Bi test yaptirsinlar canim insallah negatif cikarlar cok sukur esin var bide senin dogumuna kadar karantinalari kalkar insallah guzel seyler dusunelim guzel seyler olsunAnnemin karşı komşusu pozitifmiş büyük ihtimalle annemle babamda pozitif, test için gidecekler bugün, doğumda annem yok yanımda korktuğum oldu işte ama napim, hayırlısı böyleymiş, sonrasında da kabul etmem diye düşünüyorum çünkü bazı kişiler 1 ay pozitif kalıyorlar neredeyse
bazı şeyler gerçekten kısmet, annem yanımda da olsa gelemeyecekse gelemiyor işte, şimdiden kendimi alıştırayım duruma son gün olsa daha büyük yıkım yaşardım herhalde
Gerçekten fiziksel acı bir yana bu dönemde insanların sütüne falan laf etmeleri çok moral bozuyor.Ne güzel tadını çıkarben de ilk hamileliğimde bu kadar sorun yaşamamıştım.
İlk hafta vermesi normal diyolar demekki güzel beslenmiş böyle böyle alışıcak o da sen başka türlü konuşanların sözlerine aldırma
Ayy bencede oluyodur kanter içinde kaldım her yerimi de kestim galiba çok zorlanıyorum artıkBenim şuan yine başladı alttan fena ağrı yayılıyor nts sancim yoktu ama .Sen temizlik yaparken çok zorlama ke dini son haftalarda doğumların sebeplerinden biri kadınların bu temizlik işine girip kendini yormasiymis.
:) ha kkda albümün mü varbence yıka bi daha ama hemen geçeceğini sanmıyorum, ben renk mendili alıp yıkadım mavili lacivertlileri, pek renk değişimi olmasana hafif mavileşmiş mendil, iyi ki almışım, rossmanda 10tlye düşmüş alırken anlamadım bilsem stoklardım
Kız çektirelim de resmi sonra, elbiseyi mi atayımçekim sonrası albümüme eklerim direkt buraya değil de.
Benim de boy kısa filan bakalım ya o zaman benim de erken gelebilir. Neyse sağlıkla gelsinler inşallah yaa.Canım boy çok uzun olmayınca benim 3. Kez de aynı yer açılacak olunca heralde önce bekleyelim diyordu şimdi korkarım dedi 38+4 de olacak tam doldurmadan 39 un icinde
Ya ne güzel anlattın de mi içeride çıkacak sürpriz ne acaba bakalımYa sorma bende ütülenecek isimli tulumu kalmıştı az önce hem ütüledim hemde bunları giyinecek minik bisi olacak ve suan yuzunu gozunu sac rengini bilmedigim bir minik icin ne telase ne hazirlik dedim kendi kendime inanilasi gibi degil❤❤
Ya geçmiş olsun canım çok kötü denk geldi ama sağlıkları yerinde olsun da artık bi şekilde idare edilecekAnnemin karşı komşusu pozitifmiş büyük ihtimalle annemle babamda pozitif, test için gidecekler bugün, doğumda annem yok yanımda korktuğum oldu işte ama napim, hayırlısı böyleymiş, sonrasında da kabul etmem diye düşünüyorum çünkü bazı kişiler 1 ay pozitif kalıyorlar neredeyse
bazı şeyler gerçekten kısmet, annem yanımda da olsa gelemeyecekse gelemiyor işte, şimdiden kendimi alıştırayım duruma son gün olsa daha büyük yıkım yaşardım herhalde
Hiç dinleme canım ya her annenin sütü vardır fiziksel ya da hormonal bir engel olmadıktan sonra.Gerçekten fiziksel acı bir yana bu dönemde insanların sütüne falan laf etmeleri çok moral bozuyor.
Canım geçmiş olsun inş sadece tedbir amaçlıdır bir an önce çıkarsınKızlar bana yatış verdı doktor sancı çıktı nst de takıp etmem lazım dedı
Yaaa bu bende de büyük dert olmaya başladıbugün kişisel temizlik işimi de hallettim çok şükür. üzerimden yük kalktıartık doğumu bekleme vakti
Temas etmişler mi ailen canim
Yaa cok uzuldum ins negatiflerdir ama sen yine de dikkat et hen pozififlesmeyebiliyor. Sen tecrubelisn bizden halledersin çekip cevirirsn ins her seyi ilk cocuk olsa daha zor olurdu heralde elin yatkindir. Iyi düşünelim iyi olsun kayinvaliden ya da kardesin gelir belki varsa. Ya da esin yillik izin alır. Bi hal çaresi bulunur hemen yelkenleri suya indirme.
