Bizim cinsel hayatımız devam ediyordu üç hafta öncesine kadar ama şimdi mümkün değil ben çok siskinim. Bir de bebek zaten ters ne gerek var moduna girdimben de 5 yıldır ıhmal edıyordum simdi olur da sut bebeğe dokunur mu dıye gıttım annemın zoruyla bıraz da
ay aynıyız ben de cok zorlanmaya basladım. doğsun diye dun dr uma hurma pilates iliskı surecı hızlandırıyormus baslıyım mı dedim ilikski icin 38 dolsun dedi. esim cok utanmıs ıkı gundur neden sordun deyip duruyosenden baska kımse sormamıstr dıyo ya scmalama hep konusluyo bunlar forumlarda dıyorum. cok utanmıs.
38+0 da doğdu 3.080gr kilosu boyu da 50 cm. Sancı oldu bele vuran. Teşekkür ederimAaa gozunuz aydin dogumlari duydukca cok seviniyorum bendetam kac haftaliktiniz bebek kac kg dogdu sanci varmiydi nts kontrollerinde ay cok soru sordum benimde cok yaklasti dogumum
38+0 da doğdu 3.080gr kilosu boyu da 50 cm. Uyumlu Haftasıyla çok şükürGözün aydın canım tebrik ederim en kısa zamanda getirirler inşallah bebeğini güle güle büyüsün boyu kilosu nasıl ve son usg ölçümleri ile uyumlu mu
38+0 aslında erken değil ama sezaryenlerin bir kısmında bu solunum problemi oluyormuş.Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kısa zamanda biter solunum sıkıntısı. Erken miydi kaç haftalıktın?
38+0 su an tam benim günüm. Kilosu da muhtemelen sizin gibi. Geçen hafta 2.900 falandı. Bir heyecanlandım şimdi38+0 da doğdu 3.080gr kilosu boyu da 50 cm. Sancı oldu bele vuran. Teşekkür ederim
Peki usg olcumuyle kilo aynimi cikti bazen oynama olabiliyormus38+0 da doğdu 3.080gr kilosu boyu da 50 cm. Sancı oldu bele vuran. Teşekkür ederim
Uzaktayken konuşmak kolay birde yakındayken görmek lazım. Biz marttan bu yana birbirimizin evine hiç gitmedik coronadan ötürü aşırı pirpirikli bizimkiler evlerimizin arasında park var yürüyüşe filan çıkarsak öyle görüşüyoruz. Şimdi corona var ya bizimkinin de mazereti hazır telefonda sürekli ah korona olmasaydı size hiç yardım edemedim böyle bir döneme denk geldik deyip duruyor sanki coronadan önce ihtiyacımda yanımdaymış gibi. Bende ya hiç sorma anne evet deyip geçiyorumBizde iyiki diyorum ayni sehirde degiliz gecen hastane kontrolunden sonra cikip kv deye gittik esimin halasida vardi onu cooookkk severimmm dobradirrkv ayyy burda otursalar hergun yemek gonderririm burda ben guzel zor yemek yaptigimda bogazimdan gecmiyor kimbilir orda ne yiyorlar sanki biz hergun kahvalti yapiyoruz bende annemin kiziyim hamilelik oncesi calisma hayatim oldugu halde ben cok guzel ydmekyaparim bazi yemekleri kendinden bile guzel yaptigimi esim soyler neyse tam konusacaktim pat halasi senin gelinde hamarat evinde daha guzellerini yapiyordur dedi kv agzini acamadi
30 ekimde mi olacakŞafak 7 ben çok heyecanlıyım arasıra bel ve kasık ağrım oluyor erken gelmesinden korkuyorumsanırım doğuma hazır değilim gün yaklaşmasını istemiyorum
masallah cok seker bi gobis :)Merhaba kızlar bu da bizden foto gelsinBiraz kilolu hamile kalınca fotoğraflar da tombiklikle hamislik arasında kalıyor Kızla erkek arasında ama gercekten teyzelerin dedigi kadar varmış kızımda daha yayvan bir karnım vardı şimdi erkek olunca top gibi karnım oldu Eki Görüntüle 2708867
İlişki hiç kısıtlamadılar bize erken doğum riski yoksa öyle hemen başlamıyor doğum başlasa diye bekleyen bayanlar yazık onlar yapar başlatıyor olsaben de 5 yıldır ıhmal edıyordum simdi olur da sut bebeğe dokunur mu dıye gıttım annemın zoruyla bıraz da
ay aynıyız ben de cok zorlanmaya basladım. doğsun diye dun dr uma hurma pilates iliskı surecı hızlandırıyormus baslıyım mı dedim ilikski icin 38 dolsun dedi. esim cok utanmıs ıkı gundur neden sordun deyip duruyosenden baska kımse sormamıstr dıyo ya scmalama hep konusluyo bunlar forumlarda dıyorum. cok utanmıs.
