2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Benimkisi emiyor ama kilo alimi olmamis yine bizde mamaya basladik bugun ilk zamaar sakir sakir gelen sutum bitti sanki

Bence senin gününü çok geç vermişler canım 39 dolduğu gün ben 39 u beklemek hep çok istemiştim 38 buçuk haftaya verdi bunu bile beklemeyebilir 3. Gebelik tasimayabilirsin dedi

st1248 canım senınde benımki gibi dogmus solunum sıkıntısı yaşadınız mı bebişi kucagınıza alabıldınızmı ıns??? Merak ettm

Benimki 37+6 da dogdu canim kilosu 2890gr di bizde cok sukur solunum sikintisi olmadi direk yanima geldi canim bizim suan tek sikintimiz kilo alamiyoruz rabbim hepimizin bebislerine saglik versin insallah seninde gozun aydin hemen kavusursun insallah bebegine

Kizlar doktora sordum brl ağrısı normal mis .Son zamanlar dedi birşey varsa net de çıkar dedi şükür iyiydi oda .çok hareketli dedi maşallah tabinormalde 36+5 im ama ultrasonda 35 +5cikiyo 2770 gram dedi .sağlıkla gelsin kizlar hepimizin yavruları.olmayanlarada nasip etsin Rabbim❤❤❤

Kızlar selamlar
bir kaç yerde okudum
cistus antivirüs pastili tavsiye ediyorlar
coronaya karşı da dışarı çıktığınızda alın boğazdan girecek virüsü engelliyormuş
ne kadar doğru bilmiyorum ama
ben her ihtimale alayım diyorum başka duyan var mı merak ettim ?

Kızlar bende okuyorum ama yazamıyorum kontrolden gelen arkadaşlar güzel haberlerle gelmişsiniz sona yaklaşıyoruz cok şükür ece arkadaşımız hast yatmış inşallah vaktini bekler sağlıkla doğar bebegi birde bebeklerimiz artık dogdular şimdi annelerinin problemler iyice boyut.degistirdi biz doğdu doğacak doğsa derken onlar emme uyuma rutini kazanmaya çalışıyorlar bir an evvel düzene girer inşallah kızlar hayatınız sarılıktan vs korkmayın lütfen inanın her bebek de oluyor memeyle yada mamayla ama bir şekilde çözülüyor

Benim de kuvezde kalma ihtimali var dediler doğunca şekerden dolayı. Geçen gün almaya gidince fiyat da sordum özel hastene benim gittiğimde kuvezde kalırsa ücret ne kadar diye yenidoğan müdahalesi olduğu için ücret alınmıyor dedi. Yine araştırın sizde bence Allah biran önce kavuştursun sizi inşallah

canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün maşallah çok sevindim
Bi doğum raporu var o doğumdan sonra veriliyor bir de ben 32 de clisir aldığım için simdi clisamaz raporu goturcekmism.
ya bana da doğum raporunuzu paylaşın yeter dediler.
2 gün öncesine kadar bende öyle diyordum
2 gündür hazımsızlık, mide yanması ve bulantı, nefes alamama başlayınca biran önce doğsa diyorum
ya ben hiç demiyorum ya. bıraksanız 30. haftada doğururdum. hareketlerim kısıtlı, 4. aydan beri hep ağrılarım var. oturduğumdan kalktığımdan bir şey anlamıyorum, reflü beni mahvediyor ve en kötüsü de hep birine muhtacım ilk hamileliğim kuş gibiydi, bunda camış gibiyim yaralı bir camış
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ama gözün de aydın tabi. hangi medipoldesiniz? herkesin hikayesi farklı ama ben de medipol megada 36+6 da suni sancı ile erken doğum yaptım ve bebiş küveze filan girmemişti. haftası da uygun aslında. çok ilginç. kim yaptı operasyonunu bir de

Hiç de değil çok tatlı çok sevimli

Sağ olun kızlarrr
Bence senin gününü çok geç vermişler canım 39 dolduğu gün ben 39 u beklemek hep çok istemiştim 38 buçuk haftaya verdi bunu bile beklemeyebilir 3. Gebelik tasimayabilirsin dedi
Öyle mi oluyormuş ya sonraki gebeliklerde erken mi geliyorlar

Merhaba kusura bakmayın birşey sorucaktim. Rahim darlıgından bahsetmişsiniz bende de aynı durum var. Hamile kalmayi engelliyormus. Aşılama yaptırdım olmadı maalesef. Siz tedavisiz mi kaldınız acaba

İnsan inanamıyor, bir kaç hafta içinde bu evin için tekrardan bebek ağlamaları dolduracak. Hem heyecanlı hem stresli. Hem gelsin istiyor insan hem gelmesin dursun.
Hamileliği özleyeceğim sanırım güzel bir süreç karnında bi bebek olması. Ama diğer taraftan çok da zorluğu var.

Kızlar bana yatış verdı doktor sancı çıktı nst de takıp etmem lazım dedı
Canım güzel haberlerle dön inşallah, daha vaktiniz var sanki ama aceleci mi acaba
Bende 36 da işi bırakmak istiyorm tekrar rapormu almam gerekiyor 32 de çalışabilir almıştım en son
Evet canım doktordan raporunu alıp işyerine götürmen lazım, ondan sonra da doğum yapınca doğum raporu götürülüyor iş yerine.

canım acilden girişte randevuya gerek olmuyor, o yüzden doğum ani olursa diye stres yapma. Randevu almak gerçekten çok zor şu dönemde haklısın

valla benim son adette belli değil zaten, ultrasona göre gidiyoruz bakalım, acil bişi olursa haber veririm doktoruma, şu an illa 38de alın diyemicem foto çekimi var daha

Antiviral olduğu için işe yarar canım ama şu anda en önemlisi mesafe maske, hiç bir şekilde çıkarmayıp oynamamalıyız.

Ahaha fotodan sonra direkt hastaneye artık :)) Stres yapma canım kendini çok yorma merak etme bazen çabalasa da insanlar doğum başlamıyor günü dolmadan.

Ahaha fotodan sonra direkt hastaneye artık :)) Stres yapma canım kendini çok yorma merak etme bazen çabalasa da insanlar doğum başlamıyor günü dolmadan.

ahahha öyle olanlarda var valla, bende öyle olsam ne güzel çekim makyajıyla sezaryen

elbiselerimiz geldi bayıldıkk, küçüğe evde var diye almamıştım ama onunki turkuaz kaldı ona da alacağım artık, bi de ayakkabı işimiz var, neyse haftasonuna hepsi hallolacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…