2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cok geçmiş olsun, kısa zamanda toparlanırsin inşallah. Oldu bitti geride kaldı. Ben çok korkuyorum ama yaşanacak olan yaşanacak. Bebeğinle mutlukluklar dilerim, sağlıkla buyusun

Sezeryandan sonra yoğun bakımda bekletiyorlar mı hepmerak etmiştim diğer ameliyatlarda alıyorlar ya. Yoğun bakım odalarından korkuyorum biraz

çok şükür senden haber bekliyordukeşin gelebildi mi

Çok geçmiş olsun canım yani aklımız sende kaldı.

Esımde ıphone 11 var o çok ıyı cekıyor ona soylım hava güzel olunca ceksın . Ev denız kenarında benım balkonda bıle çekmedi ya götürüp bu ısı halletmem lazım
Evet profesyonel makineye bile gerek yokmuş birde deniz kenarı güzel bir kaç foto çektir muhakkak bence

İyi olmanıza sevindim canım dualarımız hep senle oldu inş bebeğinle daha güzel günlerin olur

hoşgelmis bebişiniz
Allah sağlıkla, hayırlısıyla anali babalı büyütsün inşallah.
Çoook geçmiş olsun sizede..

Allah anali babali buyutsn ins.. Geçer bu gunler keyfini cikarmaya bak

Canim gözün aydın Allah analı babalı büyüsün senden haber gelmeyince aklıma tuhaf şeyler geldi ikinizde iyisiniz şükür. Fırsat buldukça yaz bize

Hayırlı olsun canım benim yaaa erken gelmiş minnoş saglıkla büyüt. Ama yaşadık larını okurken bile ürperdim çok geçmiş olsun

Kendm ztn zayıf deildm sadecr gobekten aldm arkadn goren anlamaz hamileym die erkek olck hayirlisiyla
Benimkide erkek ama kalçam karnımı geçti o denli yaaaa her hamilelik bir degil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…