Kıskandım ama yaaGününü bekleyen hamişlerimiz
@seastar 26 Ekim
@gunes0101 27 Ekim
@koalayim 29 Ekim
@sanemsi 29 Ekim
@Mhr0602 30 Ekim
@Edifar 28/29 Ekim/ 3 Kasım
wendy 2 kasım
@ugurbocuuu 2 kasım
@energy 2 Kasım
@kremalikedi 3 Kasım
@0hatu0 3 Kasım
rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
akademi1994 7 Kasım
Yarin aksama cikar buyuk ihtimalle genel durumum iyi agrim sizim yok oglumun bogazlari cok kotu olmus atesi 39 larda herkese tesekkur ederim insallah negatifi gorucem insana bunun psikolojisi bile yetiyo vallahi bu arada gobusler bir harika yani bebekler ne guzel büyümüşler benimkide cok aşağıda karnimAmin canım Allah razı olsun
Canım korkma, inşallah bir şeyin yoktur, test sonucun ne zaman çıkacak?
Ekliyorum canım
Oyy takımı çok tatlıymış ya dantellerini sevsinlerÇok halsiz ve yorgunluktan ayağa bile kalkamazken bugün kendimce foto çektim çok fotoğraf çektirmedim hamilelik boyunca dış çekime de halim yok böyle bir kaç kare çektim kendimce
Aynn oyle her bunye farkli. Ins cabucak veririz kilolariBenimkide erkek ama kalçam karnımı geçti o denli yaaaa her hamilelik bir degil işte
Kıskandım ama yaaşimdi biz normal doğum yapacaklar sürpriz oluyor bizim listemiz nasıl olck
Nasıl duygulandım. Çok şükürKızlar hepiniz yazmışsınız ama doğumdu sonrasındaki şeylerdi derken cevap veremedim.
Cumartesiyi pazara bağlayan gece yatarken aniden suyum boşaldı. Ne ağrım ne sancım ne de açılmam yoktu. Öncesinde hiçbir belirti de olmadı. Evde yalnızdım hemen taksi çağırdım hastaneye acilden girdim. Beni hemen nst ye aldılar bebeğin suyu hala azar azar geliyordu her yer battı. Nst de bebeğin kalp atışları çok şükür vardı ama susuz kaldığı için çok korktum. Çatı muayenesi yapmaya çalıştılar canım çok yandığı için tam yapamadı bile ama çatında basıklık var bebeğin başıda kanalda değil yukarda dediler. Doktorumu aradılar zaten sezaryen planlamıştık 26 ekime. Doktorda o an sezaryen e hazırlayın dedi. Spinal anestezi ile Sezaryen oldum. Anestezi tutmak bilmedi birkaç kere denediler. Sonra ilk uyuştuğunda mide bulantısı hissettim. Bir iki kere öğürdüm ama kusmadım. İki dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum doktora yukardan bir kere gösterdi Allahım çok küçük dedim sadece. Sonra çocuk doktoru hemen muayene etti ve şükürler olsun ki bebekte yemek borusu ile alakalı bir problem görülmedi. O an o kadar sevindim ki dikişlerim atılırken ben mutluluktan ağlıyordum. Sonra beni titreme tuttu 1 saat kadar yoğun bakımda her ihtimale karşı beklettiler sonra odama çıkardılar. Bebeği de bir iki saat Yenidoğanda tutmuşlar her sezaryen bebeğinde yapıyorlarmış bunu. Daha sonra yanıma getirdiler. Çok şükür iyiydi bir sorunu yoktu. Ama benim ağrılarım çok fazla. İyileşemedim. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar
Ilk gebeligimde böyle değildi top gibiydi karnım bu da patlıcak gibi zaten her goren patlicak gibi duruyorsun diyorbenimkide bòyle
Benimkinin içinde bir reflü yatağı 3 yorgan var şuan o yüzden öyle yüksek. Şimdi içindekileri koyacak yer bulamadık evde orda duruyorlar bebek gelince düzelecek.Canım beşiklerimiz aynı cibnliği daha ütülemediğim için takmadım .. yatak olarak senin ki yüksek duruyor , benim ki alçak ... normal beşiğin ince bir yatağı var ve içine reflü yatağı koydum ... sen de ne var ? Nasıl öyle yüksek Durmuş ?
Çok şükür canım Allah analı babalı büyütsün inşAllah.Kızlar hepiniz yazmışsınız ama doğumdu sonrasındaki şeylerdi derken cevap veremedim.
