Yapar niye yapamasin. Doğumdan sonra diyorsun degil mi? ZAten hastane ortaminda hemşire ebe hepsi oluyor, eşine pek iş düşmez zaten, psikolojik destek olur daha çok, ufak tefek işler cikarsa kosusturur. Ben sezeryan olacagim refaketcinin kalmasina izin yok hastanede koronadan dolayı. Eşim doğum sırasında yanımda olacak, sonrasında da hastaneye gelir gider temiz kıyafetler getirir, bakım işleri cikarsa yapar elinden geldiğince. Biz ikimiz varız zaten, eve gelince de ben mecburen yemek temizlik herşey ondan sorulacak. Bir yandan da evden çalışıyor. Zor baba olmak da öyle oturmak yok :)Son bi kac gunde cok ağırlastim kizlar eğilip pijamami bile giyemiyorum tek elle giyiyorum. Yürürken sanki iki bacağımın ic tarafının vucuduma bağkandiği yerler ağriyo yurumek falan zorlaştı yatmak da keza. Hoca kanala girmemesi sorun değil 38 39 da girer dedi. Bkalim uf dun bir.kere.sanci gelmişti ya ani anlık aklıma o geliyor ara ara cok korkunc bir.ağriydi onun 2 dk da bir.gelceğni düşünmek istemiyorummm uf korkular korkular. Esim yanımda kalmak istiyordu ama.is arkadaslari sen yapamazsın n demisler hemsire de bugun esiniz beceremez falan dedi. Bilmiom bkicaz artik. Vajinam yine sizliyor tabi. Masterchef de yok bugun yatak moduna girdim direk az kitap okuyup yatmayı düşünüyorum ama rahat bir yatış yok ki.
Ben kendkm yapıyorum ve bence her gecen gun daha az acı verici oluyo ama bi gun yapsam bigun unutuyorum ya da üşeniyorum elim yetismemeye baslams olablrHanımlar iyi akşamlar. Perine masajını deneyen var mı biz bugün denedik ama sanki beceremedik videoda izledik ama olmuyor
Kendi yaptığıın baş parmakla sanırım peki yatarak mı oturarak mı yapıyorsunuz?Ben kendkm yapıyorum ve bence her gecen gun daha az acı verici oluyo ama bi gun yapsam bigun unutuyorum ya da üşeniyorum elim yetismemeye baslams olablr
Annem evden hic cikmiyo yigenime bakiyo duruma görehic bir belirti yoksa annem kalicak ben haftasonuna getirmeyi dusunuyorum uygun olursa esimde kalabilir canim risk her yerde var napcaz bilmiyorumpeki doğumda gelsinler istiyor musun? Hoş sende atlatmış olacaksın o zamana risk olmaz herhalde dimi? Ya da zaten negatiflerse şüphesi olmaz mı?
