2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım ben yatastan aldim, 1 tarafını 0_2 yas ,diğer tarafını 2,6 yas olarak kullanıyorsun...bebegin omurga yapısına göre.3 haftada geldi haberin olsun

Ben zeytin yağı sürüyorum birde incia gogus ucu kremini aldim 1 aydır da onu kullaniyorum

Merhabalar, biraz konu dışı olacak ama bebek için ateş ölçer alan var mı? Kızıl ötesi için zararlı diyorlar kararsız kaldım.
Braun ateş ölçeri nı aldim.cam ve civa içermiyor,su geçirmiyor.10 saniyede ölçüyor.prt1000 aldim.

Amin canim kayinbabana rabbim sifa versin
Canım seni üzecek ya da strese sokacak bişi mi yazıyoruz? Üzüldüm sen girmiyorum diyince hepimizin isteği duası sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak.
Burda cok sezeryanin eksi durumlari konusuluyor o yuzden biraz korku sarmıştı ve kabus gormeye basladim ondan girmiyorum canim yoksa sohbetler guzel oluyor ama yazarken de dogumu yaklaşan arkadaslari biraz dusunmemiz gerekiyor

Tercih senin ama Koyma canim bilirim ben o aciyi nazar degmez belki ama onlar uzulurler ben de kendime oyle soz verdim hamile vede bebegimin dahil fotosunu koymayacam

Aman dikkat canım. Hayırlısıyla gelsin. Ay en son senin yazdığını mı okudum nedir seni gördüm hahahaha
Herkes cok gergin korkarsın anlarım ama ne bileyim riske atmamak deyince bi rahatsiz oldum. Surekli kafamda kordon dolanır mi su olur mu bu olur mu diye sorular var zten allah korusun

Ben de izlim cok ihtiyacim var rahatlamaya.
Canım öyle düşünme, hele ilk doğum öyle zırt diye olmuyor ben panik bir şekilDe doktoruma sormuştum işte gece gelirsem ne olacak hocam gelebilecek misiniz filan, ohooo elli kere yetişirim demişti kardeşim de mesela normal yapacaktı, bebişin boynuna dolanmış kordon evet, ama zaten o süreçte anlıyorlar, sancı gelince bebeğin kalp atışı düşüyorsa diyorlar bir sıkıntı var sezaryene alıyorlar. Hiç canını sıkma olumlu düşün. Güzel güzel gelecek bebeğin
Ay ben de gökçeadadayım, ilk fotomu oradan paylaştım hehehe belki de denk geldik :)))
Canım benim 20. Haftamdan beri pelvia olmasa da rahime yakın pleasanta problemim var. Ne rahmi kapadı ne de geriye çekildi. Benim bildiğim 26, haftaya kadar oynuyor sonra sabit kalıyor. Senin bir anda pelvia olman ilginç olmuş. Şu an benimki de rahimden 2.5 santim uzakta. Bakalım 1 haftaya belli olacak sezaryen mi olacağım. Ama düşün benim durumumda bile riske etmiyor doktorum, normal doğum yanlısı olduğu halde. Kanama olursa hem bebek hem senin için hayati risk. Ben ilkini normal doğurdum bunu da öyle isterim ama riske de atamayız.
Kızlar en son ben mı doğuracağım
Benim raporda kasım 28 yazıyor
Benim de 28 i canım zor bekliyom yaaaa

Yok bana doktor demedi, netten baktım sadece 2 haftayı bulabiliyormuş doğumun başlaması. Bebek daha 0da bile değil, hiç inmemiş + değerlerde.
Sancı hiç çıkmadı. Sende var mı sancı?
Hissettiğim bir sancı yok ama nst de hafif sancı görünüyordu perşembe günü. Bugün de kontrol sonrası 4. Günümüz bakalım... Benim bebegim konum olarak hep asagidaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…