baslatıyor galiba ya o sıvı rahim ağzını yumusatıyormus diyoarlar bizim de kısıtlı değildi de son trimesterda ikimizde korktuk. dr da simdi baslamayın 37 henuz erken 38 den sonra geri baslarsınız dedi yani baslatmasa oyle demezdi heralde bilmıyorm kiİlişki hiç kısıtlamadılar bize erken doğum riski yoksa öyle hemen başlamıyor doğum başlasa diye bekleyen bayanlar yazık onlar yapar başlatıyor olsa
senin gobusun neden buyuk olduğu belli oldu simd masallaiMerhaba kizlar kontrolden geldim 35+6 3400gr olmus tosun pasa gelisimi ileride eğer 4 kiloyu gecerse dogum seklini tekrar konusalim dedi doktor sanirim sezeryan önericek tamda normale alistirmisken kendimi haftaya tekrar kontrole gideceğim ve izne çıkacağım çok sükür artık sağlıkla gelsin bebişim ondan sonra
35+6 ya gore tombikcik biraz küçük minnoş, benimki de zayıf 37+1de gecen hafta 2900du. Benimkinin kafası yukarda olunca midemi sıkıştırıyor çok birşey yiyesim gelmiyor. Annem kardeşimi 4 kusur kiloda normal doğurmuş kolay bir doğum olmuş ama o zamanlar sezeryan pek yokmuş. Sağlıklı dogsun da nasıl dogarsa dogsunMerhaba kizlar kontrolden geldim 35+6 3400gr olmus tosun pasa gelisimi ileride eğer 4 kiloyu gecerse dogum seklini tekrar konusalim dedi doktor sanirim sezeryan önericek tamda normale alistirmisken kendimi haftaya tekrar kontrole gideceğim ve izne çıkacağım çok sükür artık sağlıkla gelsin bebişim ondan sonra
Sperm Rahim ağzını yumuşatıyor evet, cinsel ilişkide esneklik sagliyormusbaslatıyor galiba ya o sıvı rahim ağzını yumusatıyormus diyoarlar bizim de kısıtlı değildi de son trimesterda ikimizde korktuk. dr da simdi baslamayın 37 henuz erken 38 den sonra geri baslarsınız dedi yani baslatmasa oyle demezdi heralde bilmıyorm ki
Onlar pek tutmuyor ya bana hep tahmini söylemişlerdiPeki usg olcumuyle kilo aynimi cikti bazen oynama olabiliyormus
Evet o yüzden prezervatif kullanıyoruz sın hafta onu bırakacağız ama sen bilirsin önemli olan gevşemiş bir beden illa ilişki spor vs değil bencebaslatıyor galiba ya o sıvı rahim ağzını yumusatıyormus diyoarlar bizim de kısıtlı değildi de son trimesterda ikimizde korktuk. dr da simdi baslamayın 37 henuz erken 38 den sonra geri baslarsınız dedi yani baslatmasa oyle demezdi heralde bilmıyorm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?