2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tam oğlan sipsivri

Ay bu arada biz adanada hala askili sort havasindayiz kazak giymek istiyorm ben deee
Bugun ve dün çok soğuktu...
Ay hakkaten değil mi sivri buna inanmazdım meğer doğruymuş..
Kızımda bildiğin yayvandı

Ev merkezi ısınma ve bugun petekleri yakmaya başlamıslar işten geldim arkamdan bir sıcak vuruyor peteğe bir dokundum yanıyorr ben yanıyom yönetim sen napionnn
Ben hala oğlen klima.aciyorum sicak diye güneş evin içine girince durulmuyo. Boyle oljnca kis çetin geçermiş. Neyse ki alt komşum da hamile 1 hafta fark var aramzda. Ust komsu da doğalgaz yakarsa zor olmaz kisin isinmak. Biz gexen sene klimayla isinmistik yetmisti bu sene olmaz tabi

Bende bebeğin heyecanını mutluluğunu bu kaygılarımın kötü psikolojimin bastirmasini istemiyorum Rabbim içimize ferahlık versin

Allah anali babalı büyütsün ömrü uzun olsun miniğin

Valla hiç kilomu kafama takmiyorum 36.haftadayim 22 kilo aldim seklim şemalim değisti ben dalga geciyorum esimle birlikte gülüyoruz davul gibi oldum falan diye.yüruyemiyorum bazen eşime tutunup gidiyorum laobaya kadar penguen gibi..yani hic kafama takıp skntı etmiyorum.hele bacaklar ooo bitanesi iki tane gibi.ama hepsi doguma kadar sonrasinda bi şekilde gider ilkindede cok kilo almistim.2 ay olmadan kilo falan kalmadı.bebegim saglikli olsun.velhasıl keyfini çıkarın.bir kadının en güzel hali hamile oldugu hali bence

Tansiyonum 14-9 çıkıyor bugün sağlık ocaginda manuel 12-8 çıkmıştı kendi aletimi götürdüm test etmek için omran marka 13-8 çıktı.Simdi limonlu su ıctim uzandım takip ediyorum. Ve vajinam da regl sancısı var ara ara vuruyor bu yalanci sancı mi

14-9 önemli doktora söyle mutlaka

N Neutral26 nin bebisinin kilosu boyu nasıl acaba yazmadı heralde pek halim olmuyor demişti
Canım iyi hissettiğinde bize yaz bebek boyu kilosu nasıl doğdu usg ile uyumlu muydu
En son doktor kontrolünde 4 gün önceydi 3200 gr çıkmıştı. Doğduğunda 3280 gr çıktı. Boyu 50 cmdi. Ultrason da hep 2 hafta geriden geliyor görünüyordu boyu. 48 cm çıkıyordu en son ultrasonda. Bebek iyi çok şükür bende toparlanmaya çalışıyorum ilk güne göre daha iyiyim dikişler acıyor sadece. Ama bebeğimi uyandıramıyorum ve emmesi için 1 saat uğraşıyorum çok az emiyor. Mama takviyesi yapıyoruz mecbur. Sarılık olmasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…