Maşallah canimAnı biriktirmeye devam oğluşumla işe giderken 35+4
Canım aldım ben ,pamuk korse aldim.dogumdan 20 gün sonra kullanicaamKızlar size bir şey danışmak istiyorum doğum korsesi aldınız mı normal doğumdan sonra hemen takacak mıyız Kızlar size bir şey danışmak istiyorum doğum korsesi aldınız mı normal doğumdan sonra hemen takacak mıyızHazır bulundurayım mı
Bi arkadaşım da Bunu tavsiye etti, bende alacağım inşallah. Hatta o sezaryen sonrası hemen kullanmış oturup kalkmada çok rahat etmiş.Kızlar korsede arkadaş tavsiye etti bu modeli bende bunu düsünüyorum fikir olsun sizede esm markası arkadas eczaneden almis ben trendyoldada buldum fiyatida uygun
Bende şimdilik normali bekliyorumKızlar isimleri ezbere hatırlayamıyorum yazın da ekleyin normal doğum bekleyenleri de
bunun markası ne kızalr ben hala almadım daBi arkadaşım da Bunu tavsiye etti, bende alacağım inşallah. Hatta o sezaryen sonrası hemen kullanmış oturup kalkmada çok rahat etmiş.
Kaç aydan sonra kullanılıyor pekiBir anlamda bebeğin için güven simgesidir. Bebeğin ona sarılıp uyuyabilir, huzurlu bir şekilde uykuya dalar.
Bebeğin uykuya dalmadan önce uyku arkadaşını yüzüne sürebilir, koklayabilir, onunla oynar ve kendi kendisini sakinleştirip oyalayarak uykuya daha rahat dalar.
Emzirerek, biberon vererek ya da ayakta sallayarak uyutulmanın aksine bebeğin, uyku arkadaşı sayesinde beşiğinde kendi kendine uyumayı öğrenir. Yani uyku eğitimine de yardımcı bir bebek oyuncağı...etrafım da çok önerdiler.uyku arkadasi yataktan çıkmayacak ve onu görünce bebiş uykuya geçecek...
ben de senin gibiyimAmin kuzum inş hayırlı bir doğum hangisiyse o olsun
Çok paniğim ters hareket eder miyim o an diye aklıma geliyor korkuyorumiki yumurta toplama bir histeroskopi geçirdim uyutulana kadar elim ayağım titredi hep
Yani aslında zorunlu hareket olduğu için güzel ama havalarda yagmurlu vs iyice uyusuklanasim geliyor buaralar son 1haftam kaldi bakalim somra bizde istirahate cekilecegizMaşallah canimZorlanıyor musun ise giderken
3 aydan sonra canımKaç aydan sonra kullanılıyor peki
Canım benim şu anda Vajinal doğum gibi görünüyor herhangi bir aksilik olmazsa doğum esnasında korse de benim yeni aklıma geldiAlmam lazım hangi marka ve nereden alacağım acabaVajinal doğum yapacaksan eğer kendini iyi hissettiğin an hemen takabilirsin canım
ben hemen takacağım kesinlikleBenim ilk aldığım şeydi korse nasıl bir korkuysa göbek gitmeyecek diye aslında en son almam gerekirdi şu an inşallah olur bu bana diyorum çünkü
Canım nereden aldın hangi marka ne alsam acaba bugün sipariş vereyim diyorum ama çok kararsızım hiçbir bilgim yokCanım aldım ben ,pamuk korse aldim.dogumdan 20 gün sonra kullanicaam
Trendyoldan sipariş vereyim o zaman ben de Bulmaya çalışayımKızlar korsede arkadaş tavsiye etti bu modeli bende bunu düsünüyorum fikir olsun sizede esm markası arkadas eczaneden almis ben trendyoldada buldum fiyatida uygun
Bunda doğum sonrası yazmıyor ama. Doğru olana bakmadım sanırımKızlar korsede arkadaş tavsiye etti bu modeli bende bunu düsünüyorum fikir olsun sizede esm markası arkadas eczaneden almis ben trendyoldada buldum fiyatida uygun
Bak bu canımBunda doğum sonrası yazmıyor ama. Doğru olana bakmadım sanırım
Şimdi sipariş veriyorum ne kadar ucuzBak bu canım
Owli Doğum Sonrası İnceltici KorseCanım benim şu anda Vajinal doğum gibi görünüyor herhangi bir aksilik olmazsa doğum esnasında korse de benim yeni aklıma geldiAlmam lazım hangi marka ve nereden alacağım acaba
Sadece l beden kalmıştı Spariş verdim Korse de beden nasıl olunuyor bilmiyorumBak bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?