2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kasım bebeleri ekim bebelerinden çok daha hızlı çıktı sankine durumdasın cnm

Kızlar bende hamilelik basindan beri akinti var birde protein kaçağı var vitamin eksikliginden
Nisan gelirse doktor hemen gel dedi
Ben onu nasil anlicam
Benim altim gebelikten beri hic kuru degil

Kızlar bende hamilelik basindan beri akinti var birde protein kaçağı var vitamin eksikliginden
Ben onu nasil anlicam
Nisan pembe kirmizi tonlarda kanlı olur beyaz.ic çamaşırı giy bu ara ben oyle yapıyorum gelirse anlamamazlk olmasın die

günaydınnnn kızlarr
ay soluma yatmaktan kalçam bacağım iptal çok ağrıyor. aptal gibi uyanıyorum

Ben onu nasil anlicam
canım bende de var hep. günlük ped kullanıyorum başka türlü baş edemiyorum çünkü. doğum öncesi de vardı ama şimdi arttı. tahlillerimde sorun yoktu.

N Neutral26 canım gözün aydın ve geçmişler olsun, acil şifalar diliyorum bir an önce ayaklan inşallah

Son düzenleme:
Kizzzz bravooo topuklu ayakkabilarinla masalah sana bende ayakkabi giymeyi özledim yaaaadoktor odem yok diyor ama ayakkabılarım dar geliyor

günaydınnnn

günler yaklaştıkça bebek görüyorum rüyamda. bu gece de doğurdum kucağıma verdiler. bu seferki diğer gördüğüm bebeğe benzemiyordu
Ben bu gece görmedim yerime eşim görmüş ben yerine onu sezeryan a aliyorlarmis bebek benim karnimdaydi diyo Hayirlisiyla bi doguraydik

Kizzzz bravooo topuklu ayakkabilarinla masalah sana bende ayakkabi giymeyi özledim yaaaadoktor odem yok diyor ama ayakkabılarım dar geliyor
Giydik ama sen gel bi de bize sor Hiç resmim yoktu doğru düzgün biraz özenli çıksın dedim arkasını en son kısma taktik bi de az krem sürdük ☺Normalde şirinlerdeki şirine gibi ayaklarım ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…