2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay cok gecmis olsn allah korusn umarm mevsimseldir corona çocuklarda cok semptom vermiyo diyolar aslnda

yaa canım çook geçmiş olsun inş öyle bir durum yoktur. dualarımız seninle

Geçmiş olsun inşallah mevsimseldir. Kendinize cok dikkat edin. Bu şekilde testi negatif olanları duydum moralinizi bozmayın

Bol bol sıvı al dinlen inşallah hemencecik atlatırsın zaten hiç kendini üzme
Cok sagolun kizlar kendi doktorumda mevsimsel olabilecegini soylemisti ama bugun tad alamayinca canim sıkıldı insallah negatifimdir cumartesi de kontrolum vardi hakkimizda hayirlisi artik

Biz bugun pizza yaptık eşimle iki tepsi. Hamur yeme diyor annem ama tepsi bitecek neredeyse ya bazen olmuyor sağlıklı beslen beslen fenalık geliyor
Evt ya tatliyi yemeden durabiliyom da makarna ve meyveye asik biri olarak zorlanmaya basladm 2 3 hafta kaldi dayanmam gerek.

maşallah canım çok tatlı çok güzel bir bebek Allah bağışlasın sağlıkla kavuşun inşallah
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah korktuğun gibi olmaz mevsimsel geçişten dolayı grip de çok görülüyor artık

Eklentiler

• 20201019_213246.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 156
Canim gecmis olsun insallah degilsindir septomlar herkeste farkli seyrediyo guzel haberlerini bekliyoruz

Inşallah gribal bir durumdur. Değilse de moralini bozma dinlen sıvı almaya dikkat et c vitamini al canim

acil şifalar inşallah.
korktuğunuz gibi çıkmayacak inşallah.

Hahaha nohut yutmuş solucan harıka ya çok güldüm . Ben 7 kilo aldım toplam suan boyum da 180 belki ıcerde saklanacak alan kendıne bulmuş ondan bellı olmuyor olabılır hepsı bırbırınden güzel . Melek saklıyoruz ıcımızde çok güzel bir arınma yenılenme durumu masallah hepımıze .

İnş yoktur canım İyi beslenin kemik suyuna limonlu çorbalar falan iç

Yeni beyaz elbiseli 2 gun önceden oburu de gecen hafta galiba ya bende anlamadm fotolarda oyle cikuyor ama kocama sorsan ters donmus kaplumbağa gibiymism kalkamayinca falan ckk guluyo bana
Ters dönmüş kaplumbağa :) nohut yutmuş solucan ay akşam akşam güldüm ya size . Ben de Bugün kasılma yaşadım bir ıkı dk Kaldım oturduğum yerde . Ayağa kalkamadım tam o an kayınvalıdem geldı . Kaldırdı beni yerden valla biri gelse de benı kaldırsa dıye öyle bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…