4 kasım büyük ihtimal dediSezaryen günleri belirlenen arkadaşlar; ufak bi liste yapalım;
@sanemsi 28 Ekim?
Edifar 29 Ekim
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
Hala isimleri yaa ezberleyemedim, günleri belli olanlar etiketlesin de yazalım
İnşallah canım, bir an önce topalarlanırlar inşallah.gecmıs olsunoyle dusunme covid değillerdr zten.
Ya çok geçmiş olsun Bugün benim de annem sabah telefonda diyor sırtım ağrıyor diye çok korkuyorum
Şu son günler korkuyor virüs korona vs durumlarından sanırım kanama sanci hareketlerde azalma vs herhangi bir durum olursa yada değişiklik hissedersen hemen gel dedi yoksa doğum olacak günden 2 gün önce gidicem obur cuma yani öyle dedi
Iyiyiz cok sukur 10.gunumuze geldik ilk 3 gun hayatimin kabusu gibiydi yavas yavas alisiyoruz birbirimize benimki uykucu emdirmek bir iskence sizde hazirlikli olun dogum sonrasi cok zormus gercekten
Ah deme, alışıyor olmanıza sevindim, doğum stresini atlatınca ona geçicez bizdeIyiyiz cok sukur 10.gunumuze geldik ilk 3 gun hayatimin kabusu gibiydi yavas yavas alisiyoruz birbirimize benimki uykucu emdirmek bir iskence sizde hazirlikli olun dogum sonrasi cok zormus gercekten
Ben olsam aynı güne denk getirirdim zaten aynı tarihe denk gelmesi büyük tesadüf aralarında 2 gün olsa bile ayrı ayrı kutlama yapılacağını sanmıyorum. Ne güzel ikiz gibi aynı tarihde olsun derim canımKızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ilk oglum 10 yasında bu bebisimde istersem ayni gün olabilecek dogum günleri.ikisininde dogum günü aynı günmü olsa yoksa 1-2gün önce yada sonramı olsa.bi akıl verirmisiniz.aralarinda 10 yaş olacak.10 yıl sonra ayni tarihte dogum yapsam.dogum gunlerini kutlarken bilemedim ne yapsam
Aslında siteye gitmiş sayfasına baktim şimdi ama haber yok umarım kötü bir durum yoktur@Neutral26 ne yaptın c anım ya sendin de mi doğuma giden
İcim ayni gün olsun istiyor tesadüf 10 yıl sonra ayni güne denk geliyor.2 gün araylada dogum gunu yapilmazki ayri ayri yine ayni anda kutlanir.ozaman dogumuda ayni gun olsun diye dusundukAyni gun dogur bencebenim abimle dogum gunum arasi 4 gun oldugu halde cocukken hep beraber kutlardık ne hikmetse evdekiler hep oyle kutlardi aklimiz ermeye baslayinca ayri kutladik ama ayni gun olursa da sikinti buyuyunce bunlarin evliligide var eve ikisini demi cagiracaksin yada aynianda yakalayabilecekmisin benim antenle yandii dogum tam belli olunca
Amin canım inşallah öyledir yaa, bayaa stres olmaya başladım git gidewendy
geçmiç olsun inşallah basit bi soğuk algınlığından fazla bişey değildir tam mevsim geçişi dönemdeyiz
Kadınlar ince detayli dusunur benimkiler ikiside erkek bilemedim buyuduklerinde okadar ince düşunurlermi.2 gun araylada ayri ayri kutlama telasina girmeyiz diye dusunmüstüm.Birinci dereceden tecrübeli biri olarak fikrimi vereyim. Kardeşimle 8 yıl ara farkla aynı gün doğumluyuz. Hiç tavsiye etmem açıkçası. Kardeşimin aynı gün doğmasını ben istemiştim. Küçükken bir nebze tolore edilebiliyor ama 2 yıldır evliyim. Doğumgünlerimde eşimle mi kardeşimle mi kutlama yapacağım diye bölünüyorum resmen. Doğumgününde insan sorumluluk almak istemez ben doğumgünüm öncesi stres oluyorum kardeşimi nasıl kutlayacağım ne hediye alacağım diye. Yani bence mantıklı bir hareket değil karar sizin
Günü belli olan da bayaa varmışız yaa, sağlıkla gelsin kuzularımız
Kucuk kendini bilene kadar digeride bizden cikmiş olur evde arkadaslariyla kutlamak istemez diye dusundükAynı olmasın bence canım ikisinin de kendine özel olsun. Hem de yaş aralıkları fazla. Büyük farklı bir şey ister küçük farklı.
Aynen bende öyle dusundum.birde 2010-2020 tesadüf ayni tarih icim ayni gün olsun diyorCanım ben olsam aynı gün ihtimalini değerlendiririm, 1-2 gün önce sonra olsa sanki 2 doğum günü mü yapacaksın? Yine aynı kutlama ile halledersin doğum günü de bir sürü stres masraf ikisini aradan çıkar işte
Amin canım, ne kız kardeşim ne teyzem ne halam var ki o yoksa sen gel diyim, eşimde mecburen diğer kızlarla durmak zorunda yoksa durmaz onlar da, İyi olsunlar da napim doğum da 2. Plana geçti şimdi.
Bencede aynı gün olsunAynen bende öyle dusundum.birde 2010-2020 tesadüf ayni tarih icim ayni gün olsun diyor
İnşallah ya Bi haber alsaydık keşkeAslında siteye gitmiş sayfasına baktim şimdi ama haber yok umarım kötü bir durum yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?