2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yapar niye yapamasin. Doğumdan sonra diyorsun degil mi? ZAten hastane ortaminda hemşire ebe hepsi oluyor, eşine pek iş düşmez zaten, psikolojik destek olur daha çok, ufak tefek işler cikarsa kosusturur. Ben sezeryan olacagim refaketcinin kalmasina izin yok hastanede koronadan dolayı. Eşim doğum sırasında yanımda olacak, sonrasında da hastaneye gelir gider temiz kıyafetler getirir, bakım işleri cikarsa yapar elinden geldiğince. Biz ikimiz varız zaten, eve gelince de ben mecburen yemek temizlik herşey ondan sorulacak. Bir yandan da evden çalışıyor. Zor baba olmak da öyle oturmak yok :)

Son düzenleme:
Hanımlar iyi akşamlar. Perine masajını deneyen var mı biz bugün denedik ama sanki beceremedik videoda izledik ama olmuyor

Hanımlar iyi akşamlar. Perine masajını deneyen var mı biz bugün denedik ama sanki beceremedik videoda izledik ama olmuyor
Ben kendkm yapıyorum ve bence her gecen gun daha az acı verici oluyo ama bi gun yapsam bigun unutuyorum ya da üşeniyorum elim yetismemeye baslams olablr

peki doğumda gelsinler istiyor musun? Hoş sende atlatmış olacaksın o zamana risk olmaz herhalde dimi? Ya da zaten negatiflerse şüphesi olmaz mı?
Annem evden hic cikmiyo yigenime bakiyo duruma görehic bir belirti yoksa annem kalicak ben haftasonuna getirmeyi dusunuyorum uygun olursa esimde kalabilir canim risk her yerde var napcaz bilmiyorum

3 kasim sezeryan gunum ve hala kendimi bir anne gibi hissetmiyorum boyle hisseden var mi baska
Çok normal böyle olması kafana takma olur mu? Çünkü doğum yapıyorsun hala gelmemiş olabiliyor, zamanla alışıyor insan anne olmaya bebekle bağ kurdukça gelişen bir şey bence.

wendy pozitif çıktıklarını yeni okudum canım çok geçmiş olsun inş kolay atlatırlar. Yengem demişin bi gün idare etcekler bence ağlamayacaklarsa oraya bırak. Eşin senin yanında olsun

öyle olacak büyük ihtimalle, ama öncelik kv durmazsa

3 kasim sezeryan gunum ve hala kendimi bir anne gibi hissetmiyorum boyle hisseden var mi baska

ilk bebek mi canım senin? Ben ilk kızımı kucağıma aldığımda gel ablam diyodum çocuğa düşün Ondan önce minik kuzenlerle çok haşır neşir olunca. Gel ablam diye alıyodum çocuğu kucağıma yaa

Eşim olmasa yanımda kalacak kimse gelmiyor aklıma, yanında rahat edeceğim kimse yok sanki, bakalım kv kızları idare edebilir inşallah. Bi gece zor ondan sonrasını bi şekilde canımı dişime takar halletmeye çalışırım yine.

10 gün aslında karantina süresi, o zamana kadar annen de baya toparlamış olabilir de mi

Ben sütün geliyor mu gelmiyor mu sorusunun gercekten mahrem olduğunu düşünüyorum artık.Benim Arkdsim hamileyken gogus kanseri olduğunu öğrendi.Dogum yaptı emzirmedi hiç.Insanlar o kadar çok soruyordu ki kac kere ağladığında şahit olmuştum.Bebek hangi şekilde sağlıkla büyüyecekse büyüsün.Yazik günah bilemeyiz hakkına da giriyoruz.öyle yazılar okudum ki insanlar ıyi anne olmamakla bile suclamislar kolay yola başvuruyorsun demişler..

Ayy maşallah ya operasyonu o günki doktor yaptı nobetçi hıc tanımadıgım. Ama kafama da takılmıyor değil dogum sırasında bebegı de göstermediler . Sen sezaryen mi oldun normal mi cnm allah bagıslasın maşallahh ben medipol pendikte dogurdum . Napsam bılemedim baska hastaneye mi sevk ettirsem ya

wendy sen güçlü annesin bütün anneler güçlüdür biz bunun için doğduk. İnşanlah ailen yanında olmasada atlatırsın doğum bbek sürecini

Solunum sıkıntısımı var demslerdı yegenıne de ? Hangi hastanede tedavu görmustu hastane mı degıstırsem bilemedim ya

10 gün aslında karantina süresi, o zamana kadar annen de baya toparlamış olabilir de mi

15 gün demiş doktorları, yarın belli olur herhalde.

wendy sen gönlünü ferah tut. Stress yapma hiç. Vardır bir hayrı de dua et canım.

elden başka bir şey gelmiyor maalesef

wendy sen güçlü annesin bütün anneler güçlüdür biz bunun için doğduk. İnşanlah ailen yanında olmasada atlatırsın doğum bbek sürecini

inşallah canım güçlüyüz halledeceğiz hepimizde, canları saolsun yeter ki kısmet böyleymiş.

Amçn canım ınsallah şifa bulur tüm bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…