Sonzamanlarda uyku arakdasi moda olduUyku arkadaşı geldi
Canım git mutlaka çok rahatlarsın.. Bana doğumdan sonra vereceklermiş.Ebe beni aradı emzirme eğitimi verecekmiş hastanede gösterdi ebe bana gitsem mi gitmesem mi gidersem gelince bir yığın çamaşır ve banyo yapmam gerekecek
O neymiş ya, yeni mi çıkmışEbe beni aradı emzirme eğitimi verecekmiş hastanede gösterdi ebe bana gitsem mi gitmesem mi gidersem gelince bir yığın çamaşır ve banyo yapmam gerekecek
Çok güzelmiş bayıldımUyku arkadaşı geldi
Bir anlamda bebeğin için güven simgesidir. Bebeğin ona sarılıp uyuyabilir, huzurlu bir şekilde uykuya dalar.Sonzamanlarda uyku arakdasi moda oldu
Cidden faydasi oluyor mu
Tamam gideyim yeni yaşlı bi ebe gelmiş çok tecrübeli faydası kesin olurCanım git mutlaka çok rahatlarsın.. Bana doğumdan sonra vereceklermiş.
Burda da anlat öğrendikleriniTamam gideyim yeni yaşlı bi ebe gelmiş çok tecrübeli faydası kesin olur
Valla desteksiz uyutmak dünyanın en güzel şeyi ama hiç beceremedim ben, emerken uyuyan bebe oldular hepBir anlamda bebeğin için güven simgesidir. Bebeğin ona sarılıp uyuyabilir, huzurlu bir şekilde uykuya dalar.
Bebeğin uykuya dalmadan önce uyku arkadaşını yüzüne sürebilir, koklayabilir, onunla oynar ve kendi kendisini sakinleştirip oyalayarak uykuya daha rahat dalar.
Emzirerek, biberon vererek ya da ayakta sallayarak uyutulmanın aksine bebeğin, uyku arkadaşı sayesinde beşiğinde kendi kendine uyumayı öğrenir. Yani uyku eğitimine de yardımcı bir bebek oyuncağı...etrafım da çok önerdiler.uyku arkadasi yataktan çıkmayacak ve onu görünce bebiş uykuya geçecek...
Hastanedeki ebe tutuş şekli bebeğin vereceği tepkileri vs anlattı ne yemem ne yememek gerektiğini söyledi ama bu ebe ne diycek bilmiyorum yazarım. 32.haftada gittiğimde sütün gelmezse bebek tutmazsa mutlaka gel demişti. Bi kadının sutu gelmemiş mama vermeye başlamış o kadınla ilk gün 4 5 saat sonunda bebeği tutturmuşlar ama affedersin dinuma kadar terledim demisti her gün gitmiş ve mamayı bırakırmış. Bana dediki gerkirse günlerce mücadele edeceğiz. Çok pis gaza geldimO neymiş ya, yeni mi çıkmışilk kez duydum.
Çok güzelmiş bayıldım
Geçmiş olsunKızlar hepiniz yazmışsınız ama doğumdu sonrasındaki şeylerdi derken cevap veremedim.
Cumartesiyi pazara bağlayan gece yatarken aniden suyum boşaldı. Ne ağrım ne sancım ne de açılmam yoktu. Öncesinde hiçbir belirti de olmadı. Evde yalnızdım hemen taksi çağırdım hastaneye acilden girdim. Beni hemen nst ye aldılar bebeğin suyu hala azar azar geliyordu her yer battı. Nst de bebeğin kalp atışları çok şükür vardı ama susuz kaldığı için çok korktum. Çatı muayenesi yapmaya çalıştılar canım çok yandığı için tam yapamadı bile ama çatında basıklık var bebeğin başıda kanalda değil yukarda dediler. Doktorumu aradılar zaten sezaryen planlamıştık 26 ekime. Doktorda o an sezaryen e hazırlayın dedi. Spinal anestezi ile Sezaryen oldum. Anestezi tutmak bilmedi birkaç kere denediler. Sonra ilk uyuştuğunda mide bulantısı hissettim. Bir iki kere öğürdüm ama kusmadım. İki dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum doktora yukardan bir kere gösterdi Allahım çok küçük dedim sadece. Sonra çocuk doktoru hemen muayene etti ve şükürler olsun ki bebekte yemek borusu ile alakalı bir problem görülmedi. O an o kadar sevindim ki dikişlerim atılırken ben mutluluktan ağlıyordum. Sonra beni titreme tuttu 1 saat kadar yoğun bakımda her ihtimale karşı beklettiler sonra odama çıkardılar. Bebeği de bir iki saat Yenidoğanda tutmuşlar her sezaryen bebeğinde yapıyorlarmış bunu. Daha sonra yanıma getirdiler. Çok şükür iyiydi bir sorunu yoktu. Ama benim ağrılarım çok fazla. İyileşemedim. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar
Dene bu sefer olursa olur olmazsa bildiğini yaparsın.ben elimde mendille uyurmuşum.mendili görünce gidip uyur musum yatağa.mendil,yastik,bebek,bez parçası herşey olabiliyorValla desteksiz uyutmak dünyanın en güzel şeyi ama hiç beceremedim ben, emerken uyuyan bebe oldular hep
ben verdim.fiyatına göre normal. ama kutu üzerindeki kaplaması falan biraz soluk. belki benim seçtiğim desenden kaynaklıdır ama bir o olumsuzluğu var benim için. yalnız ben kutuyu zaten kullanmayacağım. çikolataları hediyeliklerimin içine koydum tül keseye.Arkadaşlar instegramda madlenbebekçikolata dan sipariş veren var mı? Nasıldır acaba
Yaaa çevrende böyle biri olması şahane bir şey, iletişimi hiç kaybetme onunla. Millet bir sürü para verip süt kampına giriyor valla.Hastanedeki ebe tutuş şekli bebeğin vereceği tepkileri vs anlattı ne yemem ne yememek gerektiğini söyledi ama bu ebe ne diycek bilmiyorum yazarım. 32.haftada gittiğimde sütün gelmezse bebek tutmazsa mutlaka gel demişti. Bi kadının sutu gelmemiş mama vermeye başlamış o kadınla ilk gün 4 5 saat sonunda bebeği tutturmuşlar ama affedersin dinuma kadar terledim demisti her gün gitmiş ve mamayı bırakırmış. Bana dediki gerkirse günlerce mücadele edeceğiz. Çok pis gaza geldim
Bi arkadaşımın oğlu mendil gibi bi örtüyü yüzüne örter uyurdu ya, şimdiden alsam mı bende uyku arkadaşı yapabilirim belki bu seferDene bu sefer olursa olur olmazsa bildiğini yaparsın.ben elimde mendille uyurmuşum.mendili görünce gidip uyur musum yatağa.mendil,yastik,bebek,bez parçası herşey olabiliyor
Canım hiç korkma, teknisyenler, anestezi uzmanı falan inanılmaz rahatlatıyorlar, ayrıca o iğneyi İnan hissetmiyorsun bile, ister istemez insan stres oluyo ama yaşayınca bişi yokmuş diyorsun, inşallah sizin için en hayırlı doğum şekli neyse o olsunGünaydın kızlar
Benimde süpriz hatta doğum şeklim ne olacak muallak şuan
Birde kızlar amacım kimseyi tedirgin etmek değil ama bilmediğim için sanırım ben sezeryan doğumdan korkuyorum. O anestezi aşamasında panik olur muyum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?