- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Ölçüyomusun peki hissettiğinde kaç çıkıyorBen de anlayabiliyorum elim ayagım kalkmıyor halsizlik oluyor
Canım ben yatastan aldim, 1 tarafını 0_2 yas ,diğer tarafını 2,6 yas olarak kullanıyorsun...bebegin omurga yapısına göre.3 haftada geldi haberin olsunBende hemen hemen her şeyi online alışverişle aldım. Ama işte yatak alıcaz ona bir türlü karar veremedim. Var mı önerisi olan park yatak için yatak bulamıyorumBir de weebaby temassız ateşölçer aldım memnun olan ya da olmayan var mı kızlar
Ben zeytin yağı sürüyorum birde incia gogus ucu kremini aldim 1 aydır da onu kullaniyorumKızlar merhaba, şey soracaktım size doktorum son kontrolde bana göğüs ucuna zeytinyağı krem filan kullanmaya başla dedi. Lansiloh kremi öneriyorlar ama sizin alternatif önerileriniz var mi ? Ben su an bile meme ucuna dokunamiurom. Aşırı kuru. Tavsiyeleriniz ne soler misiniz
160 civarı oluyor.Zaten her öğün ölçüm yapıyorum geneldeÖlçüyomusun peki hissettiğinde kaç çıkıyor
Braun ateş ölçeri nı aldim.cam ve civa içermiyor,su geçirmiyor.10 saniyede ölçüyor.prt1000 aldim.Merhabalar, biraz konu dışı olacak ama bebek için ateş ölçer alan var mı? Kızıl ötesi için zararlı diyorlar kararsız kaldım.
Amin canim kayinbabana rabbim sifa versinBenim ikinci olacak ama yine de çok heyecanlı bir de kayınbabam aynı haftalarda ameliyat olacak. Günler yakın olur diye endişe ediyoruz. İnşallah sağsaglim alıcaz kuzucukları kucagımıza boşuna stres yapmışız diyecegiz.
Burda cok sezeryanin eksi durumlari konusuluyor o yuzden biraz korku sarmıştı ve kabus gormeye basladim ondan girmiyorum canim yoksa sohbetler guzel oluyor ama yazarken de dogumu yaklaşan arkadaslari biraz dusunmemiz gerekiyorCanım seni üzecek ya da strese sokacak bişi mi yazıyoruz? Üzüldüm sen girmiyorum diyincehepimizin isteği duası sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak.
Tercih senin ama Koyma canim bilirim ben o aciyi nazar degmez belki ama onlar uzulurler ben de kendime oyle soz verdim hamile vede bebegimin dahil fotosunu koymayacamSat neydi kzum senin ya 29 u erken geldi bana sanki 3 daha iyi gibi
Kizlar ben hic sosyal medyaya hamile foto falan koymadım nazardan cok korkarim bir de bi kac tane tup bebek deneyen arkadasm var.belki uzulurler diye elim gitmez ama su an kendimi o kadar zor tutuyorum ki anlatamam pencerenin onundeki siyah beyaz fotolari atmamak için resmen kendimle savasiyorum.
Aman dikkat canım. Hayırlısıyla gelsin. Ay en son senin yazdığını mı okudum nedir seni gördüm hahahahaHayırdır inşallahgerçi ben de sancıyla uyandım sol kasığımda çok fazla ama baktım su gelmemiş kan da yok. Herhalde yalancı kasılma. Artık kendimi yakından gozlemleyecegim bu haftalarda herşey olanilir
Canım öyle düşünme, hele ilk doğum öyle zırt diye olmuyorHerkes cok gerginkorkarsın anlarım ama ne bileyim riske atmamak deyince bi rahatsiz oldum. Surekli kafamda kordon dolanır mi su olur mu bu olur mu diye sorular var zten allah korusun
Ben de izlim cok ihtiyacim var rahatlamaya.
