Ben 11 kilo aldımAvutacağım bi kilo da olmadı ki anne 3 kilo aldı bebek 3170 kg en son .Beni engelleyen şeker☺
ben de merak ediyorum bir de kaynamıs ılısmıs su ve termos goturmemize gerek var mı bir de en onemlisi ben biberonları emzikleri kaynattım sirke de koydum ama hep kirec yapıstı biberona napmam lazım
Canım nasılsınız? Bebiş napıoKizlar ben aptamilin 1 numara sise icime hazir mamasindan almistim koca kutu alipta sonradan gerekmezse ziyan olmasin diye ki oylede oldu kullanmadimda zaten ne suya ne baska seye gerek yok oda sicakliginda hazir halde
Gerçekten sevindim, ben de çok merak ediyorum çatı muayenesini. Umarım rahat geçer.Kızlar benim de kontrolüm güzel geçti
Çatı muayanesi o kadar da korkulacak bişey değilmiş ben biraz korkmuştum2 dakika sürdü vajinal kültürde aldı öncesinde .
Bebek bayağı aşağıda dedi
Doğum için artık erken değil dedi
2 haftaya gel sancın suyum gelmesse dedi çok heyecanlııı bişeymii valla kızlar
Selam kızlar. Güzel haberler görmek çok iyi burada. Ben de perşembe gideceğim kontrole çatı muayenesi olacağım ilk defa geçen gittiğimde yapacaktı önümüzdeki haftaya bıraktı. Gece benim kasıklarımda ağrılar oldu hep. Uyuyamadım. Benim bebiş gelme yolunda sanırım artık.
bir de eklemek istiyorum buradaki olumsuz yazılar gergin tavırlar benim çok moralimi bozuyor ve eminim bir çok annişinkini de bozuyordur. Gerek var mı ki beddualara kötü enerjilere. Ne oluyor ki burada bu kadar. Neşem kaçtı burada gerçekten birşey yazasım bile gelmiyor bir kaç gündür. Göbeğim acıdı o yazıyı okuyunca sıkıntıdan bilmiyorum ben mi
Çok hassasım.
Benimde kontrolüm yarın bakalım ne dicek doktorumBen de çok merak içindeyim perşembe günü kontrol var bakalım
Boşverin cevap dahi vermeyin hiç gerek yok bu topic neler gördüBoşver arkadaşım, biz güzel yorumlarda buluşmaya devam edelim, herkes kalbinin ekmeğini yer zaten.
Sanemsi seninki 28 miydi ya? Emin olamadım bi.Sezaryen günleri belirlenen arkadaşlar; ufak bi liste yapalım;
albertine1204 28 Ekim?
Edifar 29 Ekim
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
Hala isimleri yaa ezberleyemedim, günleri belli olanlar etiketlesin de yazalım
Boşverin cevap dahi vermeyin hiç gerek yok bu topic neler gördü
Canım benimki kesin değil... 29,30ekim veya 3kasım...Sezaryen günleri belirlenen arkadaşlar; ufak bi liste yapalım;
albertine1204 28 Ekim?
Edifar 29 Ekim
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
Aaa öyle mi, ben kesinleşti diye düşünmüştüm, tamam canım netleşsin düzenleriz.Canım benimki kesin değil... 29,30ekim veya 3kasım...
Bu cuma garanti belli olacak
Benim de 3 kasım.ins bi aksilik.olmazsaSezaryen günleri belirlenen arkadaşlar; ufak bi liste yapalım;
albertine1204 28 Ekim?
Edifar 29 Ekim
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
Benimkide yüksek ihtimal 7 kasım babySezaryen günleri belirlenen arkadaşlar; ufak bi liste yapalım;
albertine1204 28 Ekim?
Edifar 29 Ekim
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
26 ekim benim deSezaryen günleri belirlenen arkadaşlar; ufak bi liste yapalım;
albertine1204 28 Ekim?
Edifar 29 Ekim
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?