Cumartesiyi pazara bağlayan gece yatarken aniden suyum boşaldı. Ne ağrım ne sancım ne de açılmam yoktu. Öncesinde hiçbir belirti de olmadı. Evde yalnızdım hemen taksi çağırdım hastaneye acilden girdim. Beni hemen nst ye aldılar bebeğin suyu hala azar azar geliyordu her yer battı. Nst de bebeğin kalp atışları çok şükür vardı ama susuz kaldığı için çok korktum. Çatı muayenesi yapmaya çalıştılar canım çok yandığı için tam yapamadı bile ama çatında basıklık var bebeğin başıda kanalda değil yukarda dediler. Doktorumu aradılar zaten sezaryen planlamıştık 26 ekime. Doktorda o an sezaryen e hazırlayın dedi. Spinal anestezi ile Sezaryen oldum. Anestezi tutmak bilmedi birkaç kere denediler. Sonra ilk uyuştuğunda mide bulantısı hissettim. Bir iki kere öğürdüm ama kusmadım. İki dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum doktora yukardan bir kere gösterdi Allahım çok küçük dedim sadece. Sonra çocuk doktoru hemen muayene etti ve şükürler olsun ki bebekte yemek borusu ile alakalı bir problem görülmedi. O an o kadar sevindim ki dikişlerim atılırken ben mutluluktan ağlıyordum. Sonra beni titreme tuttu 1 saat kadar yoğun bakımda her ihtimale karşı beklettiler sonra odama çıkardılar. Bebeği de bir iki saat Yenidoğanda tutmuşlar her sezaryen bebeğinde yapıyorlarmış bunu. Daha sonra yanıma getirdiler. Çok şükür iyiydi bir sorunu yoktu. Ama benim ağrılarım çok fazla. İyileşemedim. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar
Çok geçmiş olsun canım umarım pozitif değilsinizdir. Öyleyseniz bile kolayca atlatırsınız inşAllah. Ya bu hastalık iyice acaip bi hal aldı bizim üst kat komşumuz ailece korona evde 10 kişilerdi kızı ziyarete gelmişti 3 aylık bebeği 4 yaşında çocuğu kendi abisinin testi pozitif çıkınca onlarda karantinada kaldı evde 6 kişi pozitif 4 kişi 3 aylık bebekte dahil negatif. Koronayı getiren adamın karısı negatif annesi babası pozitif. Ve babası felçli yüksek şeker hastası evde hafif ağrılı atlatıyorlar.Yarin aksama cikar buyuk ihtimalle genel durumum iyi agrim sizim yok oglumun bogazlari cok kotu olmus atesi 39 larda herkese tesekkur ederim insallah negatifi gorucem insana bunun psikolojisi bile yetiyo vallahi bu arada gobusler bir harika yani bebekler ne guzel büyümüşler benimkide cok aşağıda karnim
Gozunaydin canim vok sukur yaninda kimse varmi Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsinÇok teşekkür ederim kızlar fırsat buldukça giricem yine anlatırım olan biten gelişmeleri.
Oyy takımı çok tatlıymış ya dantellerini sevsinlerAllah içini doldursun canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallah
Ilk gebeligimde böyle değildi top gibiydi karnım bu da patlıcak gibi zaten her goren patlicak gibi duruyorsun diyor
Kanala girmiş miydi bilemiyorum ama bugün saat 11 gibi şiddetli bı akintiyla kalktım yataktan. Sanirim suyum gelmeye başladı. Bir 10 dakika kadar ara ara kontrol edemediğim bir akıntı oldu. Şu anda da çok açık pembe akıntı var, sanırım bu da nişan gelmesi oluyor. Sancim henüz çok hafif adet sancısı gibi, biraz artmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Eğer tecrübesizliğimin kurbanı değilsem ve yanılmıyorsam benim hanımefendi bekleyemedini haftasınıAaa öyle mi kanala mı girmiş peki?
Benimde en büyük korkularımdan biri nişan ve suyun geldiğini anlamamam hastaneye duşunu almış sakin hazır ve nazır gitmek istiyorum çünküKanala girmiş miydi bilemiyorum ama bugün saat 11 gibi şiddetli bı akintiyla kalktım yataktan. Sanirim suyum gelmeye başladı. Bir 10 dakika kadar ara ara kontrol edemediğim bir akıntı oldu. Şu anda da çok açık pembe akıntı var, sanırım bu da nişan gelmesi oluyor. Sancim henüz çok hafif adet sancısı gibi, biraz artmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Eğer tecrübesizliğimin kurbanı değilsem ve yanılmıyorsam benim hanımefendi bekleyemedini haftasını
Geçmiş olsun canım. Bebişiniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar hepiniz yazmışsınız ama doğumdu sonrasındaki şeylerdi derken cevap veremedim.
Bebiş geliyor doktorunu aradın mı ayyy ben heyecan yaptımKanala girmiş miydi bilemiyorum ama bugün saat 11 gibi şiddetli bı akintiyla kalktım yataktan. Sanirim suyum gelmeye başladı. Bir 10 dakika kadar ara ara kontrol edemediğim bir akıntı oldu. Şu anda da çok açık pembe akıntı var, sanırım bu da nişan gelmesi oluyor. Sancim henüz çok hafif adet sancısı gibi, biraz artmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Eğer tecrübesizliğimin kurbanı değilsem ve yanılmıyorsam benim hanımefendi bekleyemedini haftasını
Hamileliğimin başından beri takip ediyorum ama hiç yazmadım.Iyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
Kanala girmiş miydi bilemiyorum ama bugün saat 11 gibi şiddetli bı akintiyla kalktım yataktan. Sanirim suyum gelmeye başladı. Bir 10 dakika kadar ara ara kontrol edemediğim bir akıntı oldu. Şu anda da çok açık pembe akıntı var, sanırım bu da nişan gelmesi oluyor. Sancim henüz çok hafif adet sancısı gibi, biraz artmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Eğer tecrübesizliğimin kurbanı değilsem ve yanılmıyorsam benim hanımefendi bekleyemedini haftasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?