2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ebe beni aradı emzirme eğitimi verecekmiş hastanede gösterdi ebe bana gitsem mi gitmesem mi gidersem gelince bir yığın çamaşır ve banyo yapmam gerekecek

Ebe beni aradı emzirme eğitimi verecekmiş hastanede gösterdi ebe bana gitsem mi gitmesem mi gidersem gelince bir yığın çamaşır ve banyo yapmam gerekecek
Canım git mutlaka çok rahatlarsın.. Bana doğumdan sonra vereceklermiş.

Sonzamanlarda uyku arakdasi moda oldu
Cidden faydasi oluyor mu
Bir anlamda bebeğin için güven simgesidir. Bebeğin ona sarılıp uyuyabilir, huzurlu bir şekilde uykuya dalar.

Bebeğin uykuya dalmadan önce uyku arkadaşını yüzüne sürebilir, koklayabilir, onunla oynar ve kendi kendisini sakinleştirip oyalayarak uykuya daha rahat dalar.

Emzirerek, biberon vererek ya da ayakta sallayarak uyutulmanın aksine bebeğin, uyku arkadaşı sayesinde beşiğinde kendi kendine uyumayı öğrenir. Yani uyku eğitimine de yardımcı bir bebek oyuncağı...etrafım da çok önerdiler.uyku arkadasi yataktan çıkmayacak ve onu görünce bebiş uykuya geçecek...

Valla desteksiz uyutmak dünyanın en güzel şeyi ama hiç beceremedim ben, emerken uyuyan bebe oldular hep

O neymiş ya, yeni mi çıkmış ilk kez duydum.

Çok güzelmiş bayıldım
Hastanedeki ebe tutuş şekli bebeğin vereceği tepkileri vs anlattı ne yemem ne yememek gerektiğini söyledi ama bu ebe ne diycek bilmiyorum yazarım. 32.haftada gittiğimde sütün gelmezse bebek tutmazsa mutlaka gel demişti. Bi kadının sutu gelmemiş mama vermeye başlamış o kadınla ilk gün 4 5 saat sonunda bebeği tutturmuşlar ama affedersin dinuma kadar terledim demisti her gün gitmiş ve mamayı bırakırmış. Bana dediki gerkirse günlerce mücadele edeceğiz. Çok pis gaza geldim

Geçmiş olsun saglıkla gelmiş en güzel haber işte

Günaydın kızlar
Benimde süpriz hatta doğum şeklim ne olacak muallak şuan
Birde kızlar amacım kimseyi tedirgin etmek değil ama bilmediğim için sanırım ben sezeryan doğumdan korkuyorum. O anestezi aşamasında panik olur muyum bilmiyorum

Valla desteksiz uyutmak dünyanın en güzel şeyi ama hiç beceremedim ben, emerken uyuyan bebe oldular hep
Dene bu sefer olursa olur olmazsa bildiğini yaparsın.ben elimde mendille uyurmuşum.mendili görünce gidip uyur musum yatağa.mendil,yastik,bebek,bez parçası herşey olabiliyor

Arkadaşlar instegramda madlenbebekçikolata dan sipariş veren var mı? Nasıldır acaba
ben verdim.fiyatına göre normal. ama kutu üzerindeki kaplaması falan biraz soluk. belki benim seçtiğim desenden kaynaklıdır ama bir o olumsuzluğu var benim için. yalnız ben kutuyu zaten kullanmayacağım. çikolataları hediyeliklerimin içine koydum tül keseye.

Yaaa çevrende böyle biri olması şahane bir şey, iletişimi hiç kaybetme onunla. Millet bir sürü para verip süt kampına giriyor valla.
Dene bu sefer olursa olur olmazsa bildiğini yaparsın.ben elimde mendille uyurmuşum.mendili görünce gidip uyur musum yatağa.mendil,yastik,bebek,bez parçası herşey olabiliyor
Bi arkadaşımın oğlu mendil gibi bi örtüyü yüzüne örter uyurdu ya, şimdiden alsam mı bende uyku arkadaşı yapabilirim belki bu sefer gidiyim de 3 tane alayım bari evde kapışmasınlar

Canım hiç korkma, teknisyenler, anestezi uzmanı falan inanılmaz rahatlatıyorlar, ayrıca o iğneyi İnan hissetmiyorsun bile, ister istemez insan stres oluyo ama yaşayınca bişi yokmuş diyorsun, inşallah sizin için en hayırlı doğum şekli neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…