- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
Saolun kizlar insallah bebek erken gelmek icin acele etmez cok.korkuyorum bu sebeptennursen616161 çok geçmiş olsun canım inş kolay atlatırsınız. İyi beslen kemik suyuna limonlu çorbalar iç bol bol. C vitamini içeren meyve sebze ye sürekli benim arkadaşım böyle atlattı
Moral bozmak yok arkadaşım atlatacaksınız doğuma daha zaman var iyi beslenin bol dinlenin kimseye açıklama yapmayın hatta kimsenin haberi olmasın ki seni strese sokmasinlar. Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla kalınSelam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Çok geçmiş olsun canım, sıkıntısız atlatın insSelam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Youplus’ın propolisli olanında alın mutlaka, C vit, d vit propolis çok iyi geliyor, bi de koku tat kaybı var mı bilmiyorum ama varsa eğer biraz acılı bol limonlu arabaşı çorbası (tavuk çorbası yani) ya da kemik suyuna etli çorba için, bol terletir ishal olursa da korkmayın.Saolun kizlar doktorumu hemen aradim ama bugun 2 de cikmis yarin sabah erkenden aricam bilgi almak icin hakkimizda hayirlisi
İnşallah canım ya çok üzüldümbebeğim için değer de göze geldim zaten sinir oluyordum kv ye şimdi hepten ayarım
ben zaten çok zayıf biriydim 17 kilo aldımvücudum da zerre çatlak yoktu selülit bile olmuş bebeğim için herşeye değer de eşim takıntılı umarım veririm kilolarımı düzelir vücudum sanki beni bi daha beğenmez havasına kapıldım görmesin diye saklıyorum çatlaklarımı evham yaptım işte psikolojik herhalde.
Çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsın bebiş daha bekler annesi öyle düşünme senSaolun kizlar insallah bebek erken gelmek icin acele etmez cok.korkuyorum bu sebepten
İnş öyle bir şey olmaz canım sen iyi düşün hep. Pozitif sonuç diye psikolojik olarak belirtileri düşünme hiç. Beslenmene dikkat et vitaminlerini eksik etme Allah ın izniyle kolay atlatırsın canım.Saolun kizlar insallah bebek erken gelmek icin acele etmez cok.korkuyorum bu sebepten
Beklenen doğum tarihi neydi kzum seninBu da benim göbişim kızlarBenimde perşembe günü çatı muayenesi olacak şimdilik sürpriz ne zaman geleceği bakalım çok heyecanlıyım
Çok tatliş bir gobis dahaBu da benim göbişim kızlarBenimde perşembe günü çatı muayenesi olacak şimdilik sürpriz ne zaman geleceği bakalım çok heyecanlıyım
Bebisler kasima kalmayacak galibaKasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
BeNom catlaklarimda 35.haftada olusmaya basladi canimYaaa kızlar ne güzel çatlaklarım yoktu haftasını Kv karnın ne güzel hiç çatlamamış dedi sabah bi kalktım çatır çatır çatlamışım karnım bacaklarım popom nasıl bir gözdür yaaa ağlıcaaaaaamm moralim bozuldu
Nasıl bisey aldın canım görseli varsa atar misin en azından denenen birseyden alayim. Annemde diyor al diye eskiler bile korse takarmış normal doğum old halde baskı yapıp içi temizlesin diye ama simdiki gibi korse degilmis yünlu sert biseymis kimileride çarşaf sararmış
Kafa arkasıysa tansiyonun yükseliyor olabilir. Tansiyonunu ölç bence. Yüksekse düşürmeyi deneyebilirsin biraz o zaman geçer.2 gündür kafamin arkası ağrıyor baş ağrısı gibi değil düzensiz uykudan kaynaklı sanırım şimdi de koh koh öksürmeye başladım. Atletsiz göbeği açık ayak corapsiz gezdiğim içindir umarım
Bende gece uyurken göbek felan açılıyor üşümüş uyanıyorum canım son dk hastalık çıkartmayalım dikkat edelim2 gündür kafamin arkası ağrıyor baş ağrısı gibi değil düzensiz uykudan kaynaklı sanırım şimdi de koh koh öksürmeye başladım. Atletsiz göbeği açık ayak corapsiz gezdiğim içindir umarım
11 kasım benimde canım seninkiyle aynıBeklenen doğum tarihi neydi kzum senin
Hic moralini bozma suan hafif atlatiliyor bol bol c vitamini tuket su ic bol canim allahin izniyle toparlanirsin biran onceSelam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Moral bozmak yok arkadaşım atlatacaksınız doğuma daha zaman var iyi beslenin bol dinlenin kimseye açıklama yapmayın hatta kimsenin haberi olmasın ki seni strese sokmasinlar. Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla kalın
Saolun kizlar suanlik iyiyim tat ve koku malesef alamiyorum kolonyayi burnuma bile cektim ama yok ne tuhaf seyÇok geçmiş olsun canım, sıkıntısız atlatın ins
Canım geçmiş olsun, çok kötü bir mevsim hepsi birbirine girdi hastalıkların2 gündür kafamin arkası ağrıyor baş ağrısı gibi değil düzensiz uykudan kaynaklı sanırım şimdi de koh koh öksürmeye başladım. Atletsiz göbeği açık ayak corapsiz gezdiğim içindir umarım
Canım hormonlardan dolayı, çıkar içindeki o sıkıntıları, güzel şeyler düşünKizlar içime bi kaygılar sıkıntılar çöküyor niye böyle oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?