2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
yaa canım çook geçmiş olsun inş öyle bir durum yoktur. dualarımız seninle

Geçmiş olsun inşallah mevsimseldir. Kendinize cok dikkat edin. Bu şekilde testi negatif olanları duydum moralinizi bozmayın

Normalde makarna pilav benim sekeri yukseltmiyordu cunku porsiyon az alıyordum bugun fazla koymusm heralde 151 cikti ilk saat 150 yi gecme sakin demislerdi

Bol bol sıvı al dinlen inşallah hemencecik atlatırsın zaten hiç kendini üzme

aa neden canim.
sana gulumserken görürsün minigini insallah
Doktorum inat olacağını söylüyordu şimdi de yüzünü eskitmek istemiyor diyor Ya eli ayagi yuzunde yada kordonu elleri yüzündendi simdi de karin içe yuzu duruyor elimde son resmi 20 mayis küçüktü zaten.hep büyüsün yüzü belli olacak derdi nerdee bombos çıkıyorum moralim bozuluyor

canım ben ilkinde de 7 kilo almıştım. zaten 36 sonu doğurdum bebek de büyümedi karnımda fazla. ama bu zilli maşallah zorladı karnımı, aman o büyüsün de alayım modundayım kilo verilir. bilmiyorum hurafe mi ama mesela oğlum küçük doğdu, ek gıdadan beri yemek sorunlu. ayy 7 yaşında ağzına tıkarak büyüttük. bu bebiş böyle obur olsun mama diye ağlasın istiyorum çok olmasa da şişko olsun. çok şişkoyu da ben taşıyamam sen de fazla almadın ya çok tatlısındır eminim

Normalde makarna pilav benim sekeri yukseltmiyordu cunku porsiyon az alıyordum bugun fazla koymusm heralde 151 cikti ilk saat 150 yi gecme sakin demislerdi
Bi taneden nolcak kiz sende bbm dun 165 cikti ama manti ve sekerpare yedim soylemesi ayip arada olck o kdr napalim

Çok güzel cikmissiniz hepiniz. Benim bir tane bile elbiseli güzel resmim yok baktim da. Hava güzel olursa belki bu hafta yaparım. Şöyle bir tane buldum gobegimi en azından kıyafet içinde gösteren
Maşallah canim hani dizilerde filmlerde hamile rolü için göbek takıyorlar ya onun gibi maşallah cok tatlı

tam akrep desene

Bi taneden nolcak kiz sende bbm dun 165 cikti ama manti ve sekerpare yedim soylemesi ayip arada olck o kdr napalim
Gecen cumartesiden beri saldım ya normalde hep sebze yiyodum bu hafta yemek yapamadm ayakta durmak zordu hel siparis verdm oda hep sınırda cikartiyo. sıkıldım galiba bide biraz ins bir sey olmaz irilesmezler. Bugünden itibaren dikkat etcem dediydim edemedm yarin artik

Tabi surekli sebze sikar bayar insani

Haydi kızlar gobis bekliyoruz hepiniz çok tatlısınız yanimda olsaydınız her ne kadar yapılmasından hoşlanmasam da ellerim gobeklerinize giderdi .Hastanede herkes birbirinin göbeğine bakıyor nts hele gözleri odakliyorlar annelik çok kutsal karnimizin içinde bir can taşıyoruz ama grupdaki gobeklerin hepsi muazzam güzellikte. Hastanede gördüklerimi bi görseniz çok değişik şekilli

Biz bugun pizza yaptık eşimle iki tepsi. Hamur yeme diyor annem ama tepsi bitecek neredeyse ya bazen olmuyor sağlıklı beslen beslen fenalık geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…