ben geçen gittim rutin kontrole. bana da dedikleri şu. göğüs ucunu kahverengi yeriyle bebek ağzına sokacağız yara olmaması için. emzirirken bebeğin kafasını biraz sıkı tutacağız kolun arasında. bol su içeceğiz.Ebe beni aradı emzirme eğitimi verecekmiş hastanede gösterdi ebe bana gitsem mi gitmesem mi gidersem gelince bir yığın çamaşır ve banyo yapmam gerekecek
herşey o kadar akışında gidiyorki hiç birşey anlamıyorsun. ben ameliyathaneye gidene kadar çok heyecan yapmıştım. kalbim pır pır atıyordu. ameliyathaneye girince içerdekilerin davranışları doktorunun güven vermesi çok çok rahatlatıyor.Günaydın kızlar
Benimde süpriz hatta doğum şeklim ne olacak muallak şuan
Birde kızlar amacım kimseyi tedirgin etmek değil ama bilmediğim için sanırım ben sezeryan doğumdan korkuyorum. O anestezi aşamasında panik olur muyum bilmiyorum
Bende merak ediyordum tesekkurlerBir anlamda bebeğin için güven simgesidir. Bebeğin ona sarılıp uyuyabilir, huzurlu bir şekilde uykuya dalar.
Bebeğin uykuya dalmadan önce uyku arkadaşını yüzüne sürebilir, koklayabilir, onunla oynar ve kendi kendisini sakinleştirip oyalayarak uykuya daha rahat dalar.
Emzirerek, biberon vererek ya da ayakta sallayarak uyutulmanın aksine bebeğin, uyku arkadaşı sayesinde beşiğinde kendi kendine uyumayı öğrenir. Yani uyku eğitimine de yardımcı bir bebek oyuncağı...etrafım da çok önerdiler.uyku arkadasi yataktan çıkmayacak ve onu görünce bebiş uykuya geçecek...
Bizim de sürpriz bebek olacak bakalımSürpriz yapacak hamişlerimiz
nil peri
@Nilay5454
sebert
B bsrhezaren
Derinndn1234
@lawyerlaw
Papatya1646
Gününü bekleyen hamişlerimiz
S seastar 26 Ekim
gunes0101 27 Ekim
koalayim 29 Ekim
@sanemsi 29 Ekim
M Mhr0602 30 Ekim
Edifar 28/29 Ekim/ 3 Kasım
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
E energy 2 Kasım
kremalikedi 3 Kasım
0hatu0 3 Kasım
rabia16 4 Kasım
Yahrenayy 4 Kasım
akademi1994 7 Kasım
Ben de 38 bitti sürpriz ne zaman diye bekliyorumKızlar isimleri ezbere hatırlayamıyorum yazın da ekleyin normal doğum bekleyenleri de
Amin kuzum inş hayırlı bir doğum hangisiyse o olsunCanım hiç korkma, teknisyenler, anestezi uzmanı falan inanılmaz rahatlatıyorlar, ayrıca o iğneyi İnan hissetmiyorsun bile, ister istemez insan stres oluyo ama yaşayınca bişi yokmuş diyorsun, inşallah sizin için en hayırlı doğum şekli neyse o olsun
Canım çikolatalarının tadı nasıl kendi üretimleriymiş ondan emin olamadımben verdim.fiyatına göre normal. ama kutu üzerindeki kaplaması falan biraz soluk. belki benim seçtiğim desenden kaynaklıdır ama bir o olumsuzluğu var benim için. yalnız ben kutuyu zaten kullanmayacağım. çikolataları hediyeliklerimin içine koydum tül keseye.
Normalnbekliyorum ben de inşallah tarıh suprızKızlar isimleri ezbere hatırlayamıyorum yazın da ekleyin normal doğum bekleyenleri de
tadında bir sıkıntı yok.Canım çikolatalarının tadı nasıl kendi üretimleriymiş ondan emin olamadım
Yok korkma pozisyonu onlar ayarlıyorlar zaten, herhangi ters bi durum sıkıntısı olmuyor. Hiç bunları düşünüp stres yapma kendini, akışına bırak sen.Amin kuzum inş hayırlı bir doğum hangisiyse o olsun
Çok paniğim ters hareket eder miyim o an diye aklıma geliyor korkuyorumiki yumurta toplama bir histeroskopi geçirdim uyutulana kadar elim ayağım titredi hep
ben owli korse aldım sezeryan benim doğumum. ilkinde doktor 2.gün takmamı istedi. bunda da öyle yapacağımKızlar size bir şey danışmak istiyorum doğum korsesi aldınız mı normal doğumdan sonra hemen takacak mıyız Kızlar size bir şey danışmak istiyorum doğum korsesi aldınız mı normal doğumdan sonra hemen takacak mıyızHazır bulundurayım mı
Netten alayım o zaman ben de hemen takarım diye düşünüyorumben owli korse aldım sezeryan benim doğumum. ilkinde doktor 2.gün takmamı istedi. bunda da öyle yapacağım
İnş öyle olur canım. Kendimi hep rahatlatmaya çalışıyorum sonuçta bu insanlar hep bu işi yapıyor benim gibi bi sürü panik olan bile olsa bu işlemi uyguluyor güvenmeliyim diyorum ama içimdeki korkuyu yenebilmiş değilim belki yüzleşince geçecektirherşey o kadar akışında gidiyorki hiç birşey anlamıyorsun. ben ameliyathaneye gidene kadar çok heyecan yapmıştım. kalbim pır pır atıyordu. ameliyathaneye girince içerdekilerin davranışları doktorunun güven vermesi çok çok rahatlatıyor.
Teşekkürler canım kararsız kalmıştım hemen sipariş vereyim o zamantadında bir sıkıntı yok.
Ben de birkaç gecedir rahat uyuyorum. Öncesi çok feciydi. Herhalde bebişlerden önce vücut kendini dinlendiriyorKızlar günaydın, bugünlerde gece geç yatıyorum 1-2 gibi sabah 9 kalkıyorum. Çok şükür uyanmalarım bitti ama neden diyede düşünmüyor değilim baya alışmıştım geceleri uyanıp gezmeye
Oğlumun uyku arkadaşı köpüşü vardı onu çok rahatlatıyordu çünkü uyku sevmeyen bir çocuktu. Kaç yıl heryerde yanımızda taşıdık sonra otelin birinde unuttuk uğraştım ama bulamadık köpüşü aynısınıda bulamadık. Oğlum çok sıkıntılı uyumaya başladı ama sonra alıştı onsuz yatmaya. Keşke en başta 2 tane alsaymışız.Sonzamanlarda uyku arakdasi moda oldu
Cidden faydasi oluyor mu
Vajinal doğum yapacaksan eğer kendini iyi hissettiğin an hemen takabilirsin canımKızlar size bir şey danışmak istiyorum doğum korsesi aldınız mı normal doğumdan sonra hemen takacak mıyız Kızlar size bir şey danışmak istiyorum doğum korsesi aldınız mı normal doğumdan sonra hemen takacak mıyızHazır bulundurayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?