Baştan beri bende hep bulantı kusma çektim ve hiç kilo alamadım çok şükür Bebek’te bi sıkıntı çıkmadı daha ama mide yanması üst düzeyde bogazım yanıyor artık sabah mide koruyucu yatarken mide şurubu süt ne desem geçmiyor hiç hamileyken iştahlı iştahlı yemek yiyemedim bende kendi kendime az kaldı az daha sabret diyip teselli ediyorum aşçılık sabredelim
Merhaba mide koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Ben de kullanmak istiyorum ama gebelikte önermiyor doktorum çok bulantım yanmam kusmam var eziyet çekiyorum
Merhaba mide koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Ben de kullanmak istiyorum ama gebelikte önermiyor doktorum çok bulantım yanmam kusmam var eziyet çekiyorum
ben sabahları pantpas kullanıyorum. 40 mg. yemekten 5 dk önce alsam bile işe yarıyor.3. ayımdan beri kullanıyorum iki doktora görünüyordum ikisi de içebilirsin dedi. o olmasa günüm zehir oluyor. reflüm vardı zaten meecbur hamilelik bitene kadar kullanacağım.
Benim de hala çekiyo maalesef 38 bitti bugun. Doktor açlık şekerine baktırdı sadece şeker yüklemesi yaptırmadım o yüzden sürekli kontrollü yiyorum gözümü kapatınca önüne geliyo artık tatlılar bi de son haftalar sanki iştah daha artıyor
Günaydın bugün güzel bir pati masajıyla kendime gelebildim önceden göbeğime yapardı şimdi kasıklarıma ve bacaklarıma yapmaya başladı doğacağını anladı heralde
Benim de hala çekiyo maalesef 38 bitti bugun. Doktor açlık şekerine baktırdı sadece şeker yüklemesi yaptırmadım o yüzden sürekli kontrollü yiyorum gözümü kapatınca önüne geliyo artık tatlılar bi de son haftalar sanki iştah daha artıyor
burada ben yokum diye arkamdan dedikodu yapan dini bütün kişiler, lafım size. hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum.
ayrıca ben bir uygulamayı eleştirdim. sünnet uygulaması hakkında şahsi görüşümü belirttim. bu görüşüm sivri olabilir. ama hiçbir kişinin şahsına en ufak bir hakarette bulunmadım. uygulayanlara da hiçbir laf etmedim. kendi üstünüze alınıp bana yaptığınız bu saygısızlık ve terbiyesizliği asla affetmeyeceğimi bilin. kıyamet günü iki elim iki yakanızda. bakalım yaptığınız sünnetler kul hakkını telafi ediyor muymuş orada hesaplaşırız. ben de müslümanım, dinime bile laf edilmiş. şahsıma edilmeyen laf kalmamış.
beni banlayıp tüm bu saygısızlıklara göz yuman admin, seni de vicdanınla başbaşa bırakıyorum.
bu ortamda hep fayda gördüğüm kadar faydalı olmaya da çalıştım. ama bu denli negatif ve farklı görüşlere tahammülsüz bir ortamda bulunarak ne bebeğime ne de kendime daha fazla zarar vermiyceğim.