2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım nereden aldın hangi marka ne alsam acaba bugün sipariş vereyim diyorum ama çok kararsızım hiçbir bilgim yok
Canım trendyolda da varmış, ben pazardan aldim.20 tl ye.tesaduf gördüm.ince aldim özellikle.fayda sağlarsa devam edeceğim.

Eklentiler

• 20201020_132817.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 50
Canım trendyolda da varmış, ben pazardan aldim.20 tl ye.tesaduf gördüm.ince aldim özellikle.fayda sağlarsa devam edeceğim.
Ben de şimdi buna benzer bir şey sipariş verdim bakalım nasıl gelecek kullanışlı olacak mı

Canim ya insallah bi sikinti cikmaz son ana yaklastik hicbirimiz yakalanmayalim ya offbizimde sadece bir aileyle gotustigumuz samimi arkadasimiz vardi karisi pozitif vikmis isin ilginc yani bir cok sıkgorus ana ben15 gun once memlekete dogum icin geldim herseyde bir hayır vardir orda olsaydim banada bulasma durumu yuksekti kizlar az kaldi kinseyle gorusmeyin artik bu virus dibimizde sagsalim bi dogrup sagliklica viruse yakalanmadanbi evimize gecseydik hayirlisiyla

Aynen azicik sessiz sakin evimin tadini cikarayim sonra cümbüsüalem geliyor
Canım seninle benim doğum zamanlarımız aynı görünüyor o yüzden sana sormak istedim ben de çok şiddetli kasılmalar oluyor karnım taş gibi oluyor sertleşiyor o anda ağrıyor sonra geçiyor iki gündür böyleyim ve genital bölgemin üst tarafında karnımın aşağısında yani yürürken acı mı var baskı gibi bir şey

Ben de şimdi buna benzer bir şey sipariş verdim bakalım nasıl gelecek kullanışlı olacak mı
Faydası olur mutlaka en azindan bel ağrısına ıyi gelir.Rahatlariz.gun 1 saatle başla canım sonra yavas yavas çıkartırsın.

Aynen genital ustu agrilarim ortalama 2aydir devam ediyor ozellikle cok oturdugumda agriyla kalkiyorum karnimda sertlesme aksam is dönüsü oluyor cok yorulursam özellikle ama kasilmalarim yok onu hissetmiyorum

Aynen genital ustu agrilarim ortalama 2aydir devam ediyor ozellikle cok oturdugumda agriyla kalkiyorum karnimda sertlesme aksam is dönüsü oluyor cok yorulursam özellikle ama kasilmalarim yok onu hissetmiyorum
Acaba erken mi doğacak dıye düşündüm ondan sordum

Ben korse almadım kızlar çok korkuyorum ama takmaya ama o sezeryan göbeği denilen Bisey de var.Hic araştırmadım takarsam canım yanar mi

Ben small aldım korseyi
Olacak mecbur.
Annem aaaaa asla small alacaksın sıkacak o seni yoksa işe yaramaz dedi ne yapalım emir büyük yerden geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…