Kanala girmiş miydi bilemiyorum ama bugün saat 11 gibi şiddetli bı akintiyla kalktım yataktan. Sanirim suyum gelmeye başladı. Bir 10 dakika kadar ara ara kontrol edemediğim bir akıntı oldu. Şu anda da çok açık pembe akıntı var, sanırım bu da nişan gelmesi oluyor. Sancim henüz çok hafif adet sancısı gibi, biraz artmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Eğer tecrübesizliğimin kurbanı değilsem ve yanılmıyorsam benim hanımefendi bekleyemedini haftasını
Günaydın kızlar... bugün kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşAllah. Benim kontrolüm 10 du 12.30 a alındı. Doktorumun ameliyatı varmış. Bakalım bugün ne dicek. Bbsrhezaren
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Kızlar bende hamilelik basindan beri akinti var birde protein kaçağı var vitamin eksikliginden
Nisan gelirse doktor hemen gel dedi
Ben onu nasil anlicam
Benim altim gebelikten beri hic kuru degil
Kızlar bende hamilelik basindan beri akinti var birde protein kaçağı var vitamin eksikliginden
Ben onu nasil anlicam
Ben onu nasil anlicam
Yaaa ben sizin çektiğiniz karanlık resimlerden çekemedim storu indirdim olmadı perdeyi indirdim olmadı güneş yok diyemi acaba .Normal resim atayim bari .Beyaz elbiseli cuma kontrole gitmeden çekildi mavide ondan 1 hafta önce
Giydik ama sen gel bi de bize sor Hiç resmim yoktu doğru düzgün biraz özenli çıksın dedim arkasını en son kısma taktik bi de az krem sürdük ☺Normalde şirinlerdeki şirine gibi ayaklarım ☺