2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ebe beni aradı emzirme eğitimi verecekmiş hastanede gösterdi ebe bana gitsem mi gitmesem mi gidersem gelince bir yığın çamaşır ve banyo yapmam gerekecek
ben geçen gittim rutin kontrole. bana da dedikleri şu. göğüs ucunu kahverengi yeriyle bebek ağzına sokacağız yara olmaması için. emzirirken bebeğin kafasını biraz sıkı tutacağız kolun arasında. bol su içeceğiz.

herşey o kadar akışında gidiyorki hiç birşey anlamıyorsun. ben ameliyathaneye gidene kadar çok heyecan yapmıştım. kalbim pır pır atıyordu. ameliyathaneye girince içerdekilerin davranışları doktorunun güven vermesi çok çok rahatlatıyor.

Bende merak ediyordum tesekkurler

Amin kuzum inş hayırlı bir doğum hangisiyse o olsun
Çok paniğim ters hareket eder miyim o an diye aklıma geliyor korkuyorum iki yumurta toplama bir histeroskopi geçirdim uyutulana kadar elim ayağım titredi hep

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum doğum korsesi aldınız mı normal doğumdan sonra hemen takacak mıyız Kızlar size bir şey danışmak istiyorum doğum korsesi aldınız mı normal doğumdan sonra hemen takacak mıyızHazır bulundurayım mı

Canım çikolatalarının tadı nasıl kendi üretimleriymiş ondan emin olamadım

Amin kuzum inş hayırlı bir doğum hangisiyse o olsun
Çok paniğim ters hareket eder miyim o an diye aklıma geliyor korkuyorum iki yumurta toplama bir histeroskopi geçirdim uyutulana kadar elim ayağım titredi hep
Yok korkma pozisyonu onlar ayarlıyorlar zaten, herhangi ters bi durum sıkıntısı olmuyor. Hiç bunları düşünüp stres yapma kendini, akışına bırak sen.

ben owli korse aldım sezeryan benim doğumum. ilkinde doktor 2.gün takmamı istedi. bunda da öyle yapacağım

İnş öyle olur canım. Kendimi hep rahatlatmaya çalışıyorum sonuçta bu insanlar hep bu işi yapıyor benim gibi bi sürü panik olan bile olsa bu işlemi uyguluyor güvenmeliyim diyorum ama içimdeki korkuyu yenebilmiş değilim belki yüzleşince geçecektir

Kızlar korsede arkadaş tavsiye etti bu modeli bende bunu düsünüyorum fikir olsun sizede esm markası arkadas eczaneden almis ben trendyoldada buldum fiyatida uygun

Eklentiler

• Screenshot_20201016-175024_Trendyol.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20201016-WA0028.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar günaydın, bugünlerde gece geç yatıyorum 1-2 gibi sabah 9 kalkıyorum. Çok şükür uyanmalarım bitti ama neden diyede düşünmüyor değilim baya alışmıştım geceleri uyanıp gezmeye
Ben de birkaç gecedir rahat uyuyorum. Öncesi çok feciydi. Herhalde bebişlerden önce vücut kendini dinlendiriyor
Sonzamanlarda uyku arakdasi moda oldu
Cidden faydasi oluyor mu
Oğlumun uyku arkadaşı köpüşü vardı onu çok rahatlatıyordu çünkü uyku sevmeyen bir çocuktu. Kaç yıl heryerde yanımızda taşıdık sonra otelin birinde unuttuk uğraştım ama bulamadık köpüşü aynısınıda bulamadık. Oğlum çok sıkıntılı uyumaya başladı ama sonra alıştı onsuz yatmaya. Keşke en başta 2 tane alsaymışız.

Vajinal doğum yapacaksan eğer kendini iyi hissettiğin an hemen takabilirsin canım
ben hemen takacağım kesinlikle Benim ilk aldığım şeydi korse nasıl bir korkuysa göbek gitmeyecek diye aslında en son almam gerekirdi şu an inşallah olur bu bana diyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…