2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de hazırlamadım ilk 6 ay gece ayırmayı düşünmüyorum. Şu babynest dediklerinden aldım yanımda yatırıcam onun içinde. Odası ayrı olsa bile en az ilk bir iki ay 3 saatte bir beslendiği için aynı odada uyumuş oluyosun

Ay Kızlar çok az kaldı , daha düne kadar nasıl geçecek diyorduk ... bugün benim de kontrolüm vardı, kafa aşağı dönmüş benim kızımın ben şok oldum ... ilk kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı , ne sancı bildim ne dönme ... direkt sezeryan günü almıştım ... acaba diyorum bu kızım normal doğar mı ? Onun heyecanı sardı şimdiden beni .. gerçi dr tekrar makat gelişli olabilir heyecanlanma dedi bi yandan normal isterken bi yandan da hiç gerek yok o strese diyor .. benim sezeryanım çok rahat geçmişti , 3 günde ayaklanmış iş yapıyordum ... kilosu 2700 35+5

Çooook tatlı
Topuklulari resim için giydin inşallah

Bizim odalar yakın diğer çocukları da yatırmamıştım uykum çok çok hafif şimdi de büyükler bizim odamızda yatsın diyorlar baby nest le felan kendi yatağımda yatıramam da belki beşiği yanıma kurarım bir kaç ay kolaylık olsun diye bende

Canım doğum için mi yattın çok geçmiş olsun noldu sonuç
Şuan iyiyiz canım .doğum sancısı çıktı nts de doktor zorunlu yatış vermisti. İlaçla durdurdular . Bu ikinci yatisimdi 36 olunca engellemeyecek doktor . Şuan 35 haftaligiz

Maşallah size ya su manzariyi aynı anda yaşıyoruz şükürler olsun

Geçmiş olsun canım inş bir an önce toparlanırlar

kızlar bizde kontrden çıktık.
34+5 iz.. dr'un dedigine göre 2,3 gün geriden geliyoruz ama bu cok normal bi sorun teşkil etmiyor.
2440 gr olmuşuz uzun bacakli bi kız olacak der ( babasına cekmis)
nts'ye girdik cok şükür bi sorun yine yok cok güzel geçti sancimda yok.
normal doğum için riskimde yok, bu sekilde dvm ederse hersey normal doğum ol zaten dedi.
bu arada bilhassa burnu ve bu kontrolde bebegimi kendime benzettim iyice..

Eklentiler

• IMG-20201019-WA0022.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 118
Maşallah çok güzel bir kız olacak annesi.Ben hiç görmedim oğlumu 20 mayıs da en son gördüm o da ufacıktı bu hafta bir mucize olsun ve yüzünü göstersin nolur

Oy masallah çok tatlı . Heyecanla bekleyelim bebıslerımızı o halde .

Resmini ekleyecektim yüklenmemiş.
Canim saglicakla buyusun bebis bebeginde bizim park besikte biraz esim kuralim kurulmazsa cõpe atacam dedi kurdu bidahada bozmadi sadece icini koymadim oyle bekliyo odamizda
Masallah cok tatlisiniz benim gobisunde cok tatli benimkini bi gorseniz almis basini gidiyor
Şuan iyiyiz canım .doğum sancısı çıktı nts de doktor zorunlu yatış vermisti. İlaçla durdurdular . Bu ikinci yatisimdi 36 olunca engellemeyecek doktor . Şuan 35 haftaligiz
Gecmis olsun canim seninki cok aceleci vaktinde dogmak nasip olsun
Kızımın kontrolünden sonra, hamiş fotomu atayım
Masallah sizee
Rabbimin bir mucizesi iste insan sasiriyo masallah saglicakla dogmak nasip olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…