı şimdi tekrar 35 de bakacak(( valla morelim bozuldu bide kanama olursa durduramayacak şekilde oluyormuş
Aynen ben en başından beri benim için hayırlısı neyse o olsun dedm doğumdan çok korkuyorum bir şekilde çıkıcak bu bebişler ama her türlüsünden korkuyormİnşallah düzelir tekrardan, daha önce öyle olan arkadaşlar vardı bi önceki gebeliğimde, merak etme sıkıntı yaşamadılar şükür ki. Sen stres yapmamaya çalış, inşallah tekrar eski pozisyonuna döner. Her işte bi hayır var derler, demek ki bebişte böyle doğmak istiyor.
Aynen bakalım inş düzelircanım benim kuzenimdede vardı bu durum sukur birsey olmadi ..sanirim sonradan oldu senin ki .
Bana garmestan verdi doktorum puanı ve yorumları çok iyiKızlar merhaba, şey soracaktım size doktorum son kontrolde bana göğüs ucuna zeytinyağı krem filan kullanmaya başla dedi. Lansiloh kremi öneriyorlar ama sizin alternatif önerileriniz var mi ? Ben su an bile meme ucuna dokunamiurom. Aşırı kuru. Tavsiyeleriniz ne soler misiniz
Ben bazen evde ölçüyorum. Şeker yüklemesinde hiç bişe çıkmadı. Ama bazen kahvaltıdan sonra çarpıntım oluyor hafif bi halsizlik hissediyorum ölçtüğümde bazen 142-155 arasında çıktığı oluyor bu sıkıntı mi sürekli olmadığı için doktora sormadım hiçCanım 130 üzerine çıkmıyorsa şekerden etkilenmez.Ben günde 4 kere insülin oluyorum yinede ara ara 180 leri görüyorum diyette yapıyorum ayrıca. Doktor geçen muayenede iyi gidiyorsun dedi. Yalnızca 70 altına düşmemesine de dikkat et
140 i geçmese iyi olur max 150 o da nadiren olsun olursa dedi bana beyaz ekmeğin ici yükseltiyor mesela ona dikkat et kahvaltıda ekmek cok yenebiliyoBen bazen evde ölçüyorum. Şeker yüklemesinde hiç bişe çıkmadı. Ama bazen kahvaltıdan sonra çarpıntım oluyor hafif bi halsizlik hissediyorum ölçtüğümde bazen 142-155 arasında çıktığı oluyor bu sıkıntı mi sürekli olmadığı için doktora sormadım hiç
Epidural evet, ameliyata alıyorlar benim doğum yapacağım hastanede.Epidural dimi ameliyata alıyorlarmı benm hastane çok gıcık ya dr odasına bile tek giriyorum
Merhaba, biz aldık, uzaktan ölçen.Merhabalar, biraz konu dışı olacak ama bebek için ateş ölçer alan var mı? Kızıl ötesi için zararlı diyorlar kararsız kaldım.
Evet gece acilden gidince nts için dogumhaneye cık diyorlar ben çıktığımda boştu. Tansiyonunu sıkı takip et canım sen kaç haftalık oldunCok güzeldir kuzum yemeklericanım bende aspirin kullanıyorum bıraktım gece su gibi birsey geldi apar topar hastaneye gittik nagehan hanim vardı o baktı gram olarak az kilo alimi haftasından geri ama artik saglikli olsun yeter diorum. gokhan beye git dedi gittik sag taraf normal sayılır sol taraf çentik varmis tansiyon yukselirse hemen gel dediler..birde nst için dogumhaneye cik dediler az korktum ordan biraz
Canım ben hep çok tahıllı ekmek yiyorum. Sanırım kahvaltıyı çok geç yapıyorum gecede uyansam da bişey yeme alışkanlığım yok uzun süre açlıktan mi oluyor acaba. Kahvaltıda abartılı şeylerde yemiyorum140 i geçmese iyi olur max 150 o da nadiren olsun olursa dedi bana beyaz ekmeğin ici yükseltiyor mesela ona dikkat et kahvaltıda ekmek cok yenebiliyo
olabilir kahvaltıyı gece bırakmamak gerekiyor. aksam 9 oğununu yeyip sabah en gec 9 da kahvaltı yapıp bır daha bak baklm nası olcak.Canım ben hep çok tahıllı ekmek yiyorum. Sanırım kahvaltıyı çok geç yapıyorum gecede uyansam da bişey yeme alışkanlığım yok uzun süre açlıktan mi oluyor acaba. Kahvaltıda abartılı şeylerde yemiyorum
35 haftadan itibaren artık başlanmalıBende 48 ile hamile kaldım boyum 1.60 suan 60 kg oldum hayatımda ilk defa bu kiloya ulaştım
Beraber beklicez ozaman desene
Bende yataktan zor kalkıyorm tuvaletim gleince karnım taş bi tarafa toplanmoş oluyor
Ne güzel bir bakış açısı ❤
Bende yenidoğan sünneti istiyorm Allah nasip ederse☺
Acaba kaç haftalıkken baslamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?