2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
En nefret ettigim ay sonbahardi yağmur çamur kıyafet belirsizliği hiç sevmezdim ama bana annelikle biseyler oldu yağmurda istanbul da sonbahar şarkısını söyleye söyleye gittim ☺
Ebe hanım hemen tanıdı beni ya gittiğim hastaneyi ayaklarımın şişliğini tansiyonumun yükselmesini direk hatırladı.
Hastaned3ki ebenin anlattığı şeyleri anlattı tutuş şekli kahverengi çevresini ağzına komple koyulma kısmını gaz çıkarma sütüm çok olursa dolapta saklama çozdurme işlemini vs anlattı. Doğum dan 7.gün gidecekmisim eğer bebek memeyi tutmazsa hastaneden çıkışta gel dedi .Ilk 6 ay anne sütü 6.aydan sonra ek gıdayla birlikte anne sütü diyor.Daha diyemedim ebe hanım iyi hoş da süt gelmezse diye gelecekmiş hastane çantama neler koydugunu sordu anlattım bana diyor ilk bebek old emin misin diyemedim benim arkamda sağlam bir grup var Beşik yatak yastığa kadar konuştu işte.
Bide göğüs ucu yaralarına alternatif tip ürünleri tavsiye etti lahana haslamasi ayva çekirdeği kaynatıp jöle kısmını mi ne sür dedi pek kulağımı açmadım ev dolu krem

Canım aldım ben ,pamuk korse aldim.dogumdan 20 gün sonra kullanicaam

Kızlar korsede arkadaş tavsiye etti bu modeli bende bunu düsünüyorum fikir olsun sizede esm markası arkadas eczaneden almis ben trendyoldada buldum fiyatida uygun
Bi arkadaşım da Bunu tavsiye etti, bende alacağım inşallah. Hatta o sezaryen sonrası hemen kullanmış oturup kalkmada çok rahat etmiş.

Kaç aydan sonra kullanılıyor peki

Amin kuzum inş hayırlı bir doğum hangisiyse o olsun
Çok paniğim ters hareket eder miyim o an diye aklıma geliyor korkuyorum iki yumurta toplama bir histeroskopi geçirdim uyutulana kadar elim ayağım titredi hep
ben de senin gibiyim hayatımda ilk defa nikah işlemleri sırasında kan aldırdım. Onda bile ilk seferde sağlık ocağından dışarı attım kendimi, evlenmesek mi acaba demiştim eşime sağlık ocağının bahçesinde. Ne saçmaydı gerçi. Sonrasında çok kan aldırdım tabi. 2 sene önce kürtaj olurken, hemşire damar yolunu bulamıyoruz falan derken fenalık geçirdim sakinleştirici yaptılar uyutmadan önce. bir de bu gebeliğimde fetal dna testi olurken kolumu çok sıkmış hemşire, kan çok az akıyor deyince o ara baygınlık geçirdim. ben çok korkuyorum kendi tepkimden. düşünmemeye çalışıyorum. Allahtan geçende makat gelişi bebeği elle dondurmeyi denerken doktor bana bir cesaret geldi. Doktora çok güvendim, acayip sakinleştirici ses tonu tavrı tarzı. Sanırım beni korkutmayınca ortam rahatlıyorum, birşeyler ters gidince de baygınlık geçiriyorum. bu sefer rica edeceğim, lütfen bana ters birşey soylemeyin diye. Yoksa kendime güvenmiyorum bayılırım oralarda

Son düzenleme:
Canım benim şu anda Vajinal doğum gibi görünüyor herhangi bir aksilik olmazsa doğum esnasında korse de benim yeni aklıma geldiAlmam lazım hangi marka ve nereden alacağım acaba

Kızlar korsede arkadaş tavsiye etti bu modeli bende bunu düsünüyorum fikir olsun sizede esm markası arkadas eczaneden almis ben trendyoldada buldum fiyatida uygun
Bunda doğum sonrası yazmıyor ama. Doğru olana bakmadım sanırım

Eklentiler

• 82F87506-52A3-4A72-A5F2-F81E79EC75E4.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 58
Canım benim şu anda Vajinal doğum gibi görünüyor herhangi bir aksilik olmazsa doğum esnasında korse de benim yeni aklıma geldiAlmam lazım hangi marka ve nereden alacağım acaba
Owli Doğum Sonrası İnceltici Korse
ben bundan aldım canım. Yorumları çok iyiydi. Ben de beğendim. İki kat olması çok güzel. Deli gibi sıkabilirsin ki ben öyle yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…