Merhaba kızlar geceleri sabahlamaya başladık bebeğim maalesef gece pek uyumuyor.
Emzirmede çok sorun yaşıyorum oğlum emmiyor emzirmeye çalışıyorum çığlık çığlığa ağlıyor. Mama veriyorum mecbur. Sütüm damla damla geliyor ama sanırım yetmiyor.
Dualarımız seninle inşallah en doğru zamanda gelirHerhalde bılmıyorum dua edın gelmesin suan erken
Bence senin gününü çok geç vermişler canım 39 dolduğu gün ben 39 u beklemek hep çok istemiştim 38 buçuk haftaya verdi bunu bile beklemeyebilir 3. Gebelik tasimayabilirsin dediDün gece ara ara adet sancısı yaşamaya devam ettim, sabah mı oldu uyudum mu bilmiyorum, şimdi kalkıp 2 çocuğa kahvaltı hazırlamam lazım ama enerjim var mı sorun bi
Benim bu 3te 39u beklemeyecek mi acaba diyorum ya, bi duş alıp temizliğimi falan halledeyim bende gün içinde
st1248 canım senınde benımki gibi dogmus solunum sıkıntısı yaşadınız mı bebişi kucagınıza alabıldınızmı ıns??? Merak ettm
Kizlar doktora sordum brl ağrısı normal mis .Son zamanlar dedi birşey varsa net de çıkar dedi şükür iyiydi oda .çok hareketli dedi maşallah tabinormalde 36+5 im ama ultrasonda 35 +5cikiyo 2780 gram dedi .sağlıkla gelsin kizlar hepimizin yavruları.olmayanlarada nasip etsin Rabbim❤❤❤
Benim de kuvezde kalma ihtimali var dediler doğunca şekerden dolayı. Geçen gün almaya gidince fiyat da sordum özel hastene benim gittiğimde kuvezde kalırsa ücret ne kadar diye yenidoğan müdahalesi olduğu için ücret alınmıyor dedi. Yine araştırın sizde bence Allah biran önce kavuştursun sizi inşallahYogun bakımlar ucretli canım gecelık basına ucret alınıyo dedı hemsıre bende ondan işgillendim acıkcası cunku ordakı cocuklara göre daha kılolu yapılı 2-3 gunluk kalırda 10 gün cokl geldi bana su corona donemınde . Ins dedıgın gibidir canm bakanın hastanesi guvenıyoruz o acıdan gerci ben ozel hastanelerın hıcbırıne guvenmıyorum hepsi ne koparsak modunda gereksiz tedavu uygulamasınlar gereksız solunum cihazına baglamasınlar yeter .
canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün maşallah çok sevindimKasim sonu bekleyip en aceleci davrananlar dan biri de biz olduk. Dün sabaha karşı 5 gibi normal şekilde doğdu çok şükür. Normal oldu, kuvoze de alınmadi. 2400 doğdu miniğim, hep karnıma nasıl sığıyor diyordum zaten minnacık bir şeymiş
ya bana da doğum raporunuzu paylaşın yeter dediler.Bi doğum raporu var o doğumdan sonra veriliyor bir de ben 32 de clisir aldığım için simdi clisamaz raporu goturcekmism.
