Kanala girmiş miydi bilemiyorum ama bugün saat 11 gibi şiddetli bı akintiyla kalktım yataktan. Sanirim suyum gelmeye başladı. Bir 10 dakika kadar ara ara kontrol edemediğim bir akıntı oldu. Şu anda da çok açık pembe akıntı var, sanırım bu da nişan gelmesi oluyor. Sancim henüz çok hafif adet sancısı gibi, biraz artmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Eğer tecrübesizliğimin kurbanı değilsem ve yanılmıyorsam benim hanımefendi bekleyemedini haftasını
Hayirlusi olsun canim hakkinda bu bebislerin isi belli olmuyo canlari ne zaman isterse o zaman geliyolar guzel haberlerini bekliyoruz canim Rabbim yardimcin olsun
İyi akşamlar kızlar 35 haftalık hamileyim arada adet olacak gibi ağrı giriyor belime ve bebek bir tarafta sürekli sertleşiyor erken dogum olabilir mi yoksa normal mi
Hamileliğimin başından beri takip ediyorum ama hiç yazmadım.
Sizi okuyunca dayanamadım 32 haftalıkken korona pozitif çıktım nerden bulaştı bilmiyoruz. Ilaç kullanmadan takviye gıdalar ve vitaminlerle atlattım zaten ilaç vermiyorlar sadece parol içme hakkım vardı. Şimdi bana iyi gelenleri yazacağım dilediğini yap.
1. Burun içine şırınga ile serum sıktım boşalttim günde 3 -4 kez
2. Apitera zen aldırdım yedim 2 kez
3. Meyve bol bol meyve
4. Madensuyu limon ,ıhlamur zencefil tarçın çayı, kekik çayı, nane limon herbirinden içtim dr rahatlıkla iç hepsini dedi
5. Kemik suyu. Etli kemiği bolca haşlayıp yalancı kelle paça yaptım içine bisürü sarımsak ve acı biber koydum. Arabası çorbası yaptım yine bol acılı limonlu. Burda kilit acı -limon-sarimsak tat ancak öyle alınıyo ve terletiyo.
6. Magnezyum, sambucol, vinelac haplarını günlük içtim geri kalan omega ve demir zaten hamilelik içindi.
7. Terlemek coook önemli ter ve ishalle atılıyor zannımca çünkü terkedince rahat balgam çıkardım ishal oldukça da dincleştim.
8. Elma sirkeli su ile gargara
Umarım ise yarar sizde de. Korkmayın hamile kalabilecek ve devam ettirecek kadar saglikliysaniz zaten koronayı atlatıyorsunuz. Geçmiş olsun.
Kızlar hepiniz yazmışsınız ama doğumdu sonrasındaki şeylerdi derken cevap veremedim.
Cumartesiyi pazara bağlayan gece yatarken aniden suyum boşaldı. Ne ağrım ne sancım ne de açılmam yoktu. Öncesinde hiçbir belirti de olmadı. Evde yalnızdım hemen taksi çağırdım hastaneye acilden girdim. Beni hemen nst ye aldılar bebeğin suyu hala azar azar geliyordu her yer battı. Nst de bebeğin kalp atışları çok şükür vardı ama susuz kaldığı için çok korktum. Çatı muayenesi yapmaya çalıştılar canım çok yandığı için tam yapamadı bile ama çatında basıklık var bebeğin başıda kanalda değil yukarda dediler. Doktorumu aradılar zaten sezaryen planlamıştık 26 ekime. Doktorda o an sezaryen e hazırlayın dedi. Spinal anestezi ile Sezaryen oldum. Anestezi tutmak bilmedi birkaç kere denediler. Sonra ilk uyuştuğunda mide bulantısı hissettim. Bir iki kere öğürdüm ama kusmadım. İki dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum doktora yukardan bir kere gösterdi Allahım çok küçük dedim sadece. Sonra çocuk doktoru hemen muayene etti ve şükürler olsun ki bebekte yemek borusu ile alakalı bir problem görülmedi. O an o kadar sevindim ki dikişlerim atılırken ben mutluluktan ağlıyordum. Sonra beni titreme tuttu 1 saat kadar yoğun bakımda her ihtimale karşı beklettiler sonra odama çıkardılar. Bebeği de bir iki saat Yenidoğanda tutmuşlar her sezaryen bebeğinde yapıyorlarmış bunu. Daha sonra yanıma getirdiler. Çok şükür iyiydi bir sorunu yoktu. Ama benim ağrılarım çok fazla. İyileşemedim. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar
Geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. İnşallah ağrıların geçer bi an önce ayaklanırsın güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda
bana bugün dr dediki 23 kasima kadar normal geldi geldi..
nst'ye bagladi hic bi kasilma sanci rahimde acilma hic bisi yok..
normal dogum icin riskte yok..
ya ben dogumdan korkmuyorum ama bebegin icimde olusuna cok alıştım acelem yok gibi
Kanala girmiş miydi bilemiyorum ama bugün saat 11 gibi şiddetli bı akintiyla kalktım yataktan. Sanirim suyum gelmeye başladı. Bir 10 dakika kadar ara ara kontrol edemediğim bir akıntı oldu. Şu anda da çok açık pembe akıntı var, sanırım bu da nişan gelmesi oluyor. Sancim henüz çok hafif adet sancısı gibi, biraz artmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Eğer tecrübesizliğimin kurbanı değilsem ve yanılmıyorsam benim hanımefendi bekleyemedini haftasını
İyi akşamlar kızlar 35 haftalık hamileyim arada adet olacak gibi ağrı giriyor belime ve bebek bir tarafta sürekli sertleşiyor erken dogum olabilir mi yoksa normal mi