2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
gecmıs olsun oyle dusunme covid değillerdr zten.
İnşallah canım, bir an önce topalarlanırlar inşallah.

Yaa stres olmayım diyorum yine de aklım onlarda. İnşallah annen iyidir, hava geçişi dönemi olunca haliyle üşütme covid hepsi birbirine giriyor işte

Yani bebişin kilosuna gitsen de gitmesen de elinden bişi gelmeyecek aslında, sen güzelce beslenmene bak bakalım. Doktorunun da bir bildiği vardır doğumdan önce gel dediyse de sıkıntı görmemiştir bence. Ama içim rahat etsin diyorsan git son 1 kontrol zaten nolcak. Bitti gitti artık.

Iyiyiz cok sukur 10.gunumuze geldik ilk 3 gun hayatimin kabusu gibiydi yavas yavas alisiyoruz birbirimize benimki uykucu emdirmek bir iskence sizde hazirlikli olun dogum sonrasi cok zormus gercekten
Ah deme, alışıyor olmanıza sevindim, doğum stresini atlatınca ona geçicez bizde sağlıkla bol sütle büyüt kuzunu

Ben olsam aynı güne denk getirirdim zaten aynı tarihe denk gelmesi büyük tesadüf aralarında 2 gün olsa bile ayrı ayrı kutlama yapılacağını sanmıyorum. Ne güzel ikiz gibi aynı tarihde olsun derim canım

İcim ayni gün olsun istiyor tesadüf 10 yıl sonra ayni güne denk geliyor.2 gün araylada dogum gunu yapilmazki ayri ayri yine ayni anda kutlanir.ozaman dogumuda ayni gun olsun diye dusunduk

Doğum günü kardeşiyle yada benimle aynı güne denk gelseydi çok mutlu olurdum. Ileride evlenince sorun olur demissiniz bence hiç de olmaz sanki herkes günü günü Ne mi kutluyor doğum gününü. Biz eşimle başbaşa kutlarız 6 yıldır eşim in ailesi doğum günlerini hiç atlamaz illaki o hafta bi evde ufak bir sürpriz olur pastasi kesilir hediyesi verilir. Benimde ailem de bana o şekildir bir kaç gün sonra gittiğimde bi bakarım mutfaktan pastam geliyor. Bu sene mesela 1 gun oncesinde kardesim hazırlık yaomis onlara gittik hic de beklemiyordum masa da cok guzel seyler olmasina rağmen ertesi gün de aksam eşim aksama hazirlan dedi gervek günüm de de eşimle kutladik .Çocuğumun doğum günü hafta içine denk geldiğinde yine haftasonunu bekliycez kutlama yapmak için. Keşke bana denk gelseydi ama ben yazın doğmuşum imkansız ☹

Kadınlar ince detayli dusunur benimkiler ikiside erkek bilemedim buyuduklerinde okadar ince düşunurlermi.2 gun araylada ayri ayri kutlama telasina girmeyiz diye dusunmüstüm.

Aynen bende öyle dusundum.birde 2010-2020 tesadüf ayni tarih icim ayni gün olsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…