ya ben hiç demiyorum ya. bıraksanız 30. haftada doğururdum.2 gün öncesine kadar bende öyle diyordum
2 gündür hazımsızlık, mide yanması ve bulantı, nefes alamama başlayınca biran önce doğsa diyorum
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ama gözün de aydın tabi. hangi medipoldesiniz? herkesin hikayesi farklı ama ben de medipol megada 36+6 da suni sancı ile erken doğum yaptım ve bebiş küveze filan girmemişti. haftası da uygun aslında. çok ilginç. kim yaptı operasyonunu bir deBende öyle dusunuyodum eşimde ama bugun yogun bakımdaki doktor tutcaz gibi konustu. Suan ememezmıs memeden. Once biberonla sonra benı cagırcaklarmıs emzırcekmısım yanlarında baya bır hafta on günden bahsettiler . Varmı cevrenız boyle vaka ya moralim cok bozuldu bebegımı bugun ılk kez gördm kuvezde
Canim saglicakla buyusun bebis bebeginde bizim park besikte biraz esim kuralim kurulmazsa cõpe atacam dedi kurdu bidahada bozmadi sadece icini koymadim oyle bekliyo odamizda
Masallah cok tatlisiniz benim gobisunde cok tatli benimkini bi gorseniz almis basini gidiyor
Gecmis olsun canim seninki cok aceleci vaktinde dogmak nasip olsun
Masallah sizee
Rabbimin bir mucizesi iste insan sasiriyo masallah saglicakla dogmak nasip olsun hepimize
Hiç de değil çok tatlı çok sevimli
Canim ameliyat sirasindami hissettin sonrami solunumda sikintisi varsa enziremezsin iyi dr denk dusursun insallah en kisa zamanda kavusursunuz biliyorum o ordayken cok uzuluyosundur sutun geldimi simdi onun icin guclu olmalisin annesi sagim yap sut biriktir dualarimiz seninle canim
Cok tatli gobusun masallah ben esime diyorumki gobegim cok fazla o da diyorki sen hamilesin unuttun heralde
Öyle mi oluyormuş ya sonraki gebeliklerde erken mi geliyorlarBence senin gününü çok geç vermişler canım 39 dolduğu gün ben 39 u beklemek hep çok istemiştim 38 buçuk haftaya verdi bunu bile beklemeyebilir 3. Gebelik tasimayabilirsin dedi
Merhaba kusura bakmayın birşey sorucaktim. Rahim darlıgından bahsetmişsiniz bende de aynı durum var. Hamile kalmayi engelliyormus. Aşılama yaptırdım olmadı maalesef. Siz tedavisiz mi kaldınız acabaSenin yerinde olsam direk sezeryan derim ki benim kanamalardan ve rahim darlığından dolayı sezeryan tavsiye ettiler istersen normal doğum deneriz belki herşey normal ilerleyebilir deselerde hiç ikiletmedim. Hiç riske atmaya gerek yok ikiside doğum belki istenmeyen bi durum olacak Allah korusun sende strese girme bebeğinde gününü al sakince bekle derim ben
Canım güzel haberlerle dön inşallah, daha vaktiniz var sanki ama aceleci mi acabaKızlar bana yatış verdı doktor sancı çıktı nst de takıp etmem lazım dedı
Evet canım doktordan raporunu alıp işyerine götürmen lazım, ondan sonra da doğum yapınca doğum raporu götürülüyor iş yerine.Bende 36 da işi bırakmak istiyorm tekrar rapormu almam gerekiyor 32 de çalışabilir almıştım en son
Devlet hastanesine randevu alamadim bir türlü ya 15 gune kadar doluymus off koronadan önce randevusuzda gidiliyordu ne güzelaniden dogum baslasa randevu yok diye doguma almazlarmis birde aranızda devlet hastanesine giden var mi randevu almak icin hergün mü aramam lazım?
Bence senin gününü çok geç vermişler canım 39 dolduğu gün ben 39 u beklemek hep çok istemiştim 38 buçuk haftaya verdi bunu bile beklemeyebilir 3. Gebelik tasimayabilirsin dedi
Kızlar selamlar
bir kaç yerde okudum
cistus antivirüs pastili tavsiye ediyorlar
coronaya karşı da dışarı çıktığınızda alın boğazdan girecek virüsü engelliyormuş
ne kadar doğru bilmiyorum ama
ben her ihtimale alayım diyorum başka duyan var mı merak ettim ?
Ahaha fotodan sonra direkt hastaneye artık :)) Stres yapma canım kendini çok yorma merak etme bazen çabalasa da insanlar doğum başlamıyor günü dolmadan.Canım güzel haberlerle dön inşallah, daha vaktiniz var sanki ama aceleci mi acaba
Evet canım doktordan raporunu alıp işyerine götürmen lazım, ondan sonra da doğum yapınca doğum raporu götürülüyor hastaneye.
canım acilden girişte randevuya gerek olmuyor, o yüzden doğum ani olursa diye stres yapma. Randevu almak gerçekten çok zor şu dönemde haklısın
valla benim son adette belli değil zaten, ultrasona göre gidiyoruz bakalım, acil bişi olursa haber veririm doktoruma, şu an illa 38de alın diyemicem foto çekimi var daha
Antiviral olduğu için işe yarar canım ama şu anda en önemlisi mesafe maske, hiç bir şekilde çıkarmayıp oynamamalıyız.
Ahaha fotodan sonra direkt hastaneye artık :)) Stres yapma canım kendini çok yorma merak etme bazen çabalasa da insanlar doğum başlamıyor günü dolmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?