2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
iptal edip medium mu alsak ya @Ece0605
Normalde kaç beden giyiyorsunuz o önemli. Bana normalde small beden bile bol gelebiliyordu. Bir belim benim çok ince. Korsenin de en küçük bedeni small olduğu için onu aldım. Normalde de benim alıiveriş tarzım o bir markanın en küçük bedeni neyse onu alırım ki bazıları büyük de gelebiliyor. Şu anki halinize olacak şekilde alınmaz korse zaten sıkması gerektiği için küçük alınır. Onun içinde rahat etmeyeceğiz çünkü.

Göbüşler harika
Bunlarda benimkiler elbiseli dış çekimden 28. Haftalar falan diğeri 36.haftam
Eki Görüntüle 2707561 Eki Görüntüle 2707562
Yalniz elbiseli super masallah kuzum bende en son evimde cekildigimi atayim
gozunuzaydin olsun masallah kuzuya rabbim omrunu bahtini guzeleylesin insallah

m 38 hatta ust beden 36 gibiydi ama bilemedim

m 38 hatta ust beden 36 gibiydi ama bilemedim
Bu belki yardımcı olabilir.
Doğumdan önce uygun beden seçimi için 36. haftadan itibaren karın çevrenizi ölçün. Çıkan sonucun yaklaşık 8-12 cm eksiği doğum sonrası bedeninizi gösterecektir. Bu sonuç ile beden tablosundan seçim yapabilirsiniz.

Eklentiler

• A9F2D12A-7294-49E2-B7AC-04ACE37B156A.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 112
Ben korse olarak şunu aldım. S beden aldım ama M de olabilirmiş diyorum şimdi. Çok sıkar gibi geliyor şu an. 36 ve S beden giyiniyordum ama şu an kilo da versem belim yine ilk etapta kalın kalır gibi geliyor bana. S sanki çok dar bana.

Eklentiler

• Screenshot_20201020_120329_com.android.chrome.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 104
Insallah canim aksama bekliyorum sonuclari

bunların kopçalarını takmak çok zor oluyor dikişlerle. o sebeple yapışkanlı alsan daha iyi olurdu. ben normal zamanda yamuna korse kullandım bunun gibi aynı. onu takarken çok zorlanıyordum

Üzülme arkadaşım, doğumdan sonra göze batmayacak şekilde azalıp soluyorlar hiç takma kafana, bebeğinin hatırası sana öyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…