2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Avutacağım bi kilo da olmadı ki anne 3 kilo aldı bebek 3170 kg en son .Beni engelleyen şeker
Ben 11 kilo aldım 37hafta1günlğk...
Bu gebelikte her seyi yedim valla hiç kendimi hiç kısmadım.
Şeker filan Allah ne verdiyse
Ama hala kollar bacaklar zayıf sadece göbüş var

Kızlar benim de kontrolüm güzel geçti
Çatı muayanesi o kadar da korkulacak bişey değilmiş ben biraz korkmuştum 2 dakika sürdü vajinal kültürde aldı öncesinde .
Bebek bayağı aşağıda dedi
Doğum için artık erken değil dedi
2 haftaya gel sancın suyum gelmesse dedi çok heyecanlııı bişeymii valla kızlar

ben de merak ediyorum bir de kaynamıs ılısmıs su ve termos goturmemize gerek var mı bir de en onemlisi ben biberonları emzikleri kaynattım sirke de koydum ama hep kirec yapıstı biberona napmam lazım

Kizlar ben aptamilin 1 numara sise icime hazir mamasindan almistim koca kutu alipta sonradan gerekmezse ziyan olmasin diye ki oylede oldu kullanmadimda zaten ne suya ne baska seye gerek yok oda sicakliginda hazir halde

Kizlar ben aptamilin 1 numara sise icime hazir mamasindan almistim koca kutu alipta sonradan gerekmezse ziyan olmasin diye ki oylede oldu kullanmadimda zaten ne suya ne baska seye gerek yok oda sicakliginda hazir halde
Canım nasılsınız? Bebiş napıo

Selam kızlar. Güzel haberler görmek çok iyi burada. Ben de perşembe gideceğim kontrole çatı muayenesi olacağım ilk defa geçen gittiğimde yapacaktı önümüzdeki haftaya bıraktı. Gece benim kasıklarımda ağrılar oldu hep. Uyuyamadım. Benim bebiş gelme yolunda sanırım artık.
bir de eklemek istiyorum buradaki olumsuz yazılar gergin tavırlar benim çok moralimi bozuyor ve eminim bir çok annişinkini de bozuyordur. Gerek var mı ki beddualara kötü enerjilere. Ne oluyor ki burada bu kadar. Neşem kaçtı burada gerçekten birşey yazasım bile gelmiyor bir kaç gündür. Göbeğim acıdı o yazıyı okuyunca sıkıntıdan bilmiyorum ben mi
Çok hassasım.

Gerçekten sevindim, ben de çok merak ediyorum çatı muayenesini. Umarım rahat geçer.

Boşver arkadaşım, biz güzel yorumlarda buluşmaya devam edelim, herkes kalbinin ekmeğini yer zaten.

Sabah 7 gibi yatağa girdim 12 de uyandım. Rüyamda doğuma gidiyorum doğumhane dolmuş doktor başka bir yeri tarih ediyor üstümde ameliyat önlüğü bi o binaya bi bu binaya koşturuyorum doğum haneyi bulamıyorum. Sonra anons yaptırmak aklıma geliyor doktora ulaşamıyoruz kimse yok yanımda ağlayarak ameliyat önlüğüyle eve geliyorum. Sanırım bilinç altimda hep doğum kısmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…