- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Bende bunları araştırayım dedim ama ne zaman alınması gerektiğini bilmiyorum hurmada yiyo musunVajinal doğumun 2. Fazını hızlandırıyo diye okumuştum internette doktora sordum o da abartmadan iç dedi
Canim benim ya simdi aklinda bir suru soru gitsen olmuyo kalsan olmuyo insallah dr en dogru karari vermislerdir sen uzulme bebisin icin ayakta durki sutune falan bisey olmasin Rabbim yardimciniz olsun en kisa zamanda saglicakla kavusman dilegiyleAynnen bugun oglen 2 gibi gormeye gittim bebek cok tatlıydı ama uyutuyorlar . Sağlıklı goruluyor ama hemsıreye göre degıl anlamıyorum gerçekten kafam karıstı. Yarın dktor gelıcekmıs ondan bilgi alıcam bakalım
Gozunaydin canim insallah bir an once atlatir annesinin kucaginda m8sil misil uyuKızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdummakat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Canim seninle gunlerimiz ayni benimde kasimin ilk haftasi gibi dedi 3.sezeryan oldugu icin fazla bekletmeyelim dedi yarin kontrolum var bakalim tarih verecekmiWendi benim de doğum tarihim belli oldu 9 Kasım
ahududu cayı dogumu mu tetikliyor diye dedi. oyleyse ben de içeyim. benimki planlı sezeryan ama oncesinde gelirse de hiç fena olmaz :) tasımak çok zorlastı artık karnım da asırı sert
Eklerim birazdan canımWendi benim de doğum tarihim belli oldu 9 Kasım
Bir iki tane yedim bebek iri diye korkuyodum yemeye. 4 kg normal doğurmak zor olur diyeBende bunları araştırayım dedim ama ne zaman alınması gerektiğini bilmiyorum hurmada yiyo musun
Ya benimde aklımda var hac dan gelmişti o zaman tedavi asamasindaydim hurmayla zemzemi saklıyorum ama bir zararı olur mu ki ağzına değseKizlar bide ben hastaneye zemzem suyuyla bulabilirsem hac hurmasi goturecem dudaklarini surecem digerlerinde yapmistim bundada yapacam insallah
Bende haftaya başlayım diyorum. Haftaya çarşamba kadın gelecek evi temizleyecek şimdiden etkisi olmasın haftaya yiyeyim içeyim bunları dedimBir iki tane yedim bebek iri diye korkuyodum yemeye. 4 kg normal doğurmak zor olur diyebugun doktora sordum hurmayı da ye dedi. Artık 7-8 yerim. 3500 olmuş kilosu en fazla 3700 olur ondan da korkma dedi
Bende hac hurması yok ama ben de yapıcam bu sefer inşallah. Geçen sefer küvöze gidince saf saf kaldık öyle eve geldikten sonra yapmıştık. Hurmayı sadece sürmek için kullanıyosun suyun da zararı olmayacağını düşünüyorum sadece ıslatıyosun. Daha çok duygusal anlam yüklenen bişey içine bişey gitmiyoYa benimde aklımda var hac dan gelmişti o zaman tedavi asamasindaydim hurmayla zemzemi saklıyorum ama bir zararı olur mu ki ağzına değse
Benimde çok sık kasılmam ağrım oluyor ama uzanıyorum geçiyor diye dikkate almıyorum ayırt edebilirim inşBen de aldırmadım önceki sancı gibidir dedim adet sancısı bile bilmem ama burda belim fena ağrıdı dol kasığıma şiddetli sancı girdi dakika tuttum artınca hastaneyi aradım doğum yapana kadar belimin ağrısı hiç geçmedi. Şimdi iyiyim çok şükür nefes alışım çok rahatladı bebiş bayağı baskı yapıyormuş
İlk oğlum 39+4 te 3720 normal dogdu iri oldugu icin zordu bu defa 4u gecerse o riski almam canim35+6 ya gore tombikcik biraz küçük minnoş, benimki de zayıf 37+1de gecen hafta 2900du. Benimkinin kafası yukarda olunca midemi sıkıştırıyor çok birşey yiyesim gelmiyor. Annem kardeşimi 4 kusur kiloda normal doğurmuş kolay bir doğum olmuş ama o zamanlar sezeryan pek yokmuş. Sağlıklı dogsun da nasıl dogarsa dogsun
Faydası neymis canım bebegin dudaklarina mi süreceksinKizlar bide ben hastaneye zemzem suyuyla bulabilirsem hac hurmasi goturecem dudaklarini surecem digerlerinde yapmistim bundada yapacam insallah
Bazen onu da istiyorum eski kiloma dönüp rahat hareket etmek istiyorum artık zorşanmaya başlandım ben deBen hazırım hem de coookyani zorluğu bir yana, bebiş de ben de kendi bedenimize kavussak da bir oh çeksek diyorum
Yok canım 29 ekim ben bugünü de saydım30 ekimde mi olacak
Ya benim bebeğimmi çok zayıf doktor normal diyor ama sizin kilolara baktıkça zayıf gibi geliypr
35+2 de gittim 2400-47 cm çıktı
3000-3200 doğr dedi ama geçen haftadan bu yana 150 gr almış anlamadım
Aynen öyleCanim kiloya takilma cok benim bebis 2890gr 47cm dogdu senin daha dogumuna da var biz kucuk oldugumuz halde sorun yasamadik solunum sikintisi falan onemli olan sagligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?