2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar karadenizden son durum böyle :) normal dogum bekledıgımden tarıh de veremiyorum . 6 kasım doğumluyum ben aynı gün olsun ısterdım ama sezeryan degıl ondan ayarlayamadım tarıhlerı bellı olan herkese Allah kolay rahat sağlıklı bir dogum nasıp etsın ınsallah

Eklentiler

• 298A3BA9-CD9D-4F86-A72F-ED6E3CCB2BA5.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 187
Aaa benim göbeğimin neyi eksik şimdi aynadan çektim 35+3 üz bugün bugün tartıldım tam 70 kiloyum 1.1 kilo vermişim 59 la başlamıştım

Eklentiler

• 432D950B-DA67-4372-B1F1-888C47A6D157.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 123
  • 1751060D-40E4-4275-9BEF-D9BC06D6FFA6.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 135
canım maşallah suratı nasıl belli, rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

yalnız senin takvimde yanlışlık mı var. 30.11.2020 yazıyor bebek gelişi bu durumda 34+5 olman imkansız. benim 28.11.2020 34+2'yim bugün

Ay kızlar karınlarınız ne kadar güzel narin ben füze gibiyim hahahaha fotolarıma baktıkça aşırı gülüyorum tipime. Bu 33. Haftadan. Yediklerime çok dikkat ediyorum ilk bebişim minikti erken doğdu. bu erken doğarsa bari kilosunu almış olsun diye tabi Allah zamanında versin

Eklentiler

• 7FAB0A22-E485-41A6-9400-23E7910BCF02.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 100
Bu resimde karnın ne kadar dik. Erkek cocuk mu bekliyorsun? Karınlari dik olur derler hep. Maşallah çok güzel bence

Merhaba mide koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz acaba? Ben de kullanmak istiyorum ama gebelikte önermiyor doktorum çok bulantım yanmam kusmam var eziyet çekiyorum
Sabah lansor yemekten sonra pronat şurup kullanıyorum ben dr kullanmamda sakınca olmadığını söyledi

Allah razı olsun..Saglikla insallah hepimiz kuzularimiza kavusalim.
buradaki takvim evet doğruyu vermedi.
16 subat son adetim idi ona gore 22 kasim olmasi gerekiyor.
dr da öyle dedi..10-23 kasım arasi..

Bu resimde karnın ne kadar dik. Erkek cocuk mu bekliyorsun? Karınlari dik olur derler hep. Maşallah çok güzel bence
herkes öyle sanıyor canım ama kız ilk bebem de minnacık karnım vardı. bunda diyorum ya füze gibi diye

Bayıldım fotolara Mazerrr bence hic kilo almamissn saddce gobek bar benim kalca da korkunc oldu kim kardashian kalcasi gibi iki tane de nispeten ince bacak cikiyor o kalcadan cok komik Ece0605 ya minicik karniiin mi foto bana az önce teyzemle eniştem nohut yutmuş solucan gibisn yazmslr wjdjfkg

Bütün fotolar cok seker

Iyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana

Ay cok gecmis olsn allah korusn umarm mevsimseldir corona çocuklarda cok semptom vermiyo diyolar aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…