2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah çok güzel kilo almış zaten alsalar da başını kurtarır artık. 32.haftada kaç kiloydu acaba bana hep iri bebek diyor 32de 2kiloydu sadece

Kaçıncı haftasındaydı canm çok sevindik küvöze girmediğinize maşallah. Bende erken gelecek gibi hissediyorum bazen nasıl anladın vaktin olursa yazar mısın?

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Selam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah etkilenmeden hafif bir şekilde geçip gider
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı ve doğru zamanda gelir bebişin kilosuna maşallah

Selam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Allah acil şifalar versin inş. son dönemde denk geldi ama içinizi ferah tutun.ekim annelerinde bi arkadaş da olmuştu bu haftalarda sıkıntı olmadan atlattı

Canım çok geçmiş olsun, doğum öncesi atlatıp geçireceksin inşallah korkma, doktorunu bilgilendir bakalım ne diyecek, 35. Haftada mısın şimdi?

Canım çok geçmiş olsun, doğum öncesi atlatıp geçireceksin inşallah korkma, doktorunu bilgilendir bakalım ne diyecek, 35. Haftada mısın şimdi?
Saolun kizlar doktorumu hemen aradim ama bugun 2 de cikmis yarin sabah erkenden aricam bilgi almak icin hakkimizda hayirlisi

Oy kurban olurum maşallah size ne güzel normal gelmiş inşallah kolay geçmiştir doğumun çok geçmiş olsun hemde gözün aydın canım benim oğlum gibiymiş minnak bebeğin sizler doğum yaptıkça beni heyecan sariyor

İnş kolay olur canım evet aslında bişey olsa anında müdahale edilecek yerdeyiz ama psikolojik olarak rahat olmayınca bize zor geçiyor. Bende çok imreniyorum o insanlara. ben daha kendime şeker ölçmek için bile iğne batıramıyorum

Gözün Aydın canım çok şükür sağlıkla kavuşmuşun miniğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…