2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
wendy sanırım ilk Kasım annesi sen olacaksın. Hepimiz Saglıkla kucagımıza alalım inşanlah

Amin canım Allah razı olsun

Canım korkma, inşallah bir şeyin yoktur, test sonucun ne zaman çıkacak?

Ekliyorum canım
Yarin aksama cikar buyuk ihtimalle genel durumum iyi agrim sizim yok oglumun bogazlari cok kotu olmus atesi 39 larda herkese tesekkur ederim insallah negatifi gorucem insana bunun psikolojisi bile yetiyo vallahi bu arada gobusler bir harika yani bebekler ne guzel büyümüşler benimkide cok aşağıda karnim

Çok halsiz ve yorgunluktan ayağa bile kalkamazken bugün kendimce foto çektim çok fotoğraf çektirmedim hamilelik boyunca dış çekime de halim yok böyle bir kaç kare çektim kendimce
Oyy takımı çok tatlıymış ya dantellerini sevsinler Allah içini doldursun canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallah

Kıskandım ama yaa şimdi biz normal doğum yapacaklar sürpriz oluyor bizim listemiz nasıl olck

bana bugün dr dediki 23 kasima kadar normal geldi geldi..
nst'ye bagladi hic bi kasilma sanci rahimde acilma hic bisi yok..
normal dogum icin riskte yok..
ya ben dogumdan korkmuyorum ama bebegin icimde olusuna cok alıştım acelem yok gibi

Nasıl duygulandım. Çok şükür ben de çok merak ediyordum. Allah analı babalı büyütsün. Kısmeti şansı açık olsun inşallah. Bir bebiş daha geldi sağlıkla

Benimkinin içinde bir reflü yatağı 3 yorgan var şuan o yüzden öyle yüksek. Şimdi içindekileri koyacak yer bulamadık evde orda duruyorlar bebek gelince düzelecek.
Çok şükür canım Allah analı babalı büyütsün inşAllah.
Çok geçmiş olsun canım umarım pozitif değilsinizdir. Öyleyseniz bile kolayca atlatırsınız inşAllah. Ya bu hastalık iyice acaip bi hal aldı bizim üst kat komşumuz ailece korona evde 10 kişilerdi kızı ziyarete gelmişti 3 aylık bebeği 4 yaşında çocuğu kendi abisinin testi pozitif çıkınca onlarda karantinada kaldı evde 6 kişi pozitif 4 kişi 3 aylık bebekte dahil negatif. Koronayı getiren adamın karısı negatif annesi babası pozitif. Ve babası felçli yüksek şeker hastası evde hafif ağrılı atlatıyorlar.

Aaa öyle mi kanala mı girmiş peki?
Kanala girmiş miydi bilemiyorum ama bugün saat 11 gibi şiddetli bı akintiyla kalktım yataktan. Sanirim suyum gelmeye başladı. Bir 10 dakika kadar ara ara kontrol edemediğim bir akıntı oldu. Şu anda da çok açık pembe akıntı var, sanırım bu da nişan gelmesi oluyor. Sancim henüz çok hafif adet sancısı gibi, biraz artmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Eğer tecrübesizliğimin kurbanı değilsem ve yanılmıyorsam benim hanımefendi bekleyemedini haftasını

Benimde en büyük korkularımdan biri nişan ve suyun geldiğini anlamamam hastaneye duşunu almış sakin hazır ve nazır gitmek istiyorum çünkü

Geçmiş olsun canım. Bebişiniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bebiş geliyor doktorunu aradın mı ayyy ben heyecan yaptım

Hamileliğimin başından beri takip ediyorum ama hiç yazmadım.
Sizi okuyunca dayanamadım 32 haftalıkken korona pozitif çıktım nerden bulaştı bilmiyoruz. Ilaç kullanmadan takviye gıdalar ve vitaminlerle atlattım zaten ilaç vermiyorlar sadece parol içme hakkım vardı. Şimdi bana iyi gelenleri yazacağım dilediğini yap.
1. Burun içine şırınga ile serum sıktım boşalttim günde 3 -4 kez
2. Apitera zen aldırdım yedim 2 kez
3. Meyve bol bol meyve
4. Madensuyu limon ,ıhlamur zencefil tarçın çayı, kekik çayı, nane limon herbirinden içtim dr rahatlıkla iç hepsini dedi
5. Kemik suyu. Etli kemiği bolca haşlayıp yalancı kelle paça yaptım içine bisürü sarımsak ve acı biber koydum. Arabası çorbası yaptım yine bol acılı limonlu. Burda kilit acı -limon-sarimsak tat ancak öyle alınıyo ve terletiyo.
6. Magnezyum, sambucol, vinelac haplarını günlük içtim geri kalan omega ve demir zaten hamilelik içindi.
7. Terlemek coook önemli ter ve ishalle atılıyor zannımca çünkü terkedince rahat balgam çıkardım ishal oldukça da dincleştim.
8. Elma sirkeli su ile gargara
Umarım ise yarar sizde de. Korkmayın hamile kalabilecek ve devam ettirecek kadar saglikliysaniz zaten koronayı atlatıyorsunuz. Geçmiş olsun.

nee bir doğum daha mi :))
ayy bugun haberler haberler grupta..
saglikla gelsin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…