Bende oğluma cektirecegim resim ama atılmıyor daha önce aldıklarının resmini yüklemeye çalışmıştım hiç olmadi şimdi de olursa atmaya çalışacağım benim küçük ya belli bebegin küçük olduğuya bana da ufak gelio vallatoplu doğmaz. 3-3.5arası ancak doğacaktır bence.
Ya bende ondan korkuyorum işte kanamadan valla 31 de hiç böyle birşeyden bahsetmedi 34 de oldu olan ama herkes normal yapamazsın diyo bide ben hala bu halimle çalışıyorum birşey olmaz inşallahAman dikkat canım. Hayırlısıyla gelsin. Ay en son senin yazdığını mı okudum nedir seni gördüm hahahaha
Canım öyle düşünme, hele ilk doğum öyle zırt diye olmuyorben panik bir şekilDe doktoruma sormuştum işte gece gelirsem ne olacak hocam gelebilecek misiniz filan, ohooo elli kere yetişirim demişti kardeşim de mesela normal yapacaktı, bebişin boynuna dolanmış kordon evet, ama zaten o süreçte anlıyorlar, sancı gelince bebeğin kalp atışı düşüyorsa diyorlar bir sıkıntı var sezaryene alıyorlar. Hiç canını sıkma olumlu düşün. Güzel güzel gelecek bebeğin
Ay ben de gökçeadadayım, ilk fotomu oradan paylaştım hehehe belki de denk geldik :)))
Canım benim 20. Haftamdan beri pelvia olmasa da rahime yakın pleasanta problemim var. Ne rahmi kapadı ne de geriye çekildi. Benim bildiğim 26, haftaya kadar oynuyor sonra sabit kalıyor. Senin bir anda pelvia olman ilginç olmuş. Şu an benimki de rahimden 2.5 santim uzakta. Bakalım 1 haftaya belli olacak sezaryen mi olacağım. Ama düşün benim durumumda bile riske etmiyor doktorum, normal doğum yanlısı olduğu halde. Kanama olursa hem bebek hem senin için hayati risk. Ben ilkini normal doğurdum bunu da öyle isterim ama riske de atamayız.
Benim de 28 i canım zor bekliyom yaaaa
Evet benimde halılarım salı çarşamba dediler gelecek bu hafta sonra onları sererek sil süpür işlerini bitirip sonra da son haftam da dayanamam acarım zaten park yatak olunca 1 dk sürüyor açmak sermek düzeltmek 5 dk bebek gelince bile açılır da resim çekineceğim oğlanlarla hamile halimle besiğimizin ve hazirliklarimizin yaninda o yüzden hazır ederimben yanıma koyacağım. perşembe temizlik var. haftasonu kurarız dedik eşimle. bizim de park yatak. şimdi tozlanır erkenden açsam
Benim mide yanmam olunca bi sakız atıyorm ağzıma anında geçiyorGünaydın kızlar mide yanmasından gece boyu uyu uyan sersem gibiyim
Bende merak ediyorum inşallah tek iyi olsunda bebeğine uğraşlarına dalmış olsunEvet ya keşke bizide merakta bırakmasa. Hepimizin aklı onda. Yoktur kötü bir durum Allahın izniyle
Bende soda hergun 1.2 tane soda çok rahatlatıyor kramplarada iyi geliyorBenim mide yanmam olunca bi sakız atıyorm ağzıma anında geçiyor
Bence ayni gun yapma bak benim dogum gunum 27 aralik abimin tam yılbaşı gunu o yuzden biz hrp yilbasinda kutlardik bende cocuktum zamnederdimki ayni gun dogduk aklim ermeye baslayinca ben ayrı istedim valla guzel oluyordu 4 gun arayla dogum gunu kuyluyordukİcim ayni gün olsun istiyor tesadüf 10 yıl sonra ayni güne denk geliyor.2 gün araylada dogum gunu yapilmazki ayri ayri yine ayni anda kutlanir.ozaman dogumuda ayni gun olsun diye dusunduk
Aynen bende beypazarıyla aşk yaşıyorum:)Bende soda hergun 1.2 tane soda çok rahatlatıyor kramplarada iyi geliyor
Teşekkürler, zaten yan korumalara, cibinliğe, süs yastıklarına filan el koydu büyük
Yerde emekler gibi kedi gibi durun gezinin. Bu kedi pozisyonundayken kafanızı yastıga gömün ben bu hareketleri yaptm en son kontrolde dönmüştü
geçen göbişler paylaşılmıştı. ben de çektirdim eşime bugün. 37+1göbüşü
Canım doğum için mi yattın çok geçmiş olsun noldu sonuçYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Kac yaş vardı aranizda birde bi kız bi oğlanmıssiniz benim ikiside erkek anlasirlar belkiBence ayni gun yapma bak benim dogum gunum 27 aralik abimin tam yılbaşı gunu o yuzden biz hrp yilbasinda kutlardik bende cocuktum zamnederdimki ayni gun dogduk aklim ermeye baslayinca ben ayrı istedim valla guzel oluyordu 4 gun arayla dogum gunu kuyluyorduk
Ama bu çok tatli kuzum ya masallah miss gibi uyusun icindeResmini ekleyecektim yüklenmemiş.
6 yaş varKac yaş vardı aranizda birde bi kız bi oğlanmıssiniz benim ikiside erkek anlasirlar belki2 gün araylada ayri ayri dogum günu kutlamak kulfetli olacak.ama ayni gün dogduklari icin benimkini sonra kutlayalim diyemez ikiside
Pardonda sende sunnet yaptiracak olanlara “aptalca çag dişi bir uygulama “gibi gibi asagilayici konuşmaları kim yapti sanirim yazdiklarinizi unutuyorsunuz neyse bizim grubu arada boyle sizin gibiler gelip karistiriyor bizim umrumuzda degil cvp yazmayacaktik şimdi senin dediklerini yazmak istedim bak elim yoruldu valla yazarkendeevet buradan engellendiğim sırada arkamdan ileri geri konuşuldu. bilmyor veya farketmemiş olabilirsiniz.
bir tane bedduamı gösterin de tövbe edeyim. ne kadar da yanlış anlıyorsunuz okuduklarınızı. kimseye beddua etmiyorum. ama benim hakkımda konuşulanlar hakkıma girmektir.hak benim değil mi? hakkıma giren her kişiye haram ediyorum. hiçbir zaman da affetmeyeceğim bu tutumu.
Az degilmis seni kaynatmislar arada kücukken hakli olarak buyuyunce ayri dogum günü istemişsin6 yaş var
Moralini bozma görme canım zaten çabuk etkileniyorum diyorsunPardonda sende sunnet yaptiracak olanlara “aptalca çag dişi bir uygulama “gibi gibi asagilayici konuşmaları kim yapti sanirim yazdiklarinizi unutuyorsunuz neyse bizim grubu arada boyle sizin gibiler gelip karistiriyor bizim umrumuzda degil cvp yazmayacaktik şimdi senin dediklerini yazmak istedim bak elim yoruldu valla yazarkende
Moralini bozma görme canım zaten çabuk etkileniyorum diyorsun
Gününü bekleyen hamişlerimiz
@seastar 26 Ekim
gunes0101 27 Ekim
@koalayim 29 Ekim
@sanemsi 29 Ekim
@Edifar 28/29 Ekim/ 3 Kasım
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
@energy 2 Kasım
@0hatu0 3 Kasım
@rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
@akademi1994 7 Kasım
Duru bebek mışıl mışıl uyusunResmini ekleyecektim yüklenmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?