2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Eşin halledemez falan diye bisi yok kuzum bence ben esimi goturucem sonucta bende 10cuyu dogurmuyorum birlikte yaptik birlikte bakicaz bosver dinleme kimseyi esin yaninda olsun bence daha iyi hissedeceksin

hayırlısı olsun. maşallah bebişine

Hayırlı olsun inşallah. Bende darlık var aşılamam olumsuz sonuçlandı. Tekrar kapanıyo galiba doktor bu engel olabilir dedim bunun bir yolu var mı diye araştırma yapıyorum bende ondan sordum
Merhaba mesajınızı görünce yazmak istedim. Rahimde darlık var demişsiniz. Ben yarım rahimliyim rahmin bi yarısı dogustan yok tek tüpümüde doktor aldı. Bu şekilde 6 kere dogal gebe kaldım ama hepsi düşükle sonuclandı. Sonra çok iyi bir doktora denk geldim . Tüplerimden birinde hidrosalpenks varmış onu aldı. Rahime çizik attı . 1cm genişletti ardından balon koydu yapısıklık olmadın diye 3-4 gün balınla gezdim sonra cıkardı. Ardından tüp bebekle gebe kaldım cok şükür bu günlere geldik. Bu saydıgım işlemler cok cok uzmanlık gerektiriyor. Çizik atarken rahim yırtılma riski oluyırmuş. Umarım size en iyi gelecek doktoru bulursunuz

Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklarına kavuşurlar bugünler de geçer

ya kötü oldu son dönemde. başka bırakabileceğin alraba vs yok mu. benim kız da istemiyor babaannesini. nasıl yapcaz bakalım

olmadı yengesine bırakırım diyeceğim de onunla 2 çocuğu var 1 geceliğine bakar olmazsa belki onunla durmaya ikna olur çünkü.

O da olabilir kv ile iyisiniz o da kalabilir senle zten 1 gece.

vertigosu var yaa, gece uyumazsa bayılıyor falan uyursa da bana ne yardımı olacak

Annen mi duracaktı doğumda canım? Üzüldüm valla duruma

evet canım öyle düşündük ne kısmet oldu işte. Hayırlısı bakalım.

Çok geçmiş olsun ya her işte bir hayır derler ya bunda da vardır bir hayır işi. Sakın üzme kendini çözersinizinşallah.

Bizde bugün doktora gittik herşey iyi çıktı. 37+3 üm 3077 gr çıktı devletteki doktorun dediği gibi bişey yok erken alınmasına gerektirecek bişey yok dedi hatta ince uzun bir bebek dedi doktor suyun hala normal bebeği besleyen damarlarda sıkıntı yok dedi. Nst de de sancı çıkmadı. Perşembe yine görüşelim o zaman karar verelim doğuma normal olması için sıkıntı şuanda yok dedi

Medipolde sezaryan doğum ne kadar

Cevapladiginiz için teşekkür ederim. Doktorum anlık olarak ince kanülle açtım biraz dedi ama ilerisi için yine aynı olucak sanırım. İkinci aşılama deneyelim diyor bu sefer ince kanülle gireriz dedi. Bunun ameliyatı gibi bir işlemi yok mu diye sordum maalesef yok dedi riske girmek istemiyor belki de . Dediğiniz gibi rahime zarar vermemek için. Ne yapacağım bende bilmiyorum. Siz hangi şehirde ve hangi doktora yaptırdınız bu işlemi

Kızlar hastanedeyım sancım yok nst de güzel çıktı az önce bağladılar . Yarın Çıkarırlar benı dıye düşünüyorum . Bulunduğum hastane kadın doğum hastanesi ve çok ılgılı kontrol amaçlı olduğunu düşündüm ıcım rahat bebegım biraz daha sabrederse çok mutlu olucam gece burda kalıcam esım de yanımda . Allah hepımızın yardımcısı olsun . Öğlen çıkan sancı suan çıkmadı ona şükrediyorum ıcımde büyüsün az daha

Geçmiş olsun canım her şeyin yolunda olmasına sevindim

Oyu akşamlar bayanlar bugün benim de kontrolüm vardı geçen hafta çıkan sancılar Bu hafta çıkmadı doktor geçen hafta bays korkmuştum dedi bende O haftalarda baya sorarlar da gezdim dedin onun etkisi olmuş dedi özellikle 2 sezeryan doğum da bu haftalar da çok gezmek doğumu tetikler dedi o yüzden istirahat devam dedi 36+6 haftalığına 3 kilo 50 cm olmuşuz suyu falan gayet iyi dedi bir sıkıntı yok dedi geçen hafta kafası çok aşağıdaydı dedi şimdi bira daha yukarı çıkmış iyi dedi planladigimjz gibi 4 kasımı bekler dedi haftaya çarşamba doğum önce si son kontrolümüz var

Pozitif çıktılar hanımlar, 15 gün karantina, şimdi eşim yanımda mı kalsa çocuklarla mı kalsa onu düşünüyoruz.
Geçmiş olsun. Eşin cocuklarla kalsa senin yaninda olacak başka kim var? Bir kişi bile olsa yeter hastanede. İnşallah tez zamanda iyileşir annen baban. Buralarda karantinaya girdik vakalar artigi için. Market dışında her yer kapandı yine. Yakında Türkiye'de de başlar. Kendimize dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…