Omuzlar gerı karın dışarı el göbekteEvt burda belli bak
Çok geçmiş olsun.Iyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
O kadar çıkmasından hiçbirşey olmaz stres yapma. Ben azıcık kaçırayım (tatlıdan bahsetmiyorum bile) 180_190 ları görüyor bir de insülin kullanıyorum.Gecen cumartesiden beri saldım ya normalde hep sebze yiyodum bu hafta yemek yapamadm ayakta durmak zordu hel siparis verdm oda hep sınırda cikartiyo. sıkıldım galiba bide biraz ins bir sey olmaz irilesmezler. Bugünden itibaren dikkat etcem dediydim edemedm yarin artik
Canım benım çok çok geçmiş olsun . Insallah grıp seklınde basıt atlatırsın olumlu düşün . Çok dıkkat et kendıne dualarımız senınle olacak ınsallah negatıf çıkacakIyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
Ay ben resim çekmeye fırsat bulamadım o kadar yoğunum ki maşşalah canım benimGöbüşler harika
Bunlarda benimkiler elbiseli dış çekimden 28. Haftalar falan diğeri 36.haftam
Eki Görüntüle 2707561 Eki Görüntüle 2707562
Canım masallah çok bellı cınsıyetı ne
Bende öyle bir yoğun zamanda çektirdim bunları canım hatta bi hafta sonra tasınıcaktımAy ben resim çekmeye fırsat bulamadım o kadar yoğunum ki maşşalah canım benim
Ay çok güzel cekım keşke bende yapsaydım dedım ıcımden harıkaGöbüşler harika
Bunlarda benimkiler elbiseli dış çekimden 28. Haftalar falan diğeri 36.haftam
Eki Görüntüle 2707561 Eki Görüntüle 2707562
Kendm ztn zayıf deildm sadecr gobekten aldm arkadn goren anlamaz hamileym dieCanım masallah çok bellı cınsıyetı ne
Hala yapabilirsin canım hatta beyaz bi elbise ile bi park alanında eşinde yapabilir çok güzel anı kalırAy çok güzel cekım keşke bende yapsaydım dedım ıcımden harıka
Canım beşiklerimiz aynı cibnliği daha ütülemediğim için takmadım .. yatak olarak senin ki yüksek duruyor , benim ki alçak ... normal beşiğin ince bir yatağı var ve içine reflü yatağı koydum ... sen de ne var ? Nasıl öyle yüksek Durmuş ?Beşiği biz epey oldu kuralı. Annemde kalıyoruz biz doğumdan sonrada burdayızevin bi odasını bize verdi sağolsun o yüzden bebek bizle yatıcak yatağın yanına çekicem doğunca kısmetse
Gecmis olsun ya cok iyi cok sevindm. Hyrli olsun biraz korkuttu bizi ama erken kavusmak istemis demek ki. Ağrilar gecer iyi olun da. Anali babalı byusun.Kızlar hepiniz yazmışsınız ama doğumdu sonrasındaki şeylerdi derken cevap veremedim.
