2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bi test yaptirsinlar canim insallah negatif cikarlar cok sukur esin var bide senin dogumuna kadar karantinalari kalkar insallah guzel seyler dusunelim guzel seyler olsun

Gerçekten fiziksel acı bir yana bu dönemde insanların sütüne falan laf etmeleri çok moral bozuyor.

Ayy bencede oluyodur kanter içinde kaldım her yerimi de kestim galiba çok zorlanıyorum artık

:) ha kkda albümün mü var
Canım boy çok uzun olmayınca benim 3. Kez de aynı yer açılacak olunca heralde önce bekleyelim diyordu şimdi korkarım dedi 38+4 de olacak tam doldurmadan 39 un icinde
Benim de boy kısa filan bakalım ya o zaman benim de erken gelebilir. Neyse sağlıkla gelsinler inşallah yaa.
Ya ne güzel anlattın de mi içeride çıkacak sürpriz ne acaba bakalım
Ya geçmiş olsun canım çok kötü denk geldi ama sağlıkları yerinde olsun da artık bi şekilde idare edilecek

bugün kişisel temizlik işimi de hallettim çok şükür. üzerimden yük kalktıartık doğumu bekleme vakti
Yaaa bu bende de büyük dert olmaya başladı mayıstan beri kuaföre girdigim yok, ama doğum.oncesi gitmek istiyorum. Çok korkuyorum sıkıntı olacak diye. Ama gidersem en az 2 3 ay rahat ederim . Kafamda deli durumlar

Temas etmişler mi ailen canim

Valla babam bulaştırdı zaten hepsine diye düşünüyorum, işi gereği çok kişiyle muhattap. Annemde bi tek karşı komşusuyla görüşüyordu kadını da yaktılar

Pozitif çıktılar hanımlar, 15 gün karantina, şimdi eşim yanımda mı kalsa çocuklarla mı kalsa onu düşünüyoruz.

Neler oluyo bize yüzdük yüzdük sonuna geldik benimde annem kalicakti yanimda halbuki ablam 2 gece orda kaldi ama onlarda hic bi belirti yok banada ablamdan bulasmisti bilmiyorum ne olcak daha zamanim var benim

valla neler oluyor bilemiyorum kısmetimiz böyleymiş demek ki annen test yaptırdı mı? Negatif mi onlar? Bizimkilerin direkt röntgende farkedilmiş zaten.

Valla canım istersen riske atma anneni, halledebilecek gibiyseniz tabi. İnşallah rabbim ortada bırakmaz bizi, hallolacak napalım.

wendy inşAllah pozitif değillerdir kuzum. Öyle iselerde kolaylıkla atlatırlar inşAllah. Aynen sen tecrübelisin yaparsın Allahın izniyle biraz zorlanırsın ama halledersin.

halledeceğiz napalım canım, şu 10 günde bi çare bulacağız artık.

Bi test yaptirsinlar canim insallah negatif cikarlar cok sukur esin var bide senin dogumuna kadar karantinalari kalkar insallah guzel seyler dusunelim guzel seyler olsun

hayırlısı böyleymiş diyorum artık, elden bişi gelmiyor

Çok geçmiş olsun canım inş yoktur daha belli değil testleri bi gelsin şimdiden hiç moralini bozma.

wendy evet canim onlarin pozitif cikti sonra ben 2 gun sonra grip oldum 3. Gun tad alamadim bende yaptirdim ve pozitif annemle babamda hic belirti yok onlar test yaptirmadi

Son bi kac gunde cok ağırlastim kizlar eğilip pijamami bile giyemiyorum tek elle giyiyorum. Yürürken sanki iki bacağımın ic tarafının vucuduma bağkandiği yerler ağriyo yurumek falan zorlaştı yatmak da keza. Hoca kanala girmemesi sorun değil 38 39 da girer dedi. Bkalim uf dun bir.kere.sanci gelmişti ya ani anlık aklıma o geliyor ara ara cok korkunc bir.ağriydi onun 2 dk da bir.gelceğni düşünmek istemiyorummm uf korkular korkular. Esim yanımda kalmak istiyordu ama.is arkadaslari sen yapamazsın n demisler hemsire de bugun esiniz beceremez falan dedi. Bilmiom bkicaz artik. Vajinam yine sizliyor tabi. Masterchef de yok bugun yatak moduna girdim direk az kitap okuyup yatmayı düşünüyorum ama rahat bir yatış yok ki.

Yaaa bu bende de büyük dert olmaya başladı mayıstan beri kuaföre girdigim yok, ama doğum.oncesi gitmek istiyorum. Çok korkuyorum sıkıntı olacak diye. Ama gidersem en az 2 3 ay rahat ederim . Kafamda deli durumlar
bende çok yok zsten lazerliyim ama gebelikle biraz çıktı. koltukaltımda yok. alt bacağımı makğna ile kendim hallediyorum. sadece bikini ve üst bacak aldırdım. kaş bıyık toplattımrahatladım valla

Aaa çocukları esinin ailesine birakip esinle kalmak mantikli olabilir yakinlar mi bilmiyorm ama. Gecms olsun cok. Uf nasi bi doneme geldik ya. Gercekten cok geriyor beni de korona.

wendy evet canim onlarin pozitif cikti sonra ben 2 gun sonra grip oldum 3. Gun tad alamadim bende yaptirdim ve pozitif annemle babamda hic belirti yok onlar test yaptirmadi

peki doğumda gelsinler istiyor musun? Hoş sende atlatmış olacaksın o zamana risk olmaz herhalde dimi? Ya da zaten negatiflerse şüphesi olmaz mı?

Aaa çocukları esinin ailesine birakip esinle kalmak mantikli olabilir yakinlar mi bilmiyorm ama. Gecms olsun cok. Uf nasi bi doneme geldik ya. Gercekten cok geriyor beni de korona.

onu yapmak iyi de dururlar mı bilemiyorum işte, büyük kesin durmaz açıklama ile belki ikna ederiz, ama küçük ağlarsa olmadı gece alır gelir hastaneye eşim napim.

Benim bebişi gördük bugün, haftasıyla uyumlu 3kg olmuş artık kocaaa kız olmuş Her şey yolunda.
Nst için doğumhaneye gönderdiler, ilk doğumdaki anılarım geldi aklıma nahoş oldu biraz :)))
Pelvisim biraz dar olabilirmiş biraz bakalım ya ilk doğumda da o yüzden inmemiş olabilir dedi bebiş.
Bekleme kararıma saygı duyduğunu söyledi, bu darlık olayına 38de bakacak. O zaman duruma göre yol çizeriz filan dedi. Bakalım hayırlısı.

onu yapmak iyi de dururlar mı bilemiyorum işte, büyük kesin durmaz açıklama ile belki ikna ederiz, ama küçük ağlarsa olmadı gece alır gelir hastaneye eşim napim.
ya kötü oldu son dönemde. başka bırakabileceğin alraba vs yok mu. benim kız da istemiyor babaannesini. nasıl yapcaz bakalım

O da olabilir kv ile iyisiniz o da kalabilir senle zten 1 gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…