2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah canım kilosu çok iyi bebeğin 37 ye kadarda daha buyur gelişimini tamamlar son kontrollerden sonra şekillenir tam günün

Maşallah kuzuya epey büyümüş.
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.
Selam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız

Selam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Çok geçmiş olsun kuzum hafifçe atlatıcaksın inşAllah
Maşallah çok güzel kilo almış zaten alsalar da başını kurtarır artık. 32.haftada kaç kiloydu acaba bana hep iri bebek diyor 32de 2kiloydu sadece
Saol canım. 32+4 de 2500 kiloydu ama benim bebeğim başından beri hep 2 hafta önde gitti. Mesela 8. Haftada kese boyutu 10. Hafta ile uyumluydu gibi.

Ben 37 bitimine evimi barkımı beşiğimi hazır edeyim o zaman ya ağırdan alıyordum halılarımı vs sereyim evi son şekline sokayım öyle bekleyim çünkü geceleri de benim sancim oluyor aldırış etmiyordum dr umda taşırsa vücudun 38 dolacak belki taşımazsa 3. Doğum erken olabilir dedi ama ben hiç öyle olacağını düşünmedim

Canım sende yaz boyu kilosu son usg ölçümleri ile uyumlu doğdu mu

Üzülme arkadaşım, doğumdan sonra göze batmayacak şekilde azalıp soluyorlar hiç takma kafana, bebeğinin hatırası sana öyle düşün.
İnşallah canım ya çok üzüldüm bebeğim için değer de göze geldim zaten sinir oluyordum kv ye şimdi hepten ayarım

Bebeğin doğduktan sonra bunun bir hiç olduğunu anlayacaksın zaten 40 in çıkmaya aldigin kiloların çoğunu verip vücut toplanınca siliklesecek ve belirsizlesecek kalanlarda anneliğin simgesi olarak sana hediye kalacak

Maşallah canım neden erken doğdu böyle Saglıkla büyüt

ben zaten çok zayıf biriydim 17 kilo aldım vücudum da zerre çatlak yoktu selülit bile olmuş bebeğim için herşeye değer de eşim takıntılı umarım veririm kilolarımı düzelir vücudum sanki beni bi daha beğenmez havasına kapıldım görmesin diye saklıyorum çatlaklarımı evham yaptım işte psikolojik herhalde.

Merhaba güzel anneler :) Doğum yapan annelerimizin gözü aydın. Doğan bebişlerin haberlerini okudukça içimi ayrı sevinç alıyor hem o anne adına hem kendi adıma darısı biz geri kalanlara. Biz de kontrolden geldik 35+6 yız bebeğin kilosu 2750 boyu 48 cm. Artık kontroller haftada bire düşecek haftaya tekrar kontrol var. Hiç yüzünü göstermezdi artık göstermeye başladı :) Şimdilik normal doğum görünüyor. Doktorunuz bebeğinizin boyunu ve kilosunun gelişimi iyi diyorsa bence çokta rakamları dikkate almayın. Kızımda 3,5-4 kg arası hatta 4 e yakın olur görünüyordu tam 40+0 da 10 kasımda normal doğumla olmuştu kilosu 3 kg'dı :)

Benimde giyinikken bile görmesine şu son günlerde tahammülüm yok aşırı takıntısı yok esimin ama kiloyu da hiç sevmez benim ne cektigimi de görüyor asla çatlak oluşmuş diye gözüne görünmez

Benim bi 76 kiloya cikmisliğm var eskiden gobek cevrem catlamisti annem hep kafasına takiyordu ben de aman anne demek ki hamile kalinca illaki catlayacakmis diyordum hic üzülmedim kilomu verince bikinimi de giydim arada esimjn gözü takiliyordu baslarda artik gormuyo bile hamilelikte ise çatlak olusmadi ekstra artik tatile gidince ilerde sanki gebeliktenmis gibi anlasilcak zmaninda susko olduğum icin olduğu belli olmucak ins

Canim bende sezeryan oldum ve karnim okadar sallaniyordu ki korse toplayinca rahat ettim resmen caninda yanmadi yani
Nasıl bisey aldın canım görseli varsa atar misin en azından denenen birseyden alayim. Annemde diyor al diye eskiler bile korse takarmış normal doğum old halde baskı yapıp içi temizlesin diye ama simdiki gibi korse degilmis yünlu sert biseymis kimileride çarşaf sararmış

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…