- 16 Mart 2011
- 265
- 575
- 303
Ben de hazırlamadım ilk 6 ay gece ayırmayı düşünmüyorum. Şu babynest dediklerinden aldım yanımda yatırıcam onun içinde. Odası ayrı olsa bile en az ilk bir iki ay 3 saatte bir beslendiği için aynı odada uyumuş oluyosunHerkes besiklerini yataklarını kurdu hazırladı mi ya bende o konu da hiç acele etmiyorum nedense sanki doğup gelince acar yatırırım gibi düşünüyorum park yatak nasıl olsa diye düşünüyorum içinin yatagi yorganı nevresimi herseyler yıkandı ütülendi yapıldı hazır ama açmadım yatağı zaten karar da veremedik çocuk odasına mi koymalı yoksa benim yanimda mi yatmalı
Çooook tatlıYaaa ben sizin çektiğiniz karanlık resimlerden çekemedim storu indirdim olmadı perdeyi indirdim olmadı güneş yok diyemi acaba .Normal resim atayim bari .Beyaz elbiseli cuma kontrole gitmeden çekildi mavide ondan 1 hafta önce
Bizim odalar yakın diğer çocukları da yatırmamıştım uykum çok çok hafif şimdi de büyükler bizim odamızda yatsın diyorlar baby nest le felan kendi yatağımda yatıramam da belki beşiği yanıma kurarım bir kaç ay kolaylık olsun diye bendeBen de hazırlamadım ilk 6 ay gece ayırmayı düşünmüyorum. Şu babynest dediklerinden aldım yanımda yatırıcam onun içinde. Odası ayrı olsa bile en az ilk bir iki ay 3 saatte bir beslendiği için aynı odada uyumuş oluyosun
Tabiki zaten kül kedisi gibi ayağıma zor soktukÇooook tatlı
Topuklulari resim için giydin inşallah
Şuan iyiyiz canım .doğum sancısı çıktı nts de doktor zorunlu yatış vermisti. İlaçla durdurdular . Bu ikinci yatisimdi 36 olunca engellemeyecek doktor . Şuan 35 haftaligizCanım doğum için mi yattın çok geçmiş olsun noldu sonuç
Maşallah size yaYaaa ben sizin çektiğiniz karanlık resimlerden çekemedim storu indirdim olmadı perdeyi indirdim olmadı güneş yok diyemi acaba .Normal resim atayim bari .Beyaz elbiseli cuma kontrole gitmeden çekildi mavide ondan 1 hafta önce
Geçmiş olsun canım inş bir an önce toparlanırlarCumartesiden beri annemle babam rahatsız benimde, covid belirtisi yok ama üşüttüler mi ne oldu anlamadık evde yatıyorlar, yanlarına da gidemiyorum, korktuğum tam doğuma yakın başımıza böyle bişi gelmesiydi yaa, başka da kimsem yok sanki annem olmayınca
Yaaa dimi seninle kaç yıldır mücadele veriyoruz ama bak kısmet işte aynı dönem de bebeklerimiz gelecekMaşallah size yasu manzariyi aynı anda yaşıyoruz şükürler olsun
Maşallah çok güzel bir kız olacak annesi.kızlar bizde kontrden çıktık.
34+5 iz.. dr'un dedigine göre 2,3 gün geriden geliyoruz ama bu cok normal bi sorun teşkil etmiyor.
2440 gr olmuşuz uzun bacakli bi kız olacak der ( babasına cekmis)
nts'ye girdik cok şükür bi sorun yine yok cok güzel geçti sancimda yok.
normal doğum için riskimde yok, bu sekilde dvm ederse hersey normal doğum ol zaten dedi.
bu arada bilhassa burnu ve bu kontrolde bebegimi kendime benzettim iyice..
Oy masallah çok tatlı . Heyecanla bekleyelim bebıslerımızı o halde .kızlar bizde kontrden çıktık.
34+5 iz.. dr'un dedigine göre 2,3 gün geriden geliyoruz ama bu cok normal bi sorun teşkil etmiyor.
normal doğum için riskimde yok, bu sekilde dvm ederse hersey normal doğum ol zaten dedi.
Canim saglicakla buyusun bebis bebeginde bizim park besikte biraz esim kuralim kurulmazsa cõpe atacam dedi kurdu bidahada bozmadi sadece icini koymadim oyle bekliyo odamizdaResmini ekleyecektim yüklenmemiş.
Masallah cok tatlisiniz benim gobisunde cok tatli benimkini bi gorseniz almis basini gidiyorYaaa ben sizin çektiğiniz karanlık resimlerden çekemedim storu indirdim olmadı perdeyi indirdim olmadı güneş yok diyemi acaba .Normal resim atayim bari .Beyaz elbiseli cuma kontrole gitmeden çekildi mavide ondan 1 hafta önce
Gecmis olsun canim seninki cok aceleci vaktinde dogmak nasip olsunŞuan iyiyiz canım .doğum sancısı çıktı nts de doktor zorunlu yatış vermisti. İlaçla durdurdular . Bu ikinci yatisimdi 36 olunca engellemeyecek doktor . Şuan 35 haftaligiz
Masallah sizeeKızımın kontrolünden sonra, hamiş fotomu atayım
Rabbimin bir mucizesi iste insan sasiriyo masallah saglicakla dogmak nasip olsun hepimizekızlar bizde kontrden çıktık.
Resmen listenin en sonunda ben varımGününü bekleyen hamişlerimiz
S seastar 26 Ekim
gunes0101 27 Ekim
koalayim 29 Ekim
@sanemsi 29 Ekim
Edifar 28/29 Ekim/ 3 Kasım
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
E energy 2 Kasım
kremalikedi 3 Kasım
0hatu0 3 Kasım
rabia16 4 Kasım
Yahrenayy 4 Kasım
akademi1994 7 Kasım
Masallah canim sizeegeçen göbişler paylaşılmıştı. ben de çektirdim eşime bugün. 37+1göbüşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?