2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok geçmiş olsun.
O kadar çıkmasından hiçbirşey olmaz stres yapma. Ben azıcık kaçırayım (tatlıdan bahsetmiyorum bile) 180_190 ları görüyor bir de insülin kullanıyorum.

Canım benım çok çok geçmiş olsun . Insallah grıp seklınde basıt atlatırsın olumlu düşün . Çok dıkkat et kendıne dualarımız senınle olacak ınsallah negatıf çıkacak

Beşiği biz epey oldu kuralı. Annemde kalıyoruz biz doğumdan sonrada burdayızevin bi odasını bize verdi sağolsun o yüzden bebek bizle yatıcak yatağın yanına çekicem doğunca kısmetse
Canım beşiklerimiz aynı cibnliği daha ütülemediğim için takmadım .. yatak olarak senin ki yüksek duruyor , benim ki alçak ... normal beşiğin ince bir yatağı var ve içine reflü yatağı koydum ... sen de ne var ? Nasıl öyle yüksek Durmuş ?

Eklentiler

• CC2A10AE-1C0E-48CC-A419-7803D0CA3A05.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar hepiniz yazmışsınız ama doğumdu sonrasındaki şeylerdi derken cevap veremedim.
Cumartesiyi pazara bağlayan gece yatarken aniden suyum boşaldı. Ne ağrım ne sancım ne de açılmam yoktu. Öncesinde hiçbir belirti de olmadı. Evde yalnızdım hemen taksi çağırdım hastaneye acilden girdim. Beni hemen nst ye aldılar bebeğin suyu hala azar azar geliyordu her yer battı. Nst de bebeğin kalp atışları çok şükür vardı ama susuz kaldığı için çok korktum. Çatı muayenesi yapmaya çalıştılar canım çok yandığı için tam yapamadı bile ama çatında basıklık var bebeğin başıda kanalda değil yukarda dediler. Doktorumu aradılar zaten sezaryen planlamıştık 26 ekime. Doktorda o an sezaryen e hazırlayın dedi. Spinal anestezi ile Sezaryen oldum. Anestezi tutmak bilmedi birkaç kere denediler. Sonra ilk uyuştuğunda mide bulantısı hissettim. Bir iki kere öğürdüm ama kusmadım. İki dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum doktora yukardan bir kere gösterdi Allahım çok küçük dedim sadece. Sonra çocuk doktoru hemen muayene etti ve şükürler olsun ki bebekte yemek borusu ile alakalı bir problem görülmedi. O an o kadar sevindim ki dikişlerim atılırken ben mutluluktan ağlıyordum. Sonra beni titreme tuttu 1 saat kadar yoğun bakımda her ihtimale karşı beklettiler sonra odama çıkardılar. Bebeği de bir iki saat Yenidoğanda tutmuşlar her sezaryen bebeğinde yapıyorlarmış bunu. Daha sonra yanıma getirdiler. Çok şükür iyiydi bir sorunu yoktu. Ama benim ağrılarım çok fazla. İyileşemedim. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar

Gecmis olsun ya cok iyi cok sevindm. Hyrli olsun biraz korkuttu bizi ama erken kavusmak istemis demek ki. Ağrilar gecer iyi olun da. Anali babalı byusun.

Geçmiş olsun canım inş bir an önce toparlanırlar
Amin canım Allah razı olsun

Canım korkma, inşallah bir şeyin yoktur, test sonucun ne zaman çıkacak?

Aaa beni neden unuttunuz yaa 30 Ekim de dogum beni de yazın
Ekliyorum canım

Yaa çok merak ettik seni, sağ salim almışsın kucağına, inşallah bir an önce ağrıların geçer toparlanırsın

Çok şükür . Ikınızde ıyısınız . Umarım yarın daha ıyı olucaksın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…