Bunu beceremedim normal doğumu nasıl becereceğim diye hemen demorolize oldumBen kendkm yapıyorum ve bence her gecen gun daha az acı verici oluyo ama bi gun yapsam bigun unutuyorum ya da üşeniyorum elim yetismemeye baslams olablr
Çok zor ya eşime yaptırıyorum ben ama sürekli olmuyor tabi. Zor cidden.Bunu beceremedim normal doğumu nasıl becereceğim diye hemen demorolize oldum
Çok normal böyle olması kafana takma olur mu? Çünkü doğum yapıyorsun hala gelmemiş olabiliyor, zamanla alışıyor insan anne olmaya bebekle bağ kurdukça gelişen bir şey bence.3 kasim sezeryan gunum ve hala kendimi bir anne gibi hissetmiyorum boyle hisseden var mi baska
wendy pozitif çıktıklarını yeni okudum canım çok geçmiş olsun inş kolay atlatırlar. Yengem demişin bi gün idare etcekler bence ağlamayacaklarsa oraya bırak. Eşin senin yanında olsun
3 kasim sezeryan gunum ve hala kendimi bir anne gibi hissetmiyorum boyle hisseden var mi baska
Geçmiş olsun. Eşin cocuklarla kalsa senin yaninda olacak başka kim var? Bir kişi bile olsa yeter hastanede. İnşallah tez zamanda iyileşir annen baban. Buralarda karantinaya girdik vakalar artigi için. Market dışında her yer kapandı yine. Yakında Türkiye'de de başlar. Kendimize dikkat edelim
Ay ne alakası var oyle demeBunu beceremedim normal doğumu nasıl becereceğim diye hemen demorolize oldum
10 gün aslında karantina süresi, o zamana kadar annen de baya toparlamış olabilir de miöyle olacak büyük ihtimalle, ama öncelik kv durmazsa
ilk bebek mi canım senin? Ben ilk kızımı kucağıma aldığımda gel ablam diyodum çocuğa düşünOndan önce minik kuzenlerle çok haşır neşir olunca. Gel ablam diye alıyodum çocuğu kucağıma yaa
Eşim olmasa yanımda kalacak kimse gelmiyor aklıma, yanında rahat edeceğim kimse yok sanki, bakalım kv kızları idare edebilir inşallah. Bi gece zor ondan sonrasını bi şekilde canımı dişime takar halletmeye çalışırım yine.
Řezene yada süt artıran çaylar iç derimKendim banyoya girdim ama bebeği banyoya sokamıyorum göbeği düşmedi henüz. Kaynanama sinir oldum sütün yok ondan emmiyor deyip duruyor zaten bir şeyden anlamıyor anca canımı sıkıyor.
Ayy maşallah ya operasyonu o günki doktor yaptı nobetçi hıc tanımadıgım. Ama kafama da takılmıyor değil dogum sırasında bebegı de göstermediler . Sen sezaryen mi oldun normal mi cnm allah bagıslasın maşallahhcanım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün maşallah çok sevindim
ya bana da doğum raporunuzu paylaşın yeter dediler.
ya ben hiç demiyorum ya. bıraksanız 30. haftada doğururdum.hareketlerim kısıtlı, 4. aydan beri hep ağrılarım var. oturduğumdan kalktığımdan bir şey anlamıyorum, reflü beni mahvediyor ve en kötüsü de hep birine muhtacım ilk hamileliğim kuş gibiydi, bunda camış gibiyim yaralı bir camış
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ama gözün de aydın tabi. hangi medipoldesiniz? herkesin hikayesi farklı ama ben de medipol megada 36+6 da suni sancı ile erken doğum yaptım ve bebiş küveze filan girmemişti. haftası da uygun aslında. çok ilginç. kim yaptı operasyonunu bir de
Solunum sıkıntısımı var demslerdı yegenıne de ? Hangi hastanede tedavu görmustu hastane mı degıstırsem bilemedim yaÜzülme canım o kadar uzun süre tutmazlar .bir kaç güne kucagina bile alırsın .Bu arada Allah analı babalı büyütsün moralinide bozma .dediğim gibi çok tutmazlar . Yeğenim den biliyorum durumu çok kötüydü iki hafta bile sürmeden düzeldi .anne sütü çok önemli bu dönemde . Canını sıkıp sütünü etkilemesin.
10 gün aslında karantina süresi, o zamana kadar annen de baya toparlamış olabilir de mi
wendy sen gönlünü ferah tut. Stress yapma hiç. Vardır bir hayrı de dua et canım.
wendy sen güçlü annesin bütün anneler güçlüdür biz bunun için doğduk. İnşanlah ailen yanında olmasada atlatırsın doğum bbek sürecini
Amçn canım ınsallah şifa bulur tüm bebeklerBenimki 37+6 da dogdu canim kilosu 2890gr di bizde cok sukur solunum sikintisi olmadi direk yanima geldi canim bizim suan tek sikintimiz kilo alamiyoruz rabbim hepimizin bebislerine saglik versin insallah seninde gozun aydin hemen kavusursun insallah bebegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?