- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Eşin halledemez falan diye bisi yok kuzum bence ben esimi goturucem sonucta bende 10cuyu dogurmuyorum birlikte yaptik birlikte bakicaz bosver dinleme kimseyi esin yaninda olsun bence daha iyi hissedeceksinSon bi kac gunde cok ağırlastim kizlar eğilip pijamami bile giyemiyorum tek elle giyiyorum. Yürürken sanki iki bacağımın ic tarafının vucuduma bağkandiği yerler ağriyo yurumek falan zorlaştı yatmak da keza. Hoca kanala girmemesi sorun değil 38 39 da girer dedi. Bkalim uf dun bir.kere.sanci gelmişti ya ani anlık aklıma o geliyor ara ara cok korkunc bir.ağriydi onun 2 dk da bir.gelceğni düşünmek istemiyorummm uf korkular korkular. Esim yanımda kalmak istiyordu ama.is arkadaslari sen yapamazsın n demisler hemsire de bugun esiniz beceremez falan dedi. Bilmiom bkicaz artik. Vajinam yine sizliyor tabi. Masterchef de yok bugun yatak moduna girdim direk az kitap okuyup yatmayı düşünüyorum ama rahat bir yatış yok ki.
hayırlısı olsun. maşallah bebişineBenim bebişi gördük bugün, haftasıyla uyumlu 3kg olmuş artık kocaaa kız olmuşHer şey yolunda.
Nst için doğumhaneye gönderdiler, ilk doğumdaki anılarım geldi aklıma nahoş oldu biraz :)))
Pelvisim biraz dar olabilirmiş biraz bakalım ya ilk doğumda da o yüzden inmemiş olabilir dedi bebiş.
Bekleme kararıma saygı duyduğunu söyledi, bu darlık olayına 38de bakacak. O zaman duruma göre yol çizeriz filan dedi. Bakalım hayırlısı.
Yahu ne isin var oralarda taaaKafa nasıl gidikse 2021 Nisan anneleri konusuna yazmışım.
Merhaba mesajınızı görünce yazmak istedim. Rahimde darlık var demişsiniz. Ben yarım rahimliyim rahmin bi yarısı dogustan yok tek tüpümüde doktor aldı. Bu şekilde 6 kere dogal gebe kaldım ama hepsi düşükle sonuclandı. Sonra çok iyi bir doktora denk geldim . Tüplerimden birinde hidrosalpenks varmış onu aldı. Rahime çizik attı . 1cm genişletti ardından balon koydu yapısıklık olmadın diye 3-4 gün balınla gezdim sonra cıkardı. Ardından tüp bebekle gebe kaldım cok şükür bu günlere geldik. Bu saydıgım işlemler cok cok uzmanlık gerektiriyor. Çizik atarken rahim yırtılma riski oluyırmuş. Umarım size en iyi gelecek doktoru bulursunuzHayırlı olsun inşallah. Bende darlık var aşılamam olumsuz sonuçlandı. Tekrar kapanıyo galiba doktor bu engel olabilir dedim bunun bir yolu var mı diye araştırma yapıyorum bende ondan sordum
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklarına kavuşurlar bugünler de geçerValla babam bulaştırdı zaten hepsine diye düşünüyorum, işi gereği çok kişiyle muhattap. Annemde bi tek karşı komşusuyla görüşüyordu kadını da yaktılar
Pozitif çıktılar hanımlar, 15 gün karantina, şimdi eşim yanımda mı kalsa çocuklarla mı kalsa onu düşünüyoruz.
valla neler oluyor bilemiyorum kısmetimiz böyleymiş demek kiannen test yaptırdı mı? Negatif mi onlar? Bizimkilerin direkt röntgende farkedilmiş zaten.
Valla canım istersen riske atma anneni, halledebilecek gibiyseniz tabi. İnşallah rabbim ortada bırakmaz bizi, hallolacak napalım.
halledeceğiz napalım canım, şu 10 günde bi çare bulacağız artık.
hayırlısı böyleymiş diyorum artık, elden bişi gelmiyor
Annen mi duracaktı doğumda canım? Üzüldüm valla durumaonu yapmak iyi de dururlar mı bilemiyorum işte, büyük kesin durmaz açıklama ile belki ikna ederiz, ama küçük ağlarsaolmadı gece alır gelir hastaneye eşim napim.
