- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Evet ya keşke bizide merakta bırakmasa. Hepimizin aklı onda. Yoktur kötü bir durum Allahın izniyleAslında siteye gitmiş sayfasına baktim şimdi ama haber yok umarım kötü bir durum yoktur
Duru hanım gelene kadar ablanız yatar artık içindeResmini ekleyecektim yüklenmemiş.
Maşallah çok güzel olmuş yatağı, rabbim içini de sağlıkla doldursun insResmini ekleyecektim yüklenmemiş.
Herkes besiklerini yataklarını kurdu hazırladı mi ya bende o konu da hiç acele etmiyorum nedense sanki doğup gelince acar yatırırım gibi düşünüyorum park yatak nasıl olsa diye düşünüyorum içinin yatagi yorganı nevresimi herseyler yıkandı ütülendi yapıldı hazır ama açmadım yatağı zaten karar da veremedik çocuk odasına mi koymalı yoksa benim yanimda mi yatmalıResmini ekleyecektim yüklenmemiş.
Teşekkürler, zaten yan korumalara, cibinliğe, süs yastıklarına filan el koydu büyükDuru hanım gelene kadar ablanız yatar artık içinde
Çok güzel olmuş bayıldımmm, güzel günlerde sağlıkla kullanın.
Sağ olasın inşallah hepsi için dileklerim.Maşallah çok güzel olmuş yatağı, rabbim içini de sağlıkla doldursun ins
Valla bunu kurmak çok zor oldu, o yüzden iyi ki beklemeden kurmuşuzHerkes besiklerini yataklarını kurdu hazırladı mi ya bende o konu da hiç acele etmiyorum nedense sanki doğup gelince acar yatırırım gibi düşünüyorum park yatak nasıl olsa diye düşünüyorum içinin yatagi yorganı nevresimi herseyler yıkandı ütülendi yapıldı hazır ama açmadım yatağı zaten karar da veremedik çocuk odasına mi koymalı yoksa benim yanimda mi yatmalı
Bencede aynı gün olsunKızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ilk oglum 10 yasında bu bebisimde istersem ayni gün olabilecek dogum günleri.ikisininde dogum günü aynı günmü olsa yoksa 1-2gün önce yada sonramı olsa.bi akıl verirmisiniz.aralarinda 10 yaş olacak.10 yıl sonra ayni tarihte dogum yapsam.dogum gunlerini kutlarken bilemedim ne yapsam
Yerde emekler gibi kedi gibi durun gezinin. Bu kedi pozisyonundayken kafanızı yastıga gömün ben bu hareketleri yaptm en son kontrolde dönmüştü2520 kilo 46.5 cm olms 34+6da normaldr herhaldehala ters 37de gel tekrr bakip pozisyonuna doguma karr veririz dedi doktor. Ama donme ihtimali azaliyor dedi. Nst normalms hersey yolunda dedi. Bakalim hayırlısı artik
Benim rahimde yapisal bi sekil bozuklugu oldugu icin sanmam donsun. Bosuna riske atmak istememBencede aynı gün olsun
Yerde emekler gibi kedi gibi durun gezinin. Bu kedi pozisyonundayken kafanızı yastıga gömün ben bu hareketleri yaptm en son kontrolde dönmüştü
ben yanıma koyacağım. perşembe temizlik var. haftasonu kurarız dedik eşimle. bizim de park yatak. şimdi tozlanır erkenden açsamHerkes besiklerini yataklarını kurdu hazırladı mi ya bende o konu da hiç acele etmiyorum nedense sanki doğup gelince acar yatırırım gibi düşünüyorum park yatak nasıl olsa diye düşünüyorum içinin yatagi yorganı nevresimi herseyler yıkandı ütülendi yapıldı hazır ama açmadım yatağı zaten karar da veremedik çocuk odasına mi koymalı yoksa benim yanimda mi yatmalı
güle güle sağlıkla yatsın bebişinResmini ekleyecektim yüklenmemiş.
Güle güle yatsın canım çok tatlı çok hevesli en güzeli aslında beşiği hazirlamakValla bunu kurmak çok zor oldu, o yüzden iyi ki beklemeden kurmuşuzBiz kendi odamıza koyuyoruz benim daha kolayıma geliyor.
evet buradan engellendiğim sırada arkamdan ileri geri konuşuldu. bilmyor veya farketmemiş olabilirsiniz.Kimse arkanızdan dedikodu falan yapmadı, gayette okudunuz yazılanları.
Daha fazla beddua etmeyin ve ortamı germeyin lütfen.
Sağlıkla kucağınıza alın oğlunuzu kucağınıza.
Ay maşaallah karnın ne kadar büyük canım maşallah tebarekallah senin bebek epey toplu doğacak bencegeçen göbişler paylaşılmıştı. ben de çektirdim eşime bugün. 37+1göbüşü
Kadınlar ince detayli dusunur benimkiler ikiside erkek bilemedim buyuduklerinde okadar ince düşunurlermi.2 gun araylada ayri ayri kutlama telasina girmeyiz diye dusunmüstüm.
ya bana da ufak gelio vallaAy maşaallah karnın ne kadar büyük canım maşallah tebarekallah senin bebek epey toplu doğacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?