2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hava kapalı yağmurlu oldukça daha çok kasvetleniyorum

Ayy bende nasıl özlemişim dedim yandım malum sıcaklardan kızlar İstanbul kapalı dedikçe güneşe bakıp gıcık oluyodum, şimdi elime kahve omzuma bi ceket balkona çıkıp yağmur izleyesim geliyor ama benimle çıkmak isteyen küçüğü üşütmemek için bekliyorum bende.

Kafa arkasıysa tansiyonun yükseliyor olabilir. Tansiyonunu ölç bence. Yüksekse düşürmeyi deneyebilirsin biraz o zaman geçer.

Bende gece uyurken göbek felan açılıyor üşümüş uyanıyorum canım son dk hastalık çıkartmayalım dikkat edelim
Evet tansiyona dikkat et
Bi de seninde benim gibi ara ara basın ağrıyordu değil mi
Tansiyonum hep 12-7 ydi bu ara 13-8 doktorumda takip et dedi .Evet canım normalde migrenim var ama bu enseden vuruyor.Oksurmemem lazim ya göbeğim zıplıyor .Ihlamur evde yokta açık çaya limon sıkıp içeyim biraz .Sonuna geldik hasta olmak istemiyorum ama bi saldım bugün yağmurda kısa kol parmak arası terlikle gittim sağlık ocağına duş aldim uzun süre saçlarım ıslak gezdim offff umarım ilerlemez

Ayy aşkolsun sana, bundan sonra dikkat et bari.

Canım hormonlardan dolayı, çıkar içindeki o sıkıntıları, güzel şeyler düşün
Ah wendy beni en iyi sen anlarsın bu duygular 2. Oğlumda da olmuştu büyük oğluma ihanet etmis olma hissi yetememe korkusu sorumluluk korkusu hepsine sevgimi ilgimi yeterince gösteremem mi korkusu şimdi somut şeyler de var evdeki sorumlulukları ve bakımları dersleri
Aslında hepsi diyorum bana hormonlarımın ve beynimin oyunu çünkü sabah çok daha umutla uyanıyorum akşamları bu duygular depresiyor
Öğlenleyin küçük oğlumla konuştuk beşiğe baktı açtık hatırlamıyor kendi beşiği biraz hevesleniyor gibi oldu buna mi yatacak diye ilgilendi falan sonra ben oturdum hüngür hüngür ağladım sürekli onlara sarılıp aglayasim geliyor şimdi bile gözlerim doluyor

Gozunaydin canim guzel saglikli gunlerde buyut insallah hosgelmis minik bebiss
Saolun kizlar insallah bebek erken gelmek icin acele etmez cok.korkuyorum bu sebepten
Canim dun ben tahmin etmistim ama insallah negatif vikar dedim kizkardesimdede ayni belirtiler vardi cok sukur hafif atlatti sende hafif anlatirsin insallah beslenmene dikkat et bebiste zamanimda gelir insallah

Benimde sin nst cuma bakalim bizdede sanci görünmüyor cuma ne olacak bakalimsenden 1 gun sonrada ben
kizz hamileyiz beni bile aglattin kuzum yaa

Hadi ya senin doğrusu ne zaman peki?
Benim 8 subat sat bat 5 martta ben karıştırıp 5 subat yazmism ama benim adet doğum 28 yerine 26 gun ya sanki 6 subatmisim gibi dusuneblrm bu durumda cunku normalden 2.gun erken yumurtluyorum hep. Cok da fark yok yani. 11 yerine 12 kasim oluyor.

Bence öyle bir evham yapma bebeğini taşıyorsun o adamın bence aklına bile gelmiyordur bebeğin heyecanı vardır onda da. Bende karnımdaki tüyler için kendimi kötü hissediyordum utanıyordum eşimde bunlar senin elinde olan şeyler değil hamilelik gittiğimde geçmezse çözümü neyse onu yaptırırsın sen sadece bebeğin sağlıklı olması düşün dedi eminim senin eşinde aynı şeyi düşünür

Yaa ben daha yeni yeni bebeği kabulleniyorum demiştim ya, düşün ne hastane çıkışı aldım ne de başka bir şey, küçük kızımı sütten kesmek falan çok üzmüştü beni, plansız üstelikte 5 aylık öğrenmenin şoku, ama şimdi biraz biraz heyecanlanıyorum neyse ki, yani heyecan da demeyelim de sanki Allah’ın verdiği sağlıklı evlada nankörlük yapacakmışım gibi hissetmeyim diye kabulleniyorum işte. Hala karmaşık duygularım benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…