Valla ben doktor muayenesinden çıktığım gibi randevu alıyorum yoksa bulamıyorum.Devlet hastanesine randevu alamadim bir türlü ya 15 gune kadar doluymus off koronadan önce randevusuzda gidiliyordu ne güzelaniden dogum baslasa randevu yok diye doguma almazlarmis birde aranızda devlet hastanesine giden var mi randevu almak icin hergün mü aramam lazım?
Evde var canim kullaniyorum bende cok saol beni dusundugun icinCanım geçmiş olsun tekrardan benimde boğaz ağrım üşüme vs vardı dün eşim bu pastilden almış boğazımı çok rahatlatti aklıma sen geldin eczacı virüs den dolayı takviye ürün diye çok satıyoruz demis akılda bulunsun
Ayy valla merak ettim çok kafaları kesip bize de atıversenahahha öyle olanlarda var valla, bende öyle olsam ne güzel çekim makyajıyla sezaryen
elbiselerimiz geldi bayıldıkk, küçüğe evde var diye almamıştım ama onunki turkuaz kaldı ona da alacağım artık, bi de ayakkabı işimiz var, neyse haftasonuna hepsi hallolacak inşallah.
Renk ayırıcı mendil ile yıka ya da kosla leke çıkarıcıYaa limon sarisi bi battaniye yapmistim yikiyim dedim bisey boya vermis gibi mavi gelio gozume. Esim bise yok dio ama icime sinmiyor. Nasil gever acaba bi daha yikasam ne koysam gecer
Çatı muayenesini oldum be hissettim ama hissetmem benşe ilgili daha önce vajinismus geçmişim olunca kastım kendimi doktor çatın dar normal doğum seni zorlar riske atmayalım dedi. Ama normal biri için zor bir muayene değil gerçekten. 30 ekim de geliyor inşallah bebişimÇatı muayenesi için stres yapıyorsan garantisini veriyorum çok gereksiz. Çünkü 3 sn sürüyor ve sen hissetmiyorsun. Sen sadece rahat ol. Olmasan da ağrı hissetmezsin zaten orası artık çok geniş. Ama rahat olmazsan ölçüm doğru olmaz doktoru ugrastirirsin.Hiç korkma.
Yaa limon sarisi bi battaniye yapmistim yikiyim dedim bisey boya vermis gibi mavi gelio gozume. Esim bise yok dio ama icime sinmiyor. Nasil gever acaba bi daha yikasam ne koysam gecer
Ayy valla merak ettim çok kafaları kesip bize de atıversen
Bende senin gibi düşünüyorum az daha kalsın içimde böyle rahatKızlar çoğunuz heyecanlanıp sabırsızlanıyorsunuz, bana da tam tersi sıkıntı basıyor doğum yaklaştıkçazaman daha yavaş geçsin istiyorum hamilelik iyi böyle sonrasında yaşanacakları bildiğim için
Benim gibi hisseden var mı?
Ben neden hiç mide problemi yaşamadım acaba herkes yazmışBenim de belim çok ağrıyo ama kramp değil baya ağrıyo. Son temizliği yapayım derken zorlandım diye düşünüyodum ama dr. harvey karp’ın sitesine denk geldim siteyr göre vücut kendini doğuma hazırlıyomuşhayırlısı bakalım artık mide sıkıntıların da bitti gibi bişey. Aşırı hazımsızlığım vardı canım yemek istemezdi artık iştahım geri geldi. İnşallah bebeklerimiz desağlıkla gelirler
Yalnız değilsin canım bende hiç yaşamadım Allahta yaşatmasın inşAllahBen neden hiç mide problemi yaşamadım acaba herkes yazmış
Sarılığı yüksek değil beklediğimiz seviyede dedi Allahtan. Eve gelince ağlasa da bağırsa da mama vermedim emmeye zorladım 3-4 kere emzirdim çok mutlu oldum gerçekten. Sütüm gelmiyor değilmiş yani.Kuzum iyi yapmışsınız baksınlar sarılığına. Bak sen eve gidince de üstün çıplak al kucağına onu da beziyle bırak, biraz sev, emmese bile, emzirmeye çalış boşsa bile göğsün emzir sen, üstüne mamayı ver ki yetersiz beslenme sarılığı artırıyor, ah yakınımızda olsan seni kimseye bırakmazdık, kimsenin kalbini kırmadan yap yapacağını yine, bunu yapıp memeyi sevdiren çok anne oldu Şubat annelerinde, üzülme bi de sen.
Allah razı olsun. Sütün yok mu diye bile sormuyolar sütün yok ondan emmiyor diyor direk. Sinir küpü oldum.Lohusalik doneminde dahada sinir oluyosun herseye bide sut yokmu demezlermi sen sakin ol gogsunu asagiya dogru masaj yap ozellikle banyoda sicak suyla asla vazgecme stresli bu donemler mamayida ihmal etme sarilik olmasin bebis Allah kolaylik versin sana canim
3285 gr doğdu bugün 3100 gr dı. Ne almış ne vermiş benimki 4 günde.Benimkisi emiyor ama kilo alimi olmamis yine bizde mamaya basladik bugun ilk zamaar sakir sakir gelen sutum bitti sanki
Canım boy çok uzun olmayınca benim 3. Kez de aynı yer açılacak olunca heralde önce bekleyelim diyordu şimdi korkarım dedi 38+4 de olacak tam doldurmadan 39 un icindeSağ olun kızlarrr
Öyle mi oluyormuş ya sonraki gebeliklerde erken mi geliyorlar
Son 5 canım değil mibugün kişisel temizlik işimi de hallettim çok şükür. üzerimden yük kalktıartık doğumu bekleme vakti
Cnkm ilk hafta kilo verirler.7 10 gune.doğduğu kiloya gelir kacjnci haftada doğurdun bir de usg ile uyumlu muydu?3285 gr doğdu bugün 3100 gr dı. Ne almış ne vermiş benimki 4 günde.
Merhaba tedaviyle hamile kaldım ama benim hamile kalamamamin sebebi yumurta rezervi ve rahim de yapışıklıkti.Merhaba kusura bakmayın birşey sorucaktim. Rahim darlıgından bahsetmişsiniz bende de aynı durum var. Hamile kalmayi engelliyormus. Aşılama yaptırdım olmadı maalesef. Siz tedavisiz mi kaldınız acaba
hiç güzel bişi değil, şanslısın arkadaşım maşallah sanaBen neden hiç mide problemi yaşamadım acaba herkes yazmış
Yalnız değilsin canım bende hiç yaşamadım Allahta yaşatmasın inşAllah
Sarılığı yüksek değil beklediğimiz seviyede dedi Allahtan. Eve gelince ağlasa da bağırsa da mama vermedim emmeye zorladım 3-4 kere emzirdim çok mutlu oldum gerçekten. Sütüm gelmiyor değilmiş yani.
Ya sorma bende ütülenecek isimli tulumu kalmıştı az önce hem ütüledim hemde bunları giyinecek minik bisi olacak ve suan yuzunu gozunu sac rengini bilmedigim bir minik icin ne telase ne hazirlik dedim kendi kendime inanilasi gibi degilİnsan inanamıyor, bir kaç hafta içinde bu evin için tekrardan bebek ağlamaları dolduracak. Hem heyecanlı hem stresli. Hem gelsin istiyor insan hem gelmesin dursun.
Hamileliği özleyeceğim sanırım güzel bir süreç karnında bi bebek olması. Ama diğer taraftan çok da zorluğu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?