- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Saol kuzum inşAllahinş sorunsuz zamanını bekler minik. pek minikte diilmiş kilosuna maşallah
Saol canım hakkımızda hayırlısı inşAllahMaşallah canım kilosu iyiDoğumun bebiş ve senin için en sağlıklı zamanda olsun inş
Maşallah çok güzel kilo almış zaten alsalar da başını kurtarır artık. 32.haftada kaç kiloydu acaba bana hep iri bebek diyor 32de 2kiloydu sadeceKızlarrr doktordan geldim. 35+4 üz bugün 3100 kilo olmuş kalp atışları yine yüksek ama öle 200 leri görmedik 176 civarı kaldı fena hareketliydi. Perşembe yine çapa yolları orda detaylıya giricem tekrar ondan sonra haftaya salı yine kontrol. Doktorum 38 i de beklemeyebiliriz 37 dede alabiliriz dedi. Perşembe çapanın söyleyeceğine bağlı olarak salı günü tam günü planlayacağız sanırım. 37 den önce almak istemiyorum dedi.
Bnmde 32de 2 kiloydu 35de 2550 oldu normal dedi doktrMaşallah çok güzel kilo almış zaten alsalar da başını kurtarır artık. 32.haftada kaç kiloydu acaba bana hep iri bebek diyor 32de 2kiloydu sadece
Yaa cok uzuldm ama atlatirsiniz hemen ins kavusursnz sağliğinza. Kontrollerin aksar belki birazSelam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Kaçıncı haftasındaydı canm çok sevindik küvöze girmediğinize maşallah. Bende erken gelecek gibi hissediyorum bazen nasıl anladın vaktin olursa yazar mısın?Kasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah etkilenmeden hafif bir şekilde geçip giderSelam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı ve doğru zamanda gelir bebişinKızlarrr doktordan geldim. 35+4 üz bugün 3100 kilo olmuş kalp atışları yine yüksek ama öle 200 leri görmedik 176 civarı kaldı fena hareketliydi. Perşembe yine çapa yolları orda detaylıya giricem tekrar ondan sonra haftaya salı yine kontrol. Doktorum 38 i de beklemeyebiliriz 37 dede alabiliriz dedi. Perşembe çapanın söyleyeceğine bağlı olarak salı günü tam günü planlayacağız sanırım. 37 den önce almak istemiyorum dedi.
Allah acil şifalar versin inş. son dönemde denk geldi ama içinizi ferah tutun.ekim annelerinde bi arkadaş da olmuştu bu haftalarda sıkıntı olmadan atlattıSelam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Yani bencede iri sayılmaz hem anne babayla alakalı olamaz mı çok yemiyorum şeker de yokBnmde 32de 2 kiloydu 35de 2550 oldu normal dedi doktr
Bugun pek fırsatım olmadı canım nasılsınız ne var ne yok daha yeni giriyorum forumaugurbocuuu neredesin bugün?
Canım çok geçmiş olsun, doğum öncesi atlatıp geçireceksin inşallah korkma, doktorunu bilgilendir bakalım ne diyecek, 35. Haftada mısın şimdi?Selam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
İyiyiz canım, hemşerimiz doğum yapmışBugun pek fırsatım olmadı canım nasılsınız ne var ne yok daha yeni giriyorum foruma
Çok geçmiş olsun canım inşallah semptomsuz hafif atlatirsinizSelam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Kim kız kim doğum yapmisİyiyiz canım, hemşerimiz doğum yapmış
Saolun kizlar doktorumu hemen aradim ama bugun 2 de cikmis yarin sabah erkenden aricam bilgi almak icin hakkimizda hayirlisiCanım çok geçmiş olsun, doğum öncesi atlatıp geçireceksin inşallah korkma, doktorunu bilgilendir bakalım ne diyecek, 35. Haftada mısın şimdi?
Oy kurban olurum maşallah size ne güzel normal gelmiş inşallah kolay geçmiştir doğumun çok geçmiş olsun hemde gözün aydın canım benim oğlum gibiymiş minnak bebeğin sizler doğum yaptıkça beni heyecan sariyorKasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
İnş kolay olur canımInşallah kolay geçer doğumlarımız. ben böyle olunca bayılırsan ayıltırız korkma en doğru yerdesin demişti hemşirenin biri, o geliyor aklıma. en kötü bir sakinleştirici yaparlar bize diyorum. beni de titreme alıyor ve soguk ter basıyor birden. hep psikolojik. ne çok özeniyorum sapasağlam psikolojisi olup korkmadan hastane işlerini halledenlere.
Gözün Aydın canım çok şükür sağlıkla kavuşmuşun miniğineKasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?