Sağ olasın canım.hayırlısı olsun. maşallah bebişine
Ne bileyim anlamadım onlar da şaşırmış ne alaka diyeYahu ne isin var oralarda taaa
ya kötü oldu son dönemde. başka bırakabileceğin alraba vs yok mu. benim kız da istemiyor babaannesini. nasıl yapcaz bakalım
O da olabilir kv ile iyisiniz o da kalabilir senle zten 1 gece.
Annen mi duracaktı doğumda canım? Üzüldüm valla duruma
Çok geçmiş olsun ya her işte bir hayır derler ya bunda da vardır bir hayır işi. Sakın üzme kendini çözersinizinşallah.olmadı yengesine bırakırım diyeceğim de onunla 2 çocuğu var 1 geceliğine bakar olmazsa belki onunla durmaya ikna olur çünkü.
vertigosu var yaa, gece uyumazsa bayılıyor falan uyursa da bana ne yardımı olacak
evet canım öyle düşündük ne kısmet oldu işte. Hayırlısı bakalım.
Medipolde sezaryan doğum ne kadarBen medipol e sordum daha yeni doğum fiyatını oldu ya erken doğum oldu bebek yoğun bakima kuveze alindi ücret alınıyor mu bebek yoğun bakımda yatarsa diye hayır hiç bir hast ücret alamaz devlet karşılıyor dedi .bak bir kaç yorum atıyorum sana istersen sağlık bakanlığını ara bir sor canım .Eger su durumda para koparma pesindelerse pes derim
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese nasip olsun. Transferden önce son histeroskopi operasyonunda doktorum rahmi biraz genislettik demişti ameliyat cd izlediğimde bi aletle acıyor hakkaten. Bu surec de size tavsiyem ne kadar güvenirseniz güvenin tek doktora bağlı kalmayın bir kaç doktorun görüşünü alıp bi işlem yapılacaksa öyle başlayın derim
Cevapladiginiz için teşekkür ederim. Doktorum anlık olarak ince kanülle açtım biraz dedi ama ilerisi için yine aynı olucak sanırım. İkinci aşılama deneyelim diyor bu sefer ince kanülle gireriz dedi. Bunun ameliyatı gibi bir işlemi yok mu diye sordum maalesef yok dedi riske girmek istemiyor belki de . Dediğiniz gibi rahime zarar vermemek için. Ne yapacağım bende bilmiyorum. Siz hangi şehirde ve hangi doktora yaptırdınız bu işlemiMerhaba mesajınızı görünce yazmak istedim. Rahimde darlık var demişsiniz. Ben yarım rahimliyim rahmin bi yarısı dogustan yok tek tüpümüde doktor aldı. Bu şekilde 6 kere dogal gebe kaldım ama hepsi düşükle sonuclandı. Sonra çok iyi bir doktora denk geldim . Tüplerimden birinde hidrosalpenks varmış onu aldı. Rahime çizik attı . 1cm genişletti ardından balon koydu yapısıklık olmadın diye 3-4 gün balınla gezdim sonra cıkardı. Ardından tüp bebekle gebe kaldım cok şükür bu günlere geldik. Bu saydıgım işlemler cok cok uzmanlık gerektiriyor. Çizik atarken rahim yırtılma riski oluyırmuş. Umarım size en iyi gelecek doktoru bulursunuz
Geçmiş olsun canım her şeyin yolunda olmasına sevindimKızlar hastanedeyım sancım yok nst de güzel çıktı az önce bağladılar . Yarın Çıkarırlar benı dıye düşünüyorum . Bulunduğum hastane kadın doğum hastanesi ve çok ılgılı kontrol amaçlı olduğunu düşündüm ıcım rahat bebegım biraz daha sabrederse çok mutlu olucam gece burda kalıcam esım de yanımda . Allah hepımızın yardımcısı olsun . Öğlen çıkan sancı suan çıkmadı ona şükrediyorum ıcımde büyüsün az daha
Yani bence de yapar yani öğrensin hemEşin halledemez falan diye bisi yok kuzum bence ben esimi goturucem sonucta bende 10cuyu dogurmuyorum birlikte yaptik birlikte bakicaz bosver dinleme kimseyi esin yaninda olsun bence daha iyi hissedeceksin
Geçmiş olsun. Eşin cocuklarla kalsa senin yaninda olacak başka kim var? Bir kişi bile olsa yeter hastanede. İnşallah tez zamanda iyileşir annen baban. Buralarda karantinaya girdik vakalar artigi için. Market dışında her yer kapandı yine. Yakında Türkiye'de de başlar. Kendimize dikkat edelimPozitif çıktılar hanımlar, 15 gün karantina, şimdi eşim yanımda mı kalsa çocuklarla mı kalsa onu düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?