Güzel görünüyor gerçektenOwli Doğum Sonrası İnceltici Korse
ben bundan aldım canım. Yorumları çok iyiydi. Ben de beğendim. İki kat olması çok güzel. Deli gibi sıkabilirsin ki ben öyle yapacağım.
Canım trendyolda da varmış, ben pazardan aldim.20 tl ye.tesaduf gördüm.ince aldim özellikle.fayda sağlarsa devam edeceğim.Canım nereden aldın hangi marka ne alsam acaba bugün sipariş vereyim diyorum ama çok kararsızım hiçbir bilgim yok
Ben de şimdi buna benzer bir şey sipariş verdim bakalım nasıl gelecek kullanışlı olacak mıCanım trendyolda da varmış, ben pazardan aldim.20 tl ye.tesaduf gördüm.ince aldim özellikle.fayda sağlarsa devam edeceğim.
Az kalmis canım biraz dinlenmiş olursun bebek doğana kadarYani aslında zorunlu hareket olduğu için güzel ama havalarda yagmurlu vs iyice uyusuklanasim geliyor buaralar son 1haftam kaldi bakalim somra bizde istirahate cekilecegiz
evt ya sadece l kalmıs sen benden ıncesin sen verdiysen ben de vereyımSadece l beden kalmıştı Spariş verdim Korse de beden nasıl olunuyor bilmiyorum
Haydı beraber verelim ben verdim bakalım nasıl gelcekevt ya sadece l kalmıs sen benden ıncesin sen verdiysen ben de vereyım
Aynen azicik sessiz sakin evimin tadini cikarayim sonra cümbüsüalem geliyorAz kalmis canım biraz dinlenmiş olursun bebek doğana kadar
L beden ıdeal bence ortalama bir beden standart gbı S falan olsa cesaret edemezdik de olmadı iade Hakkı varevt ya sadece l kalmıs sen benden ıncesin sen verdiysen ben de vereyım
Canim ya insallah bi sikinti cikmaz son ana yaklastik hicbirimiz yakalanmayalim ya offIyi aksamlar kizlar gecen hafta benim evimi ablam temizlemisti ve 3 gun sonra testi pozitif cikti bende arkasindan grip oldum bugun halsizlikten hic kalkamadim bende test yaptirdim oglumda bu sabah ateslendi onada yaptirdim bugun tad alamiyorum malesef insallah gripten alamiyorumdur sonuclar 2 gun icinde cikicak insallah dua edin bana
Ayni isimle aratın xl xxl ye kadar var kızlarevt ya sadece l kalmıs sen benden ıncesin sen verdiysen ben de vereyım
Canım seninle benim doğum zamanlarımız aynı görünüyor o yüzden sana sormak istedim ben de çok şiddetli kasılmalar oluyor karnım taş gibi oluyor sertleşiyor o anda ağrıyor sonra geçiyor iki gündür böyleyim ve genital bölgemin üst tarafında karnımın aşağısında yani yürürken acı mı var baskı gibi bir şeyAynen azicik sessiz sakin evimin tadini cikarayim sonra cümbüsüalem geliyor
Faydası olur mutlaka en azindan bel ağrısına ıyi gelir.Rahatlariz.gun 1 saatle başla canım sonra yavas yavas çıkartırsın.Ben de şimdi buna benzer bir şey sipariş verdim bakalım nasıl gelecek kullanışlı olacak mı
Günde 1 saat mi kullanacağızFaydası olur mutlaka en azindan bel ağrısına ıyi gelir.Rahatlariz.gun 1 saatle başla canım sonra yavas yavas çıkartırsın.
Aynen genital ustu agrilarim ortalama 2aydir devam ediyor ozellikle cok oturdugumda agriyla kalkiyorum karnimda sertlesme aksam is dönüsü oluyor cok yorulursam özellikle ama kasilmalarim yok onu hissetmiyorumCanım seninle benim doğum zamanlarımız aynı görünüyor o yüzden sana sormak istedim ben de çok şiddetli kasılmalar oluyor karnım taş gibi oluyor sertleşiyor o anda ağrıyor sonra geçiyor iki gündür böyleyim ve genital bölgemin üst tarafında karnımın aşağısında yani yürürken acı mı var baskı gibi bir şey
Acaba erken mi doğacak dıye düşündüm ondan sordumAynen genital ustu agrilarim ortalama 2aydir devam ediyor ozellikle cok oturdugumda agriyla kalkiyorum karnimda sertlesme aksam is dönüsü oluyor cok yorulursam özellikle ama kasilmalarim yok onu hissetmiyorum
Kasim ayina girince hergün beklicez artik bakalim canim hayirlisiyla gelsinler rahim kendini doguma hazirladigi icin hergun baska bir yer agriyor son ay böyle gececek artikAcaba erken mi doğacak dıye düşündüm ondan sordum
Insallah kolay sağlıklı mutlu doğumlar olsun canım benım Allah yardımcımız olsun hepımızınKasim ayina girince hergün beklicez artik bakalim canim hayirlisiyla gelsinler rahim kendini doguma hazirladigi icin hergun baska bir yer agriyor son ay böyle gececek artik
iptal edip medium mu alsak yaBen small aldım korseyi
Olacak mecbur.
Annem aaaaa asla small alacaksın sıkacak o seni yoksa işe yaramaz dedi ne yapalım emir büyük yerden geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?