Hava kapalı yağmurlu oldukça daha çok kasvetleniyorum
Kafa arkasıysa tansiyonun yükseliyor olabilir. Tansiyonunu ölç bence. Yüksekse düşürmeyi deneyebilirsin biraz o zaman geçer.
Tansiyonum hep 12-7 ydi bu ara 13-8 doktorumda takip et dedi .Evet canım normalde migrenim var ama bu enseden vuruyor.Oksurmemem lazim ya göbeğim zıplıyor .Ihlamur evde yokta açık çaya limon sıkıp içeyim biraz .Sonuna geldik hasta olmak istemiyorum ama bi saldım bugün yağmurda kısa kol parmak arası terlikle gittim sağlık ocağına duş aldim uzun süre saçlarım ıslak gezdim offff umarım ilerlemezBende gece uyurken göbek felan açılıyor üşümüş uyanıyorum canım son dk hastalık çıkartmayalım dikkat edelim
Evet tansiyona dikkat et
Bi de seninde benim gibi ara ara basın ağrıyordu değil mi
Ayy aşkolsun sana, bundan sonra dikkat et bari.Tansiyonum hep 12-7 ydi bu ara 13-8 doktorumda takip et dedi .Evet canım normalde migrenim var ama bu enseden vuruyor.Oksurmemem lazim ya göbeğim zıplıyor .Ihlamur evde yokta açık çaya limon sıkıp içeyim biraz .Sonuna geldik hasta olmak istemiyorum ama bi saldım bugün yağmurda kısa kol parmak arası terlikle gittim sağlık ocağına duş aldim uzun süre saçlarım ıslak gezdim offff umarım ilerlemez
Ah wendy beni en iyi sen anlarsın bu duygular 2. Oğlumda da olmuştu büyük oğluma ihanet etmis olma hissi yetememe korkusu sorumluluk korkusu hepsine sevgimi ilgimi yeterince gösteremem mi korkusu şimdi somut şeyler de var evdeki sorumlulukları ve bakımları dersleriCanım hormonlardan dolayı, çıkar içindeki o sıkıntıları, güzel şeyler düşün
Ben de yanlış tarih girmişim aslinda11 kasım benimde canım seninkiyle aynıama görünmüyor sizinki gibi onu nereden yapacağımı bilmiyorum
Gozunaydin canim guzel saglikli gunlerde buyut insallah hosgelmis minik bebissKasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
Canim dun ben tahmin etmistim ama insallah negatif vikar dedim kizkardesimdede ayni belirtiler vardi cok sukur hafif atlatti sende hafif anlatirsin insallah beslenmene dikkat et bebiste zamanimda gelir insallahSaolun kizlar insallah bebek erken gelmek icin acele etmez cok.korkuyorum bu sebepten
Hadi ya senin doğrusu ne zaman peki?Ben de yanlış tarih girmişim aslindagobuslermz cok benzeyince aynı gibi gelince ondan sordum bilmism
Benimde sin nst cuma bakalim bizdede sanci görünmüyor cuma ne olacak bakalimnst de gram sancı yokherhalde bekler artık 26 ekimi benimki
valla benim ilk gebelikte çatladı karnım. önce kırmızı oluyor ama sonra beyazlaşıyor onlar. hiç kafaya takılacak bir durum değil. bu gebeliğimde hiç yeni çatlak yok
kizz hamileyiz beni bile aglattin kuzum yaaAh wendy beni en iyi sen anlarsın bu duygular 2. Oğlumda da olmuştu büyük oğluma ihanet etmis olma hissi yetememe korkusu sorumluluk korkusu hepsine sevgimi ilgimi yeterince gösteremem mi korkusu şimdi somut şeyler de var evdeki sorumlulukları ve bakımları dersleri
Aslında hepsi diyorum bana hormonlarımın ve beynimin oyunu çünkü sabah çok daha umutla uyanıyorum akşamları bu duygular depresiyor
Öğlenleyin küçük oğlumla konuştuk beşiğe baktı açtık hatırlamıyor kendi beşiği biraz hevesleniyor gibi oldu buna mi yatacak diye ilgilendi falan sonra ben oturdum hüngür hüngür ağladım sürekli onlara sarılıp aglayasim geliyor şimdi bile gözlerim doluyor
Doğum yaklaştıkça olabilir. Heyecan, biraz stres, hormonlar. Ara ara bana da geliyor geçiyor kendi kendineKizlar içime bi kaygılar sıkıntılar çöküyor niye böyle oluyor bilmiyorum
Benim 8 subat sat bat 5 martta ben karıştırıp 5 subat yazmismHadi ya senin doğrusu ne zaman peki?
Bence öyle bir evham yapma bebeğini taşıyorsun o adamın bence aklına bile gelmiyordur bebeğin heyecanı vardır onda da. Bende karnımdaki tüyler için kendimi kötü hissediyordum utanıyordum eşimde bunlar senin elinde olan şeyler değil hamilelik gittiğimde geçmezse çözümü neyse onu yaptırırsın sen sadece bebeğin sağlıklı olması düşün dedi eminim senin eşinde aynı şeyi düşünürben zaten çok zayıf biriydim 17 kilo aldımvücudum da zerre çatlak yoktu selülit bile olmuş bebeğim için herşeye değer de eşim takıntılı umarım veririm kilolarımı düzelir vücudum sanki beni bi daha beğenmez havasına kapıldım görmesin diye saklıyorum çatlaklarımı evham yaptım işte psikolojik herhalde.
Benkm hep var ya iyi bakamazsam korkusu ya istemedn zrar verirsem ya emziremezsem ya su ya bu allah korusun böyle şeyler düşünüyorum hepKizlar içime bi kaygılar sıkıntılar çöküyor niye böyle oluyor bilmiyorum
Tam oğlan sipsivriBu da benim göbüş kızlar.. 37ye2den
Adanalı mısınTam oğlan sipsivri
Ay bu arada biz adanada hala askili sort havasindayiz kazak giymek istiyorm ben deee
Yaa ben daha yeni yeni bebeği kabulleniyorum demiştim ya, düşün ne hastane çıkışı aldım ne de başka bir şey, küçük kızımı sütten kesmek falan çok üzmüştü beni, plansız üstelikte 5 aylık öğrenmenin şoku, ama şimdi biraz biraz heyecanlanıyorum neyse ki, yani heyecan da demeyelim de sanki Allah’ın verdiği sağlıklı evlada nankörlük yapacakmışım gibi hissetmeyim diye kabulleniyorum işte. Hala karmaşık duygularım benim de.Ah wendy beni en iyi sen anlarsın bu duygular 2. Oğlumda da olmuştu büyük oğluma ihanet etmis olma hissi yetememe korkusu sorumluluk korkusu hepsine sevgimi ilgimi yeterince gösteremem mi korkusu şimdi somut şeyler de var evdeki sorumlulukları ve bakımları dersleri
Aslında hepsi diyorum bana hormonlarımın ve beynimin oyunu çünkü sabah çok daha umutla uyanıyorum akşamları bu duygular depresiyor
Öğlenleyin küçük oğlumla konuştuk beşiğe baktı açtık hatırlamıyor kendi beşiği biraz hevesleniyor gibi oldu buna mi yatacak diye ilgilendi falan sonra ben oturdum hüngür hüngür ağladım sürekli onlara sarılıp aglayasim geliyor şimdi bile gözlerim doluyor
Ben silifke esim adana artik ben de adanali oldumAdanalı mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?