2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
G
Canim benim ya simdi aklinda bir suru soru gitsen olmuyo kalsan olmuyo insallah dr en dogru karari vermislerdir sen uzulme bebisin icin ayakta durki sutune falan bisey olmasin Rabbim yardimciniz olsun en kisa zamanda saglicakla kavusman dilegiyle
Kızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdum makat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Gozunaydin canim insallah bir an once atlatir annesinin kucaginda m8sil misil uyu
Wendi benim de doğum tarihim belli oldu 9 Kasım
Canim seninle gunlerimiz ayni benimde kasimin ilk haftasi gibi dedi 3.sezeryan oldugu icin fazla bekletmeyelim dedi yarin kontrolum var bakalim tarih verecekmi

Yabancı anne bloggerlardan çok duymuştum bu haberi de görünce bi sorayım dedim. Son haftalar ne yararsa modu başlıyo genelde dr da ben sormadan ilişkiye gir evini temizle herşey serbest dedi

Doğumu kolaylaştıran ahududu yaprağı
bitkilerin en tanınanı ve hakkında az da olsa bilimsel çalışmalar yapılanı ahududu yaprağı çayıdır. Yapılan çalışmalar ahududu yaprağı bitkisini çay ya da tablet olarak düzenli tüketen kadınların, tüketmeyenlere göre doğumun ikici aşamasının daha kısa sürede tamamladıklarını ve daha az medikal müdahaleye (vakum, forseps gibi) ihtiyaç duyduklarını gösteriyor.
ahududu cayı dogumu mu tetikliyor diye dedi. oyleyse ben de içeyim. benimki planlı sezeryan ama oncesinde gelirse de hiç fena olmaz :) tasımak çok zorlastı artık karnım da asırı sert

pylz canım gözün Aydın, sağlıkla yanına gelsin kavuş miniğine

en sevdiğim olay aslında bebek kendi belirledi bak gününü sezaryen bile olsa.

Bende bunları araştırayım dedim ama ne zaman alınması gerektiğini bilmiyorum hurmada yiyo musun
Bir iki tane yedim bebek iri diye korkuyodum yemeye. 4 kg normal doğurmak zor olur diye bugun doktora sordum hurmayı da ye dedi. Artık 7-8 yerim. 3500 olmuş kilosu en fazla 3700 olur ondan da korkma dedi

Kizlar bide ben hastaneye zemzem suyuyla bulabilirsem hac hurmasi goturecem dudaklarini surecem digerlerinde yapmistim bundada yapacam insallah
Ya benimde aklımda var hac dan gelmişti o zaman tedavi asamasindaydim hurmayla zemzemi saklıyorum ama bir zararı olur mu ki ağzına değse

Bir iki tane yedim bebek iri diye korkuyodum yemeye. 4 kg normal doğurmak zor olur diye bugun doktora sordum hurmayı da ye dedi. Artık 7-8 yerim. 3500 olmuş kilosu en fazla 3700 olur ondan da korkma dedi
Bende haftaya başlayım diyorum. Haftaya çarşamba kadın gelecek evi temizleyecek şimdiden etkisi olmasın haftaya yiyeyim içeyim bunları dedim

Ya benimde aklımda var hac dan gelmişti o zaman tedavi asamasindaydim hurmayla zemzemi saklıyorum ama bir zararı olur mu ki ağzına değse
Bende hac hurması yok ama ben de yapıcam bu sefer inşallah. Geçen sefer küvöze gidince saf saf kaldık öyle eve geldikten sonra yapmıştık. Hurmayı sadece sürmek için kullanıyosun suyun da zararı olmayacağını düşünüyorum sadece ıslatıyosun. Daha çok duygusal anlam yüklenen bişey içine bişey gitmiyo

Benimde çok sık kasılmam ağrım oluyor ama uzanıyorum geçiyor diye dikkate almıyorum ayırt edebilirim inş

İlk oğlum 39+4 te 3720 normal dogdu iri oldugu icin zordu bu defa 4u gecerse o riski almam canim annemde kiz kardesimi 4200 normal dogurmus ama onunda bayagi zormus o yuzden korkarim yani

Ya benim bebeğimmi çok zayıf doktor normal diyor ama sizin kilolara baktıkça zayıf gibi geliypr
35+2 de gittim 2400-47 cm çıktı
3000-3200 doğr dedi ama geçen haftadan bu yana 150 gr almış anlamadım

Canim kiloya takilma cok benim bebis 2890gr 47cm dogdu senin daha dogumuna da var biz kucuk oldugumuz halde sorun yasamadik solunum sikintisi falan onemli olan sagligi

Kızlar hastaneden çıktım ara ara sancılar görüldü ama duzenlı olmadığı ıcın evde takıpte ol dedı . Serum bağladılar bir defa ne ıcın bılmıyorum. Onun harıcınde beş altı kez nst yaptılar . 24 saat kaldım . Gonderdıler ama Pazartesi çağırdı . Ultrasona da almamıştı çatı da yapmadılar belkı pazartesı onları yapar bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…