Aynen canım önce 1 saat sonra 2 kademeli olarak kullanacağız.en fazla 8_10 saat ...Günde 1 saat mi kullanacağız
Canım korsenın üzerinde kilona göre ne alman gerektiği yazıyor ,zamanla gobegimizde ki ödemde gidecek yaiptal edip medium mu alsak yaEce0605
Canım güzelmiş buLufasling Yenidoğan Bebek Kundak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lufasling Yenidoğan Bebek Kundak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
soyle bir sey buldum cok kullanıslı geldı icinde cırt cırt var
Ekliyorum canım
Bunun bi değişiğini ebebekte gördüm hatta 12,5 tl fiyatı alsam mı dedim ama neredeyse 1-2 hafta kullanılabilen bi şeymiş o, vazgeçtim sonradan, annelerimiz sıkı sıkı kundak yapıyor aslındaLufasling Yenidoğan Bebek Kundak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lufasling Yenidoğan Bebek Kundak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben de kasılma var karnımda sertleşme oluyor günde 10 kereden fazla . Bacak yapım ince degıl taşımakta sorun yok ama bende de vajına ağrısı var üst tarafta batma gbı acı gbı yürürken kalkarken oluyor . Allah kurtarsın ınsallah mutlu sona ulaşalım hepınıze dua edıyorumArkadaşlar hareketleriniz nasıl? Benim çok kisitlandi. Bacaklarım koca göbeğimi tasiyamiyor sanki. Aşırı gergin, kaskatı demir gibi göbeğim. Bacaklarım ince ve güçsüz kaldi, hele şu bir kaç gündür yalnızca mutfağa ve banyoya kadar yuruyebiliyorum. Sürekli nefes nefeseyim ve üst bacağım ağrıyor. Ama ne sancı var ne kasıklarımda ağrı. Öyle doğum başlayacak gibi de hissetmiyorum hic
bu cirt cirtla 3 cırtcırtsiz 6 aya kadarmıs. o videolara oyle bayılıyorum ki hemen cekmek istiyorum onlardanEkliyorum canım
Bunun bi değişiğini ebebekte gördüm hatta 12,5 tl fiyatı alsam mı dedim ama neredeyse 1-2 hafta kullanılabilen bi şeymiş o, vazgeçtim sonradan, annelerimiz sıkı sıkı kundak yapıyor aslında
Bi de instagramda falan videolar var ya, bebiş uyanınca her seferinde bu tulumu açınca geriniyorlar bayılıyorum o görüntüye ya
Benimde 14 KasımBenim de 3 Kasım Salı günü olarak karar verildi :)
Bu çok iyiymis valla benide cezbetti ama bilemedimki ya battaniyeyede sarariz cunku ilk 3ay uyuyacaklari saat belli olmayacak daldiklarindada bunu giydiremicez uyanmasin diye kullanamayiz gibiLufasling Yenidoğan Bebek Kundak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Çok gerekli değil sanki ama ilk bebek senin içinde kalmasın alabilirsin bence, ben bazen ilkte alsaymışım diyorum çünkü bazı şeyleribu cirt cirtla 3 cırtcırtsiz 6 aya kadarmıs. o videolara oyle bayılıyorum ki hemen cekmek istiyorum onlardan. hosuma gitti bu ya alsam mı 75 tl mavisi. cok da pahalı değil gibi.
altında acıklık var bez değismek icin. cok mantıklı geldi bana ya ben battaniyeye nası sarcam bılmıyom kiBu çok iyiymis valla benide cezbetti ama bilemedimki ya battaniyeyede sarariz cunku ilk 3ay uyuyacaklari saat belli olmayacak daldiklarindada bunu giydiremicez uyanmasin diye kullanamayiz gibi
ben de alım sonra kardesıme veririm 2. ye kullanırım diye diye borca battım ztenÇok gerekli değil sanki ama ilk bebek senin içinde kalmasın alabilirsin bence, ben bazen ilkte alsaymışım diyorum çünkü bazı şeyleri
Maşallah canim kilosu gayet güzel. Bebeğin için hangisi uygunsa vakit olarak o olsunKızlarrr doktordan geldim. 35+4 üz bugün 3100 kilo olmuş kalp atışları yine yüksek ama öle 200 leri görmedik 176 civarı kaldı fena hareketliydi. Perşembe yine çapa yolları orda detaylıya giricem tekrar ondan sonra haftaya salı yine kontrol. Doktorum 38 i de beklemeyebiliriz 37 dede alabiliriz dedi. Perşembe çapanın söyleyeceğine bağlı olarak salı günü tam günü planlayacağız sanırım. 37 den önce almak istemiyorum dedi.
İnşallah en hayırlı tarihi neyse o zaman da olur ikinızın de en sağlıklı olacağı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah Çok şükür bugünlere kadar geldik kilosu da gayet iyi bence benimde yarın kontrolüm bakalım ne diyecekKızlarrr doktordan geldim. 35+4 üz bugün 3100 kilo olmuş kalp atışları yine yüksek ama öle 200 leri görmedik 176 civarı kaldı fena hareketliydi. Perşembe yine çapa yolları orda detaylıya giricem tekrar ondan sonra haftaya salı yine kontrol. Doktorum 38 i de beklemeyebiliriz 37 dede alabiliriz dedi. Perşembe çapanın söyleyeceğine bağlı olarak salı günü tam günü planlayacağız sanırım. 37 den önce almak istemiyorum dedi.
Kilosu mu fazla geliyo acaba ya ondn yukseliyor. Bende dun nst girdm raheket ettiginde hep 150ye yakındı zorlanıyorlar ondn mi artio acabaKızlarrr doktordan geldim. 35+4 üz bugün 3100 kilo olmuş kalp atışları yine yüksek ama öle 200 leri görmedik 176 civarı kaldı fena hareketliydi. Perşembe yine çapa yolları orda detaylıya giricem tekrar ondan sonra haftaya salı yine kontrol. Doktorum 38 i de beklemeyebiliriz 37 dede alabiliriz dedi. Perşembe çapanın söyleyeceğine bağlı olarak salı günü tam günü planlayacağız sanırım. 37 den önce almak istemiyorum dedi.
ben de alım sonra kardesıme veririm 2. ye kullanırım diye diye borca battım zten
Hadi hayırlı haberlerle gelben dün e bebekten aldım 24tl bir kundak. ilk zamanlar kullanırım.
bşrazdan nst ye gidicem bakalım var mı birşeyler
Canım çok sevindim, korkutmamış minik sizi, büyük ihtimalle durdurmayacaklar sizi tam gününe kadar zaten, kilosu falan çok iyi maşallah, sağlıkla güzel vakitte gelsin kuzucuk, çift doktor oldunuz son günlerde bayaa sizde.Kızlarrr doktordan geldim. 35+4 üz bugün 3100 kilo olmuş kalp atışları yine yüksek ama öle 200 leri görmedik 176 civarı kaldı fena hareketliydi. Perşembe yine çapa yolları orda detaylıya giricem tekrar ondan sonra haftaya salı yine kontrol. Doktorum 38 i de beklemeyebiliriz 37 dede alabiliriz dedi. Perşembe çapanın söyleyeceğine bağlı olarak salı günü tam günü planlayacağız sanırım. 37 den önce almak istemiyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?