Maşallah canım kilosu çok iyi bebeğin 37 ye kadarda daha buyur gelişimini tamamlar son kontrollerden sonra şekillenir tam gününKızlarrr doktordan geldim. 35+4 üz bugün 3100 kilo olmuş kalp atışları yine yüksek ama öle 200 leri görmedik 176 civarı kaldı fena hareketliydi. Perşembe yine çapa yolları orda detaylıya giricem tekrar ondan sonra haftaya salı yine kontrol. Doktorum 38 i de beklemeyebiliriz 37 dede alabiliriz dedi. Perşembe çapanın söyleyeceğine bağlı olarak salı günü tam günü planlayacağız sanırım. 37 den önce almak istemiyorum dedi.
Maşallah kuzuya epey büyümüş.Kızlarrr doktordan geldim. 35+4 üz bugün 3100 kilo olmuş kalp atışları yine yüksek ama öle 200 leri görmedik 176 civarı kaldı fena hareketliydi. Perşembe yine çapa yolları orda detaylıya giricem tekrar ondan sonra haftaya salı yine kontrol. Doktorum 38 i de beklemeyebiliriz 37 dede alabiliriz dedi. Perşembe çapanın söyleyeceğine bağlı olarak salı günü tam günü planlayacağız sanırım. 37 den önce almak istemiyorum dedi.
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.Kasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınızSelam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Çok geçmiş olsun kuzum hafifçe atlatıcaksın inşAllahSelam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Saol canım. 32+4 de 2500 kiloydu ama benim bebeğim başından beri hep 2 hafta önde gitti. Mesela 8. Haftada kese boyutu 10. Hafta ile uyumluydu gibi.Maşallah çok güzel kilo almış zaten alsalar da başını kurtarır artık. 32.haftada kaç kiloydu acaba bana hep iri bebek diyor 32de 2kiloydu sadece
Aynen haftaya salı şekillenir bencede saol canımMaşallah canım kilosu çok iyi bebeğin 37 ye kadarda daha buyur gelişimini tamamlar son kontrollerden sonra şekillenir tam günün
Canım sende yaz boyu kilosu son usg ölçümleri ile uyumlu doğdu muKasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
İnşallah canım ya çok üzüldümÜzülme arkadaşım, doğumdan sonra göze batmayacak şekilde azalıp soluyorlar hiç takma kafana, bebeğinin hatırası sana öyle düşün.
Çok düşüncelisin teşekür ederizSürpriz yapacak hamişlerimiz
nil peri
Ni454
@sebert
@bsrhezaren
Gününü bekleyen hamişlerimiz
@seastar 26 Ekim
@gunes0101 27 Ekim
@koalayim 29 Ekim
@sanemsi 29 Ekim
@Mhr0602 30 Ekim
@Edifar 28/29 Ekim/ 3 Kasım
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
@energy 2 Kasım
@kremalikedi 3 Kasım
@0hatu0 3 Kasım
@rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
akademi1994 7 Kasım
Bebeğin doğduktan sonra bunun bir hiç olduğunu anlayacaksın zaten 40 in çıkmaya aldigin kiloların çoğunu verip vücut toplanınca siliklesecek ve belirsizlesecek kalanlarda anneliğin simgesi olarak sana hediye kalacakYaaa kızlar ne güzel çatlaklarım yoktu haftasını Kv karnın ne güzel hiç çatlamamış dedi sabah bi kalktım çatır çatır çatlamışım karnım bacaklarım popom nasıl bir gözdür yaaa ağlıcaaaaaamm moralim bozuldu
Maşallah canım neden erken doğdu böyle Saglıkla büyütKasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
Valla ben 4.5 esim 5 kilo dogmus sanmam alakasi olsnYani bencede iri sayılmaz hem anne babayla alakalı olamaz mı çok yemiyorum şeker de yok
ben zaten çok zayıf biriydim 17 kilo aldımBebeğin doğduktan sonra bunun bir hiç olduğunu anlayacaksın zaten 40 in çıkmaya aldigin kiloların çoğunu verip vücut toplanınca siliklesecek ve belirsizlesecek kalanlarda anneliğin simgesi olarak sana hediye kalacak
Benimde giyinikken bile görmesine şu son günlerde tahammülüm yok aşırı takıntısı yok esimin ama kiloyu da hiç sevmez benim ne cektigimi de görüyor asla çatlak oluşmuş diye gözüne görünmezben zaten çok zayıf biriydim 17 kilo aldımvücudum da zerre çatlak yoktu selülit bile olmuş bebeğim için herşeye değer de eşim takıntılı umarım veririm kilolarımı düzelir vücudum sanki beni bi daha beğenmez havasına kapıldım görmesin diye saklıyorum çatlaklarımı evham yaptım işte psikolojik herhalde.
Nasıl bisey aldın canım görseli varsa atar misin en azından denenen birseyden alayim. Annemde diyor al diye eskiler bile korse takarmış normal doğum old halde baskı yapıp içi temizlesin diye ama simdiki gibi korse degilmis yünlu sert biseymis kimileride çarşaf sararmışCanim bende sezeryan oldum ve karnim okadar sallaniyordu ki korse toplayinca rahat ettim resmen caninda yanmadi yani
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunKasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?