Neler oluyo bize yüzdük yüzdük sonuna geldik benimde annem kalicakti yanimda halbuki ablam 2 gece orda kaldi ama onlarda hic bi belirti yok banada ablamdan bulasmisti bilmiyorum ne olcak daha zamanim var benim
Canım çok geçmiş olsun inşallah pozitif degillerdir ama öyleyse bile bir şekilde atlatacagız bu süreci. Senin diger ufaklıklar biraz zorlayabilir seni ama mutlaka bir şekilde yardımcı olacak birini bulursun inşallah. Benimde herşey bu sürece geldi annem çok uzakta otobüsle gelmesini istemiyorum. Kayınvalidemler gelecekti kayınbabamın acil ameliyat olması gerekiyor iyileşmesi de biraz sürer ama ben hep pozitif bakıyorum bir şekilde hallolacak diyorum.
wendy inşAllah pozitif değillerdir kuzum. Öyle iselerde kolaylıkla atlatırlar inşAllah. Aynen sen tecrübelisin yaparsın Allahın izniyle biraz zorlanırsın ama halledersin.
Bi test yaptirsinlar canim insallah negatif cikarlar cok sukur esin var bide senin dogumuna kadar karantinalari kalkar insallah guzel seyler dusunelim guzel seyler olsun
Çok geçmiş olsun canım inş yoktur daha belli değil testleri bi gelsin şimdiden hiç moralini bozma.Annemin karşı komşusu pozitifmiş büyük ihtimalle annemle babamda pozitif, test için gidecekler bugün, doğumda annem yok yanımda korktuğum oldu işte ama napim, hayırlısı böyleymiş, sonrasında da kabul etmem diye düşünüyorum çünkü bazı kişiler 1 ay pozitif kalıyorlar neredeyse
bende çok yok zsten lazerliyim ama gebelikle biraz çıktı. koltukaltımda yok. alt bacağımı makğna ile kendim hallediyorum. sadece bikini ve üst bacak aldırdım. kaş bıyık toplattımYaaa bu bende de büyük dert olmaya başladımayıstan beri kuaföre girdigim yok, ama doğum.oncesi gitmek istiyorum. Çok korkuyorum sıkıntı olacak diye. Ama gidersem en az 2 3 ay rahat ederim . Kafamda deli durumlar
Aaa çocukları esinin ailesine birakip esinle kalmak mantikli olabilir yakinlar mi bilmiyorm ama. Gecms olsun cok. Uf nasi bi doneme geldik ya. Gercekten cok geriyor beni de korona.Valla babam bulaştırdı zaten hepsine diye düşünüyorum, işi gereği çok kişiyle muhattap. Annemde bi tek karşı komşusuyla görüşüyordu kadını da yaktılar
Pozitif çıktılar hanımlar, 15 gün karantina, şimdi eşim yanımda mı kalsa çocuklarla mı kalsa onu düşünüyoruz.
valla neler oluyor bilemiyorum kısmetimiz böyleymiş demek kiannen test yaptırdı mı? Negatif mi onlar? Bizimkilerin direkt röntgende farkedilmiş zaten.
Valla canım istersen riske atma anneni, halledebilecek gibiyseniz tabi. İnşallah rabbim ortada bırakmaz bizi, hallolacak napalım.
halledeceğiz napalım canım, şu 10 günde bi çare bulacağız artık.
hayırlısı böyleymiş diyorum artık, elden bişi gelmiyor
wendy evet canim onlarin pozitif cikti sonra ben 2 gun sonra grip oldum 3. Gun tad alamadim bende yaptirdim ve pozitif annemle babamda hic belirti yok onlar test yaptirmadi
Aaa çocukları esinin ailesine birakip esinle kalmak mantikli olabilir yakinlar mi bilmiyorm ama. Gecms olsun cok. Uf nasi bi doneme geldik ya. Gercekten cok geriyor beni de korona.
ya kötü oldu son dönemde. başka bırakabileceğin alraba vs yok mu. benim kız da istemiyor babaannesini. nasıl yapcaz bakalımonu yapmak iyi de dururlar mı bilemiyorum işte, büyük kesin durmaz açıklama ile belki ikna ederiz, ama küçük ağlarsaolmadı gece alır gelir hastaneye eşim napim.
O da olabilir kv ile iyisiniz o da kalabilir senle zten 1 gece.onu yapmak iyi de dururlar mı bilemiyorum işte, büyük kesin durmaz açıklama ile belki ikna ederiz, ama küçük ağlarsaolmadı gece alır gelir hastaneye eşim napim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?