2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben hiç gitmedim antepe ama sırf yemek yemek için gideceğim bir gün o şehre ☺Bu arada nasilsin bebiş nasıl hangi doktora gidiyorsun şuan
Cok güzeldir kuzum yemekleri canım bende aspirin kullanıyorum bıraktım gece su gibi birsey geldi apar topar hastaneye gittik nagehan hanim vardı o baktı gram olarak az kilo alimi haftasından geri ama artik saglikli olsun yeter diorum. gokhan beye git dedi gittik sag taraf normal sayılır sol taraf çentik varmis tansiyon yukselirse hemen gel dediler..birde nst için dogumhaneye cik dediler az korktum ordan biraz

mustela sürüyorum. bir de banyo sonrası karnıma kullandığım frei oilden elimde kalanı sürüyorum

Bendr almadm onu daha ihtiyaca gore alicam.

Dogal bisey istiyorsa ayva cekirdegi jeli iyi geliyormus

Aslında 31 de gittiğimde öyle birşey yoktu 34 de çıktı şimdi tekrar 35 de bakacak (( valla morelim bozuldu bide kanama olursa durduramayacak şekilde oluyormuş

İnşallah düzelir tekrardan, daha önce öyle olan arkadaşlar vardı bi önceki gebeliğimde, merak etme sıkıntı yaşamadılar şükür ki. Sen stres yapmamaya çalış, inşallah tekrar eski pozisyonuna döner. Her işte bi hayır var derler, demek ki bebişte böyle doğmak istiyor.

Aslında 31 de gittiğimde öyle birşey yoktu 34 de çıktı şimdi tekrar 35 de bakacak (( valla morelim bozuldu bide kanama olursa durduramayacak şekilde oluyormuş
canım benim kuzenimdede vardı bu durum sukur birsey olmadi ..sanirim sonradan oldu senin ki .

Aynen ben en başından beri benim için hayırlısı neyse o olsun dedm doğumdan çok korkuyorum bir şekilde çıkıcak bu bebişler ama her türlüsünden korkuyorm

Bana garmestan verdi doktorum puanı ve yorumları çok iyi

Ben bazen evde ölçüyorum. Şeker yüklemesinde hiç bişe çıkmadı. Ama bazen kahvaltıdan sonra çarpıntım oluyor hafif bi halsizlik hissediyorum ölçtüğümde bazen 142-155 arasında çıktığı oluyor bu sıkıntı mi sürekli olmadığı için doktora sormadım hiç

Merhabalar, biraz konu dışı olacak ama bebek için ateş ölçer alan var mı? Kızıl ötesi için zararlı diyorlar kararsız kaldım.

140 i geçmese iyi olur max 150 o da nadiren olsun olursa dedi bana beyaz ekmeğin ici yükseltiyor mesela ona dikkat et kahvaltıda ekmek cok yenebiliyo

Eşimle yürüyüşe ciktik ama aşırı yoruldum. Yürüyüş bile yapamıyorum artık sanırım basım dondu hemen eve gitmek istedim

Evet gece acilden gidince nts için dogumhaneye cık diyorlar ben çıktığımda boştu. Tansiyonunu sıkı takip et canım sen kaç haftalık oldun

Benim açlık şekerim yüksek cikiyordu insülin kullandım onun için 95 altı olması lazım demişti ancak bu aralar 96 falan çıkmaya başladıben de o kadar çok tatlı ve meyve istiyorum ki karpuzlar kavunlar bitmeden stok yapacağım bütün yaz yiyemedim acısını çıkarmak istiyorum doğumdan sonra

140 i geçmese iyi olur max 150 o da nadiren olsun olursa dedi bana beyaz ekmeğin ici yükseltiyor mesela ona dikkat et kahvaltıda ekmek cok yenebiliyo
Canım ben hep çok tahıllı ekmek yiyorum. Sanırım kahvaltıyı çok geç yapıyorum gecede uyansam da bişey yeme alışkanlığım yok uzun süre açlıktan mi oluyor acaba. Kahvaltıda abartılı şeylerde yemiyorum

olabilir kahvaltıyı gece bırakmamak gerekiyor. aksam 9 oğununu yeyip sabah en gec 9 da kahvaltı yapıp bır daha bak baklm nası olcak.

35 haftadan itibaren artık başlanmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…