2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya bende ondan korkuyorum işte kanamadan valla 31 de hiç böyle birşeyden bahsetmedi 34 de oldu olan ama herkes normal yapamazsın diyo bide ben hala bu halimle çalışıyorum birşey olmaz inşallah

ben yanıma koyacağım. perşembe temizlik var. haftasonu kurarız dedik eşimle. bizim de park yatak. şimdi tozlanır erkenden açsam
Evet benimde halılarım salı çarşamba dediler gelecek bu hafta sonra onları sererek sil süpür işlerini bitirip sonra da son haftam da dayanamam acarım zaten park yatak olunca 1 dk sürüyor açmak sermek düzeltmek 5 dk bebek gelince bile açılır da resim çekineceğim oğlanlarla hamile halimle besiğimizin ve hazirliklarimizin yaninda o yüzden hazır ederim
Allah korusun sağ selamet de geliriz yatırırız bebekleri inşallah

İcim ayni gün olsun istiyor tesadüf 10 yıl sonra ayni güne denk geliyor.2 gün araylada dogum gunu yapilmazki ayri ayri yine ayni anda kutlanir.ozaman dogumuda ayni gun olsun diye dusunduk
Bence ayni gun yapma bak benim dogum gunum 27 aralik abimin tam yılbaşı gunu o yuzden biz hrp yilbasinda kutlardik bende cocuktum zamnederdimki ayni gun dogduk aklim ermeye baslayinca ben ayrı istedim valla guzel oluyordu 4 gun arayla dogum gunu kuyluyorduk

Teşekkürler, zaten yan korumalara, cibinliğe, süs yastıklarına filan el koydu büyük

Yaa bizim büyükte 2. De aynen onları yapmıştı hatta sepet beşiğe yattı uyudu eşşek şimdi kardeşim gelsin diye bekliyor biraz daha bilinçli. Küçükte bi haber sayılır olaylardan bakalım kolay geçecek mi bu serüven.

Yerde emekler gibi kedi gibi durun gezinin. Bu kedi pozisyonundayken kafanızı yastıga gömün ben bu hareketleri yaptm en son kontrolde dönmüştü

Ya bu hafta halılarımı yıkamaya vermiştim, küçüğün mama sandalyesinden kırıntılar ortaya saçılıp durunca mecburen kedi pozisyonunda elimle sildim, ondan mı döndü acaba benimki de

geçen göbişler paylaşılmıştı. ben de çektirdim eşime bugün. 37+1göbüşü

Çok tatlısınız

Kac yaş vardı aranizda birde bi kız bi oğlanmıssiniz benim ikiside erkek anlasirlar belki2 gün araylada ayri ayri dogum günu kutlamak kulfetli olacak.ama ayni gün dogduklari icin benimkini sonra kutlayalim diyemez ikiside

Pardonda sende sunnet yaptiracak olanlara “aptalca çag dişi bir uygulama “gibi gibi asagilayici konuşmaları kim yapti sanirim yazdiklarinizi unutuyorsunuz neyse bizim grubu arada boyle sizin gibiler gelip karistiriyor bizim umrumuzda degil cvp yazmayacaktik şimdi senin dediklerini yazmak istedim bak elim yoruldu valla yazarkende

Moralini bozma görme canım zaten çabuk etkileniyorum diyorsun

Yaaa ben sizin çektiğiniz karanlık resimlerden çekemedim storu indirdim olmadı perdeyi indirdim olmadı güneş yok diyemi acaba .Normal resim atayim bari .Beyaz elbiseli cuma kontrole gitmeden çekildi mavide ondan 1 hafta önce

Eklentiler

• 20201019_191941.webp
    90,7 KB · Görüntüleme: 103
  • 20201019_190512.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…