2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
nursen616161 çok geçmiş olsun canım inş kolay atlatırsınız. İyi beslen kemik suyuna limonlu çorbalar iç bol bol. C vitamini içeren meyve sebze ye sürekli benim arkadaşım böyle atlattı
Saolun kizlar insallah bebek erken gelmek icin acele etmez cok.korkuyorum bu sebepten

Selam kizlar oglumun ve benim testimiz pozitif geldi malesef filyasyon ekipleri aradi doktorla birlikte geliceklermis bekliyorum malesef
Moral bozmak yok arkadaşım atlatacaksınız doğuma daha zaman var iyi beslenin bol dinlenin kimseye açıklama yapmayın hatta kimsenin haberi olmasın ki seni strese sokmasinlar. Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla kalın

Saolun kizlar doktorumu hemen aradim ama bugun 2 de cikmis yarin sabah erkenden aricam bilgi almak icin hakkimizda hayirlisi
Youplus’ın propolisli olanında alın mutlaka, C vit, d vit propolis çok iyi geliyor, bi de koku tat kaybı var mı bilmiyorum ama varsa eğer biraz acılı bol limonlu arabaşı çorbası (tavuk çorbası yani) ya da kemik suyuna etli çorba için, bol terletir ishal olursa da korkmayın.

Doktorun da güzel tavsiyeler verir zaten, doğum işin de stres yapma, güzel olumlamalar gönderelim evrene, sağlıkla atlatıp rahatça gideceksiniz doğuma.

Ablan nasıl? O da çok üzülmüştür, iyilik yapalım derken neler oldu
İnşallah canım ya çok üzüldüm bebeğim için değer de göze geldim zaten sinir oluyordum kv ye şimdi hepten ayarım

Ahahah söyle şakayla karışık “anne maşallah dediğin 40 gün yaşamıyor bişi yok dedin full çatladım” de

Canım hepsi geçecektir kafana takma, hormonlardan bu düşüncelerin, genç kız gibi olamayacağız belki ama gayette fit taş anneler olacağız

Saolun kizlar insallah bebek erken gelmek icin acele etmez cok.korkuyorum bu sebepten
İnş öyle bir şey olmaz canım sen iyi düşün hep. Pozitif sonuç diye psikolojik olarak belirtileri düşünme hiç. Beslenmene dikkat et vitaminlerini eksik etme Allah ın izniyle kolay atlatırsın canım.

Bebisler kasima kalmayacak galiba allah anali babali buyutsun

2 gündür kafamin arkası ağrıyor baş ağrısı gibi değil düzensiz uykudan kaynaklı sanırım şimdi de koh koh öksürmeye başladım. Atletsiz göbeği açık ayak corapsiz gezdiğim içindir umarım

BeNom catlaklarimda 35.haftada olusmaya basladi canim

Mymed bedensiz korse aldim ben eczaneden canim kendin ayarliyosun sıkılıgıni circtcirtli resim yukleyemedim ama korsemden memnunum

Kafa arkasıysa tansiyonun yükseliyor olabilir. Tansiyonunu ölç bence. Yüksekse düşürmeyi deneyebilirsin biraz o zaman geçer.

Bende gece uyurken göbek felan açılıyor üşümüş uyanıyorum canım son dk hastalık çıkartmayalım dikkat edelim
Evet tansiyona dikkat et
Bi de seninde benim gibi ara ara basın ağrıyordu değil mi

Çok geçmiş olsun canım, sıkıntısız atlatın ins
Saolun kizlar suanlik iyiyim tat ve koku malesef alamiyorum kolonyayi burnuma bile cektim ama yok ne tuhaf sey wendy evde beo propolis var onu kullanmaya basladim canim cok saolun umarim cok etkilenmem suanlik iyiyim oglumda iyi kizimda diger odada babasiyla ☺

Canım geçmiş olsun, çok kötü bir mevsim hepsi birbirine girdi hastalıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…