2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de yatağı hazırladım artık, hastane çantasına da bi iki şey alınacak koyulacak. Onlar da tamam oldu mu tamamdır bu iş

Resmini ekleyecektim yüklenmemiş.
Herkes besiklerini yataklarını kurdu hazırladı mi ya bende o konu da hiç acele etmiyorum nedense sanki doğup gelince acar yatırırım gibi düşünüyorum park yatak nasıl olsa diye düşünüyorum içinin yatagi yorganı nevresimi herseyler yıkandı ütülendi yapıldı hazır ama açmadım yatağı zaten karar da veremedik çocuk odasına mi koymalı yoksa benim yanimda mi yatmalı

Valla bunu kurmak çok zor oldu, o yüzden iyi ki beklemeden kurmuşuz Biz kendi odamıza koyuyoruz benim daha kolayıma geliyor.

Bencede aynı gün olsun
2520 kilo 46.5 cm olms 34+6da normaldr herhalde hala ters 37de gel tekrr bakip pozisyonuna doguma karr veririz dedi doktor. Ama donme ihtimali azaliyor dedi. Nst normalms hersey yolunda dedi. Bakalim hayırlısı artik
Yerde emekler gibi kedi gibi durun gezinin. Bu kedi pozisyonundayken kafanızı yastıga gömün ben bu hareketleri yaptm en son kontrolde dönmüştü

Bencede aynı gün olsun

Yerde emekler gibi kedi gibi durun gezinin. Bu kedi pozisyonundayken kafanızı yastıga gömün ben bu hareketleri yaptm en son kontrolde dönmüştü
Benim rahimde yapisal bi sekil bozuklugu oldugu icin sanmam donsun. Bosuna riske atmak istemem

ben yanıma koyacağım. perşembe temizlik var. haftasonu kurarız dedik eşimle. bizim de park yatak. şimdi tozlanır erkenden açsam

Kimse arkanızdan dedikodu falan yapmadı, gayette okudunuz yazılanları.

Daha fazla beddua etmeyin ve ortamı germeyin lütfen.

Sağlıkla kucağınıza alın oğlunuzu kucağınıza.
evet buradan engellendiğim sırada arkamdan ileri geri konuşuldu. bilmyor veya farketmemiş olabilirsiniz.
bir tane bedduamı gösterin de tövbe edeyim. ne kadar da yanlış anlıyorsunuz okuduklarınızı. kimseye beddua etmiyorum. ama benim hakkımda konuşulanlar hakkıma girmektir.hak benim değil mi? hakkıma giren her kişiye haram ediyorum. hiçbir zaman da affetmeyeceğim bu tutumu.

Kadınlar ince detayli dusunur benimkiler ikiside erkek bilemedim buyuduklerinde okadar ince düşunurlermi.2 gun araylada ayri ayri kutlama telasina girmeyiz diye dusunmüstüm.

Valla bizde detaylı düşünen erkek kardeşim evlendin pabucum dama atıldı diye düşünüyor Tabi çocuklarınızın tabiatını en iyi siz bilirsiniz. Siz aynı gün kutlasanız bile ilerde arkadaşları ayrı ayrı da kutlayabilir. Ben olsam tercih etmezdim ama top sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…