Cumartesiyi pazara bağlayan gece yatarken aniden suyum boşaldı. Ne ağrım ne sancım ne de açılmam yoktu. Öncesinde hiçbir belirti de olmadı. Evde yalnızdım hemen taksi çağırdım hastaneye acilden girdim. Beni hemen nst ye aldılar bebeğin suyu hala azar azar geliyordu her yer battı. Nst de bebeğin kalp atışları çok şükür vardı ama susuz kaldığı için çok korktum. Çatı muayenesi yapmaya çalıştılar canım çok yandığı için tam yapamadı bile ama çatında basıklık var bebeğin başıda kanalda değil yukarda dediler. Doktorumu aradılar zaten sezaryen planlamıştık 26 ekime. Doktorda o an sezaryen e hazırlayın dedi. Spinal anestezi ile Sezaryen oldum. Anestezi tutmak bilmedi birkaç kere denediler. Sonra ilk uyuştuğunda mide bulantısı hissettim. Bir iki kere öğürdüm ama kusmadım. İki dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum doktora yukardan bir kere gösterdi Allahım çok küçük dedim sadece. Sonra çocuk doktoru hemen muayene etti ve şükürler olsun ki bebekte yemek borusu ile alakalı bir problem görülmedi. O an o kadar sevindim ki dikişlerim atılırken ben mutluluktan ağlıyordum. Sonra beni titreme tuttu 1 saat kadar yoğun bakımda her ihtimale karşı beklettiler sonra odama çıkardılar. Bebeği de bir iki saat Yenidoğanda tutmuşlar her sezaryen bebeğinde yapıyorlarmış bunu. Daha sonra yanıma getirdiler. Çok şükür iyiydi bir sorunu yoktu. Ama benim ağrılarım çok fazla. İyileşemedim. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar
Benımde erkekKendm ztn zayıf deildm sadecr gobekten aldm arkadn goren anlamaz hamileym dieerkek olck hayirlisiyla
Amin canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım inş bir an önce toparlanırlar
Canım korkma, inşallah bir şeyin yoktur, test sonucun ne zaman çıkacak?Iyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
Ekliyorum canımAaa beni neden unuttunuz yaa30 Ekim de dogum beni de yazın
Esımde ıphone 11 var o çok ıyı cekıyor ona soylım hava güzel olunca ceksın . Ev denız kenarında benım balkonda bıle çekmedi yaHala yapabilirsin canım hatta beyaz bi elbise ile bi park alanında eşinde yapabilir çok güzel anı kalır
Yaa çok merak ettik seni, sağ salim almışsın kucağına, inşallah bir an önce ağrıların geçer toparlanırsınKızlar hepiniz yazmışsınız ama doğumdu sonrasındaki şeylerdi derken cevap veremedim.
Cumartesiyi pazara bağlayan gece yatarken aniden suyum boşaldı. Ne ağrım ne sancım ne de açılmam yoktu. Öncesinde hiçbir belirti de olmadı. Evde yalnızdım hemen taksi çağırdım hastaneye acilden girdim. Beni hemen nst ye aldılar bebeğin suyu hala azar azar geliyordu her yer battı. Nst de bebeğin kalp atışları çok şükür vardı ama susuz kaldığı için çok korktum. Çatı muayenesi yapmaya çalıştılar canım çok yandığı için tam yapamadı bile ama çatında basıklık var bebeğin başıda kanalda değil yukarda dediler. Doktorumu aradılar zaten sezaryen planlamıştık 26 ekime. Doktorda o an sezaryen e hazırlayın dedi. Spinal anestezi ile Sezaryen oldum. Anestezi tutmak bilmedi birkaç kere denediler. Sonra ilk uyuştuğunda mide bulantısı hissettim. Bir iki kere öğürdüm ama kusmadım. İki dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum doktora yukardan bir kere gösterdi Allahım çok küçük dedim sadece. Sonra çocuk doktoru hemen muayene etti ve şükürler olsun ki bebekte yemek borusu ile alakalı bir problem görülmedi. O an o kadar sevindim ki dikişlerim atılırken ben mutluluktan ağlıyordum. Sonra beni titreme tuttu 1 saat kadar yoğun bakımda her ihtimale karşı beklettiler sonra odama çıkardılar. Bebeği de bir iki saat Yenidoğanda tutmuşlar her sezaryen bebeğinde yapıyorlarmış bunu. Daha sonra yanıma getirdiler. Çok şükür iyiydi bir sorunu yoktu. Ama benim ağrılarım çok fazla. İyileşemedim. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar
Çok şükür . Ikınızde ıyısınız . Umarım yarın daha ıyı olucaksın .Kızlar hepiniz yazmışsınız ama doğumdu sonrasındaki şeylerdi derken cevap veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?