2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Annemin karşı komşusu pozitifmiş büyük ihtimalle annemle babamda pozitif, test için gidecekler bugün, doğumda annem yok yanımda korktuğum oldu işte ama napim, hayırlısı böyleymiş, sonrasında da kabul etmem diye düşünüyorum çünkü bazı kişiler 1 ay pozitif kalıyorlar neredeyse

bazı şeyler gerçekten kısmet, annem yanımda da olsa gelemeyecekse gelemiyor işte, şimdiden kendimi alıştırayım duruma son gün olsa daha büyük yıkım yaşardım herhalde

Sıkıntının ne olduğunu anladım. Bebeğim memeyi tutana kadar zorlanıyor bir kere tuttuğunda 20-25 dk emiyor. Tutana kadar sinirlenip ağlıyor

N Neutral26 38+da mı doğmuştu seninki? Doğum yapanlar bilgilerini söyleseniz de net yazsak fikir oluyor bize de.

Sıkıntının ne olduğunu anladım. Bebeğim memeyi tutana kadar zorlanıyor bir kere tuttuğunda 20-25 dk emiyor. Tutana kadar sinirlenip ağlıyor
Çok haklısın düzgün tutamayınca sinirlenirler, kahverengi kısmın tamamını alacak ağzına, elinle makas yapıp göğüs ucunu sıkıştır sokuşturuver ağzına, sarılıktan uyuyabilir o yüzden sık sık teklif et sen alışana kadar.

Ahh ahh cok gecmis olsun canim 14 gun sonra tekrar test yaptirsinlar negatifse sikinti olmaz insallah

Ahh ahh cok gecmis olsun canim 14 gun sonra tekrar test yaptirsinlar negatifse sikinti olmaz insallah
Bakalım olmazsa öyle yaparlar ama bilmiyorum artık yaa kafam allak bullak oldu, her türlü doğumu ertelemem diye düşünüyorum, doktorum yoksa 2-6 arası ne zaman dersen demişti, sonuçları bi çıksın bakalım ne olacak. Kendi göbeğimi kendim keseceğim gibi öyle hissediyorum mecburen bi güç gelecek bana da.

Merhaba tedaviyle hamile kaldım ama benim hamile kalamamamin sebebi yumurta rezervi ve rahim de yapışıklıkti.
Hayırlı olsun inşallah. Bende darlık var aşılamam olumsuz sonuçlandı. Tekrar kapanıyo galiba doktor bu engel olabilir dedim bunun bir yolu var mı diye araştırma yapıyorum bende ondan sordum

Hayırlı olsun inşallah. Bende darlık var aşılamam olumsuz sonuçlandı. Tekrar kapanıyo galiba doktor bu engel olabilir dedim bunun bir yolu var mı diye araştırma yapıyorum bende ondan sordum
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese nasip olsun. Transferden önce son histeroskopi operasyonunda doktorum rahmi biraz genislettik demişti ameliyat cd izlediğimde bi aletle acıyor hakkaten. Bu surec de size tavsiyem ne kadar güvenirseniz güvenin tek doktora bağlı kalmayın bir kaç doktorun görüşünü alıp bi işlem yapılacaksa öyle başlayın derim ben

Temas etmişler mi ailen canim

Ben neden hiç mide problemi yaşamadım acaba herkes yazmış
Ne güzel tadını çıkar ben de ilk hamileliğimde bu kadar sorun yaşamamıştım.
3285 gr doğdu bugün 3100 gr dı. Ne almış ne vermiş benimki 4 günde.
İlk hafta vermesi normal diyolar demekki güzel beslenmiş böyle böyle alışıcak o da sen başka türlü konuşanların sözlerine aldırma

Yaa cok uzuldum ins negatiflerdir ama sen yine de dikkat et hen pozififlesmeyebiliyor. Sen tecrubelisn bizden halledersin çekip cevirirsn ins her seyi ilk cocuk olsa daha zor olurdu heralde elin yatkindir. Iyi düşünelim iyi olsun kayinvaliden ya da kardesin gelir belki varsa. Ya da esin yillik izin alır. Bi hal çaresi bulunur hemen yelkenleri suya indirme.

Neler oluyo bize yüzdük yüzdük sonuna geldik benimde annem kalicakti yanimda halbuki ablam 2 gece orda kaldi ama onlarda hic bi belirti yok banada ablamdan bulasmisti bilmiyorum ne olcak daha zamanim var benim

Canım çok geçmiş olsun inşallah pozitif degillerdir ama öyleyse bile bir şekilde atlatacagız bu süreci. Senin diger ufaklıklar biraz zorlayabilir seni ama mutlaka bir şekilde yardımcı olacak birini bulursun inşallah. Benimde herşey bu sürece geldi annem çok uzakta otobüsle gelmesini istemiyorum. Kayınvalidemler gelecekti kayınbabamın acil ameliyat olması gerekiyor iyileşmesi de biraz sürer ama ben hep pozitif bakıyorum bir şekilde hallolacak diyorum.

wendy inşAllah pozitif değillerdir kuzum. Öyle iselerde kolaylıkla atlatırlar inşAllah. Aynen sen tecrübelisin yaparsın Allahın izniyle biraz zorlanırsın ama halledersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…