2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Valla ben doktor muayenesinden çıktığım gibi randevu alıyorum yoksa bulamıyorum.

Evde var canim kullaniyorum bende cok saol beni dusundugun icin

Ayy valla merak ettim çok kafaları kesip bize de atıversen

Çatı muayenesini oldum be hissettim ama hissetmem benşe ilgili daha önce vajinismus geçmişim olunca kastım kendimi doktor çatın dar normal doğum seni zorlar riske atmayalım dedi. Ama normal biri için zor bir muayene değil gerçekten. 30 ekim de geliyor inşallah bebişim

Yaa limon sarisi bi battaniye yapmistim yikiyim dedim bisey boya vermis gibi mavi gelio gozume. Esim bise yok dio ama icime sinmiyor. Nasil gever acaba bi daha yikasam ne koysam gecer

bence yıka bi daha ama hemen geçeceğini sanmıyorum, ben renk mendili alıp yıkadım mavili lacivertlileri, pek renk değişimi olmasana hafif mavileşmiş mendil, iyi ki almışım, rossmanda 10tlye düşmüş alırken anlamadım bilsem stoklardım

Ayy valla merak ettim çok kafaları kesip bize de atıversen

Kız çektirelim de resmi sonra, elbiseyi mi atayım çekim sonrası albümüme eklerim direkt buraya değil de.

Bende senin gibi düşünüyorum az daha kalsın içimde böyle rahat istediğim gibi naz niyaz yapıyorum yiyorum içiyorum ohhh mis

Ben neden hiç mide problemi yaşamadım acaba herkes yazmış

Sarılığı yüksek değil beklediğimiz seviyede dedi Allahtan. Eve gelince ağlasa da bağırsa da mama vermedim emmeye zorladım 3-4 kere emzirdim çok mutlu oldum gerçekten. Sütüm gelmiyor değilmiş yani.

Allah razı olsun. Sütün yok mu diye bile sormuyolar sütün yok ondan emmiyor diyor direk. Sinir küpü oldum.

Merhaba kusura bakmayın birşey sorucaktim. Rahim darlıgından bahsetmişsiniz bende de aynı durum var. Hamile kalmayi engelliyormus. Aşılama yaptırdım olmadı maalesef. Siz tedavisiz mi kaldınız acaba
Merhaba tedaviyle hamile kaldım ama benim hamile kalamamamin sebebi yumurta rezervi ve rahim de yapışıklıkti.

Ben neden hiç mide problemi yaşamadım acaba herkes yazmış
hiç güzel bişi değil, şanslısın arkadaşım maşallah sana

Yalnız değilsin canım bende hiç yaşamadım Allahta yaşatmasın inşAllah

Amin

Sarılığı yüksek değil beklediğimiz seviyede dedi Allahtan. Eve gelince ağlasa da bağırsa da mama vermedim emmeye zorladım 3-4 kere emzirdim çok mutlu oldum gerçekten. Sütüm gelmiyor değilmiş yani.

canım çok sevindim, tomrisin emzirme notlarını oku mutlaka, yanınızda emziremiyorum de odana geç orada onlara göstermeden yap sen bizi dinle, sütün yok değil ilk günler zaten minicik bebeğin midesi, ona uygun seninde sütün, zamanla çoğalacak inşallah

Ya sorma bende ütülenecek isimli tulumu kalmıştı az önce hem ütüledim hemde bunları giyinecek minik bisi olacak ve suan yuzunu gozunu sac rengini bilmedigim bir minik icin ne telase ne hazirlik dedim kendi kendime inanilasi gibi degil❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…