2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ilk sayfamızı güncelledim bakalım, ha bire etiket olmasın dedim, bilgileri güncel olmayanlar ulaşsın düzeltelim

Yaaaaa gözün Aydın, merak ediyordum seni çok sevindim, ikinizde iyisiniz umarım?

Tarihte şahane 20.10.2020

Masallah canım kilosu filandık güzel. Sağlıcakla kucağına al

Maşallah canim kilosu gayet güzel. Bebeğin için hangisi uygunsa vakit olarak o olsun
Saol kuzum bakalım artık
Saol canım sende hayırlı haberlerle gel yarın inşAllah.
Kilosu mu fazla geliyo acaba ya ondn yukseliyor. Bende dun nst girdm raheket ettiginde hep 150ye yakındı zorlanıyorlar ondn mi artio acaba
Benimde hep hareket ettiğinde artıyor kalp hızı çapada yatarken bu konuda uzman olmuştum. Ama doktorlar öyle demiyorlar bilemedim bende. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah
Oo hadi maşAllah. Allah analı babalı büyütsün inşAllah.
wendy aynen kuzum ya çift doktor olduk bu aralar ay sağlıkla doğsunda napalım valla çapa yine yatış verirse kabul etmicem zaten. Kısmetimizde hangi tarih varsa artık tek korkum babamın ölüm yıldönümünde doğmaz inşAllah.

Ben korse almadım kızlar çok korkuyorum ama takmaya ama o sezeryan göbeği denilen Bisey de var.Hic araştırmadım takarsam canım yanar mi

Canim bende sezeryan oldum ve karnim okadar sallaniyordu ki korse toplayinca rahat ettim resmen caninda yanmadi yani

Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim iyi olmanıza

ay ne iyiii cok sevindim iyi olmanızaaa. usg ile uyumlu mu cıkıyor kiloları ben merak ediyorum da biraz.

inş sorunsuz zamanını bekler minik. pek minikte diilmiş kilosuna maşallah

Bende kendi tepkilerimden çok korkuyorum. Hamilelikten önce muayenede spekulum takılırken bile dünyanın acısını hissedip bağırmıştım doktor daha bişey yapmadım sakin ol deyip duruyordu etraftakilerin konuşmaları benide çok etkiliyor herşey yolunda gitse bile elim ayağım titremesi ve heyecandan üşümeye başlıyorum.
şimdi kendimi hep bebeğimi göreceğim bunları düşünme daha güzel olacak diye motive etmeye çalışıyorum hep

gözünüzaydın. Allah analı babalı büyütsün.

Hayırlı olsun saglikli sıhhatli ömrün olsun inşallah hayırlı evlat olsun

Yalniz elbiseli super masallah kuzum bende en son evimde cekildigimi atayim

gozunuzaydin olsun masallah kuzuya rabbim omrunu bahtini guzeleylesin insallah
Saol canım bende pek karın yok gibi millet tok karnın gibi duruyor deyip hamileliğimi çok anlamıyor

Maşallah canım kilosu iyi Doğumun bebiş ve senin için en sağlıklı zamanda olsun inş

Inşallah kolay geçer doğumlarımız. ben böyle olunca bayılırsan ayıltırız korkma en doğru yerdesin demişti hemşirenin biri, o geliyor aklıma. en kötü bir sakinleştirici yaparlar bize diyorum. beni de titreme alıyor ve soguk ter basıyor birden. hep psikolojik. ne çok özeniyorum sapasağlam psikolojisi olup korkmadan hastane işlerini halledenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…