- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
Ay cok gecmis olsn allah korusn umarm mevsimseldir corona çocuklarda cok semptom vermiyo diyolar aslnda
yaa canım çook geçmiş olsun inş öyle bir durum yoktur. dualarımız seninle
Geçmiş olsun inşallah mevsimseldir. Kendinize cok dikkat edin. Bu şekilde testi negatif olanları duydum moralinizi bozmayın
Cok sagolun kizlar kendi doktorumda mevsimsel olabilecegini soylemisti ama bugun tad alamayinca canim sıkıldı insallah negatifimdir cumartesi de kontrolum vardi hakkimizda hayirlisi artikBol bol sıvı al dinlen inşallah hemencecik atlatırsın zaten hiç kendini üzme
Evt ya tatliyi yemeden durabiliyom da makarna ve meyveye asik biri olarak zorlanmaya basladm 2 3 hafta kaldi dayanmam gerek.Biz bugun pizza yaptık eşimle iki tepsi. Hamur yeme diyor annem ama tepsi bitecek neredeyseya bazen olmuyor sağlıklı beslen beslen fenalık geliyor
kızlar bizde kontrden çıktık.
34+5 iz.. dr'un dedigine göre 2,3 gün geriden geliyoruz ama bu cok normal bi sorun teşkil etmiyor.
2440 gr olmuşuz uzun bacakli bi kız olacak der ( babasına cekmis)
nts'ye girdik cok şükür bi sorun yine yok cok güzel geçti sancimda yok.
normal doğum için riskimde yok, bu sekilde dvm ederse hersey normal doğum ol zaten dedi.
bu arada bilhassa burnu ve bu kontrolde bebegimi kendime benzettim iyice..
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah korktuğun gibi olmaz mevsimsel geçişten dolayı grip de çok görülüyor artıkIyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
Oyyy Oyyy maşallah karın şeklin çok güzel canım. Yok kızlar bu grubun annelerinin gobisleri çok güzel. Hepinize bir maşallah ☺Canim inanirmisin cok foto cekilmeyi sevmiyorum ben su son fotoydu benim
Canim gecmis olsun insallah degilsindir septomlar herkeste farkli seyrediyo guzel haberlerini bekliyoruzIyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
Inşallah gribal bir durumdur. Değilse de moralini bozma dinlen sıvı almaya dikkat et c vitamini al canimIyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
Iyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
Hahaha nohut yutmuş solucan harıka ya çok güldüm . Ben 7 kilo aldım toplam suan boyum da 180 belki ıcerde saklanacak alan kendıne bulmuş ondan bellı olmuyor olabılırBayıldım fotolara @Mazerrr bence hic kilo almamissn saddce gobek bar benim kalca da korkunc oldu kim kardashian kalcasi gibi iki tane de nispeten ince bacak cikiyor o kalcadan cok komikEce0605 ya minicik karniiin mi foto bana az önce teyzemle eniştem nohut yutmuş solucan gibisn yazmslr wjdjfkg
Bütün fotolar cok seker
Bunlar yeni mi? İç karnın büyük herhalde dışarı taşmamis cok.Sosyal medyaya atamiyom ben de buraya atim sıra tekrardan bana geldi benceama asansör aynasi da elbise de zyf gosteriyo. Pijama takimi giyince homeless gibi oluyorum gobek acikta kaliyoEki Görüntüle 2707543 Eki Görüntüle 2707544
Yeni beyaz elbiseli 2 gun önceden oburu de gecen hafta galiba ya bende anlamadm fotolarda oyle cikuyor ama kocama sorsan ters donmus kaplumbağa gibiymism kalkamayinca falan ckk guluyo banaBunlar yeni mi? İç karnın büyük herhalde dışarı taşmamis cok.
İnş yoktur canım İyi beslenin kemik suyuna limonlu çorbalar falan içIyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
Evt burda belli bakBurda daha bellı karnım kızlar
Ters dönmüş kaplumbağa :) nohut yutmuş solucanYeni beyaz elbiseli 2 gun önceden oburu de gecen hafta galiba ya bende anlamadm fotolarda oyle cikuyor ama kocama sorsan ters donmus kaplumbağa gibiymism kalkamayinca falan ckk guluyo bana
Fotoda bellı olsun dıye hamıle pozisyonunda durdumEvt burda belli bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?