Sezaryen günü mü canımBen geldim kontrolden herşey yolunda çok şükür30 Ekim yada 2 Kasım için tarih verdi. Haftaya salı tahlillerimi yaptırıp kesin günü ayarlayacagiz inşallah . Çok çok az kaldı Allah izin verirse
Allahim bu ne kadar güzel şey böyle. Ben de kedicigimi coook özledim. Annem de şimdi istanbulda. Ah o masajları da mirlamalari da bakışları da valla kalbimi eritiyor. Benim bebeğim 11 yaşını bitirdi daha öyle sevdirmiyor kendini. Ağzı burnu akıyor azıcık yazın köşe bucak kasistik birbirimizden uzaktan sevdim onu ama evimizin minnosu sahibi olur kendisiGünaydın bugün güzel bir pati masajıyla kendime gelebildimönceden göbeğime yapardı şimdi kasıklarıma ve bacaklarıma yapmaya başladı doğacağını anladı heralde
Hyrli olsun ya bi ben 2 kasim da doğuramiyorum aslinda neden bu kadar taktım onu da bilmiyorum ama iste insallah düşünce gucuyle cağircam minisimi o gunBen geldim kontrolden herşey yolunda çok şükür30 Ekim yada 2 Kasım için tarih verdi. Haftaya salı tahlillerimi yaptırıp kesin günü ayarlayacagiz inşallah . Çok çok az kaldı Allah izin verirse
Canım tatlı yiyip ölçtüysen sende şeker yok muhtemelen. Sabah biraz hassasiyet var sanırım benim de ilk gebeligimde sabah tok yüksek çıkardıBenim genelde sabahları oluyor akşam birde tatlı yiyip ölçtüm denemek için bi saat sonra 133 çıktı
Canım günün hayırlı olsun kaç bebiş ne kadar olmuş? Seninle hemen hemen aynıyız sanırım bakalım bana ne zaman verecek günü insülin ve şeker beni çok tedirgin etmeye başladıBen geldim kontrolden herşey yolunda çok şükür30 Ekim yada 2 Kasım için tarih verdi. Haftaya salı tahlillerimi yaptırıp kesin günü ayarlayacagiz inşallah . Çok çok az kaldı Allah izin verirse
Çok güzel anlatmışsın inşallah siz de kavuşursunuzAllahim bu ne kadar güzel şey böyle. Ben de kedicigimi coook özledim. Annem de şimdi istanbulda. Ah o masajları da mirlamalari da bakışları da valla kalbimi eritiyor. Benim bebeğim 11 yaşını bitirdi daha öyle sevdirmiyor kendini. Ağzı burnu akıyor azıcık yazın köşe bucak kasistik birbirimizden uzaktan sevdim onu ama evimizin minnosu sahibi olur kendisiay ne sanslisin ya Allah ayırmasın. Bir özendim ki şu an.
Birlikte uyudugumuz günler geldi aklıma. Sıcacık pamuk kedim benim
Bende onu merak ediyordum bende de aynı durum var bakalım ne diyecekKilosu 2700 kusur olmuş boyuna bişey demedi ama uzun gidiyordu zatengebelik şekeri olduğu ve insülin kullandigim için biraz daha erken alıyorlar 37+3 olmuş olacak 2 Kasım'da . Daha önce gittiğim doktorda 37 de alırız insülin iğne kullandığın için demisti. Risk olmasın diye heralde
Hmm öyle dediyse dr zorunluluk varsa tabi ne güzel çok beklemek zorunda kalmayacaksın inşallah kilosuda güzel olunca hiç zorlanmazsın hayırlısıyla bir 2 kasım bebegi daha belkide 30 ekim bence 2 kasımda doğur bizle aynı gün ne guzelKilosu 2700 kusur olmuş boyuna bişey demedi ama uzun gidiyordu zatengebelik şekeri olduğu ve insülin kullandigim için biraz daha erken alıyorlar 37+3 olmuş olacak 2 Kasım'da . Daha önce gittiğim doktorda 37 de alırız insülin iğne kullandığın için demisti. Risk olmasın diye heralde
Evet kesinlikle tarifi yok. Hayvan sevgisi hele seninle birlikte yaşayanina karşı duyduğun sevginin tarifi yok cidden. Bir de şeytan tuyu var minnoslar da işini biliyorlarÇok güzel anlatmışsın inşallah siz de kavuşursunuzallah sağlık versin minnoşlara çok farklı bir sevgi bize yaşattıkları
Amin canım inşallah en hayırlısı olur.Eşim çok endişe ediyor ameliyat ile dogum çok yakın diye ama ben inanıyorum Rabbim yardımcı olacaktırAmin canim kayinbabana rabbim sifa versin
Burda cok sezeryanin eksi durumlari konusuluyor o yuzden biraz korku sarmıştı ve kabus gormeye basladim ondan girmiyorum canim yoksa sohbetler guzel oluyor ama yazarken de dogumu yaklaşan arkadaslari biraz dusunmemiz gerekiyor
Tatlı aşerip yiyemeyenler kulübüBen şeker yüzünden yiyemiyorum yayesemde hep böle ucundan tadımlık doyumluk diil
Öyleyse seninde çok geç kalmaz kasım başına o da gelirBende onu merak ediyordum bende de aynı durum var bakalım ne diyecek
Ben de çok merak içindeyim perşembe günü kontrol var bakalımÖyleyse seninde çok geç kalmaz kasım başına o da gelir
burada ben yokum diye arkamdan dedikodu yapan dini bütün kişiler, lafım size. hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum.
ayrıca ben bir uygulamayı eleştirdim. sünnet uygulaması hakkında şahsi görüşümü belirttim. bu görüşüm sivri olabilir. ama hiçbir kişinin şahsına en ufak bir hakarette bulunmadım. uygulayanlara da hiçbir laf etmedim. kendi üstünüze alınıp bana yaptığınız bu saygısızlık ve terbiyesizliği asla affetmeyeceğimi bilin. kıyamet günü iki elim iki yakanızda. bakalım yaptığınız sünnetler kul hakkını telafi ediyor muymuş orada hesaplaşırız. ben de müslümanım, dinime bile laf edilmiş. şahsıma edilmeyen laf kalmamış.
beni banlayıp tüm bu saygısızlıklara göz yuman admin, seni de vicdanınla başbaşa bırakıyorum.
bu ortamda hep fayda gördüğüm kadar faydalı olmaya da çalıştım. ama bu denli negatif ve farklı görüşlere tahammülsüz bir ortamda bulunarak ne bebeğime ne de kendime daha fazla zarar vermiyceğim.
HahaEvet kesinlikle tarifi yok. Hayvan sevgisi hele seninle birlikte yaşayanina karşı duyduğun sevginin tarifi yok cidden. Bir de şeytan tuyu var minnoslar da işini biliyorlarbabamla beni biraz parmağında oynatır o ayrı eşime karşı daha temkinli, anneminde sözünü çok dinler. Herkese ayrı telden çalıyor kediler
Avutacağım bi kilo da olmadı ki anne 3 kilo aldı bebek 3170 kg en son .Beni engelleyen şekerDoğum kilosu diye avuturuz kendimizi
Hosgeldin canim hadi hayirli olsun bebisine saglicakla kavusman dilegiyleBen geldim kontrolden herşey yolunda çok şükür30 Ekim yada 2 Kasım için tarih verdi. Haftaya salı tahlillerimi yaptırıp kesin günü ayarlayacagiz inşallah . Çok çok az kaldı Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?