Ay ben de gökçeadadayım, ilk fotomu oradan paylaştım hehehe belki de denk geldik :)))ben yazın Gokçeadaya gidince eşimle bir foto paylaşmıştım orda azcık belliydi hamile olduğum. bol elbisem vardı. Onun dışında hiç koymadım hayat bu belli olmaz diye. eşim sağ olsun elinden telefon düşmüyor çok fazla fotografımı çekip aile gruplarına gonderiyor. o hiç çekinmiyor valla. dün açıkta olan gobeğimi de çekmiş göndermiş yuh artık dedimNeyseki ailelerimiz nihayetinde diye neyse deyip geçtim :) yakın arkadaşlarımla paylaşıyorum ben whatsappta, bir de ailemle. görümcem hiç koymadı ne hamilelik fotosu ne bebeğinin fotosunu. Kuzenım mesela çok paylaştı sosyal medyada, hepimiz sevdik bebişini uzaktan da olsa. çok şeker geliyor bana bir açıdan da. Seven gözlerle baktıktan sonra gerisi onemli değil
Canım benim 20. Haftamdan beri pelvia olmasa da rahime yakın pleasanta problemim var. Ne rahmi kapadı ne de geriye çekildi. Benim bildiğim 26, haftaya kadar oynuyor sonra sabit kalıyor. Senin bir anda pelvia olman ilginç olmuş. Şu an benimki de rahimden 2.5 santim uzakta. Bakalım 1 haftaya belli olacak sezaryen mi olacağım. Ama düşün benim durumumda bile riske etmiyor doktorum, normal doğum yanlısı olduğu halde. Kanama olursa hem bebek hem senin için hayati risk. Ben ilkini normal doğurdum bunu da öyle isterim ama riske de atamayız.Kızlar selammmm hep okuyorum forumu size birşey danışacağım benim gibi olan varmı
Normal doğum düşünüyordum ama bebeğimin plesantası rahmi kapatmış o yüzden doktorum zorunlu sezaryan dedi bu haftadan sonrada dönmesi çok zormuş ameliyattanda çok korkuyorum
Benim de 28 i canım zor bekliyom yaaaaKızlar en son ben mı doğuracağım
Benim raporda kasım 28 yazıyor
Valla benimde çektiği oluyor özellikle tatlı hala tatlı aşeriyorum resmenKızlar sizinde hala canınız birşeyler çekiyor mu yoksa benimki psikolojik mi kendimi durduramıyorum
Ilk kez genel anestezi isteyen duydum bende oyle istiyorum ayrintili anlatir misiniz ilk dogumumda hoc bir sey bilmiyorumBen öyle olmasini istiyorum o yüzden
Diğerlerini de genel anestezi ile doğurdum
Benimde ve yiyiyorum maalesefValla benimde çektiği oluyor özellikle tatlı hala tatlı aşeriyorum resmen
Doğum kilosu diye avuturuz kendimiziBenimde ve yiyiyorum maalesef
Ay ben de gökçeadadayım, ilk fotomu oradan paylaştım hehehe belki de denk geldik :)))
Biz her yaz gidiyoruz çok seviyoruz orayi. Denk gelmiş olabilirz tabi :) şu herkesin gittiği koyde meydandaki Yunan restoranında denk gelmişizdir farkında olmadan
Hamileliğimin başından beri tek dadandigim şey tatlıValla benimde çektiği oluyor özellikle tatlı hala tatlı aşeriyorum resmen
Hissettiğim bir sancı yok ama nst de hafif sancı görünüyordu perşembe günü. Bugün de kontrol sonrası 4. Günümüz bakalım... Benim bebegim konum olarak hep asagidaydi.Yok bana doktor demedi, netten baktım sadece 2 haftayı bulabiliyormuş doğumun başlaması. Bebek daha 0da bile değil, hiç inmemiş + değerlerde.
Sancı hiç çıkmadı. Sende var mı sancı?
Benimde ve yiyiyorum maalesef
Ben şeker yüzünden yiyemiyorum yaHamileliğimin başından beri tek dadandigim şey tatlıHer türünü yedim valla baştan beri ben durduramadim kendimi. Bebek istiyordur diye de kendimi avuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?