Yaaa ben sizin çektiğiniz karanlık resimlerden çekemedim storu indirdim olmadı perdeyi indirdim olmadı güneş yok diyemi acaba .Normal resim atayim bari .Beyaz elbiseli cuma kontrole gitmeden çekildi mavide ondan 1 hafta önce
Evet çok heycanliyim . Hala inanamıyorum . Mucizemiz resmen ikisideYaaa dimi seninle kaç yıldır mücadele veriyoruz ama bak kısmet işte aynı dönem de bebeklerimiz gelecek
canım maşallah suratı nasıl belli, rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahkızlar bizde kontrden çıktık.
34+5 iz.. dr'un dedigine göre 2,3 gün geriden geliyoruz ama bu cok normal bi sorun teşkil etmiyor.
2440 gr olmuşuz uzun bacakli bi kız olacak der ( babasına cekmis)
nts'ye girdik cok şükür bi sorun yine yok cok güzel geçti sancimda yok.
normal doğum için riskimde yok, bu sekilde dvm ederse hersey normal doğum ol zaten dedi.
bu arada bilhassa burnu ve bu kontrolde bebegimi kendime benzettim iyice..
Bu resimde karnın ne kadar dik. Erkek cocuk mu bekliyorsun? Karınlari dik olur derler hep. Maşallah çok güzel benceAy kızlar karınlarınız ne kadar güzel narinben füze gibiyim hahahaha fotolarıma baktıkça aşırı gülüyorum tipime. Bu 33. Haftadan. Yediklerime çok dikkat ediyorum ilk bebişim minikti erken doğdu. bu erken doğarsa bari kilosunu almış olsun diye tabi Allah zamanında versin
Sabah lansor yemekten sonra pronat şurup kullanıyorum ben dr kullanmamda sakınca olmadığını söylediMerhaba mide koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Ben de kullanmak istiyorum ama gebelikte önermiyor doktorum çok bulantım yanmam kusmam var eziyet çekiyorum
canım maşallah suratı nasıl belli, rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
yalnız senin takvimde yanlışlık mı var. 30.11.2020 yazıyor bebek gelişi bu durumda 34+5 olman imkansız. benim 28.11.2020 34+2'yim bugün
herkes öyle sanıyor canım ama kızBu resimde karnın ne kadar dik. Erkek cocuk mu bekliyorsun? Karınlari dik olur derler hep. Maşallah çok güzel bence
Maşallah çok güzel bir kız olacak annesi.Ben hiç görmedim oğlumu 20 mayıs da en son gördüm o da ufacıktı bu hafta bir mucize olsun ve yüzünü göstersin nolur
Ay cok gecmis olsn allah korusn umarm mevsimseldir corona çocuklarda cok semptom vermiyo diyolar aslndaIyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?