ahududu cayı dogumu mu tetikliyor diye dedi. oyleyse ben de içeyim. benimki planlı sezeryan ama oncesinde gelirse de hiç fena olmaz :) tasımak çok zorlastı artık karnım da asırı sertBen de kontrole gittim bugün herşey iyi dedi doktor haftay Çarşamba’ya tekrar kontrole gidicem 29 Ekim’de sürpriz yapıp gelebilir bence dedi doktorumuzhayırlısı ben kafamda hep Kasım bebeği olarak canlandırıyorum. Herşey serbest dip köşe temizliğe giriş filan dedi hatta bi de ahududu çayı günde bir fincan içebilirsün dedi. Acaip heyecan bastı
Merhaba arkadaşlar. Beni de araniza alırsanız sevinirim. Uzak yollardan geldim yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 2 kere kan testi verdim şuan kalp kese görmeyi bekliyorum
Ilk mesajlarimi buldum hey gidi günlerKalp keseyi gördük çok şükür kızlar tüp bebek doktorum 9 haftalik da kontrole gidebilirsin dedi geç kalmam dimi ilk Gebeligim çok bilgisizim gitmeden bazı testler yaptırsam mi acaba
Bugün tam 38 hafta oldum. Tarihi belirlemek için 39.haftayı bekleyecektik. Suyum azalmış yine bi de sancı olunca aldılar hemen. Teşekkür ederim dualarınız içingözün aydın. nasıl geçti sezeryan? benim de makat gelişi bebeğim. 37+ da mı doğurmuş oldun? bir de doktor mu belirledi günü yoksa kendi mi geldi minik bebiş? sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah
Suyum gelmedi açıklığım da yoktu ama doktor tuşe yaparken kan geldi sadece. Teşekkür ederimGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Suyun falan mi geldi de doğuma aldılar. Inşallah bir an önce çıkar gözlem altından.
Benkm de sert ama sen içme bence cunku doğum eylemi başlamadan sezerywn olman daha iyi olurahududu cayı dogumu mu tetikliyor diye dedi. oyleyse ben de içeyim. benimki planlı sezeryan ama oncesinde gelirse de hiç fena olmaz :) tasımak çok zorlastı artık karnım da asırı sert
Ben de aldırmadım önceki sancı gibidir dedim adet sancısı bile bilmem ama burda belim fena ağrıdı dol kasığıma şiddetli sancı girdi dakika tuttum artınca hastaneyi aradım doğum yapana kadar belimin ağrısı hiç geçmedi. Şimdi iyiyim çok şükür nefes alışım çok rahatladı bebiş bayağı baskı yapıyormuşGözün Aydın canım. İnş tedbir amaçlı tutuyorlardır hemen kavuşursunuzSancın dayanılmaz bir sancı mıydı peki geçmedi mi dinlenince ben gece ağrım olsa da aldırmadan uyuyorum geri
Bende aralık ve kasımı takip ediyorum burda gördüm bir kaç blogu okudum çok güzel anlatıyorKim yazdi canim hic gormedim
Anne sutunu sagip verdigimde sorun olmadi hic mamada oldu bakalim deneme yapiyorum devam ederse degistirecegim mamayi umarim bidaha olmaz da ac kalmasin kuzum
Gecmis olsun kuzum bendede o kitleler var daha once gitmistim aynisini doktor demisti bi dahada gitmedimkızlar ben de simdi meme ultasonundan geldim. cok sukur kotu huylu bir sey gorunmuyormus. cok sakinlestirdiler drlar da elime gelen kıtleler dusunduğum gibi yağ nekrozuymus ve ufak kistlerim varmıs. takibe bile almaya falan da gerek yok bi sikayetin olursa gel ins olmaz dediler. cok sukur cok cok.
Aaa gozunuz aydin dogumlari duydukca cok seviniyorum bendeKızlar günaydın. Bu sabah meleğimi doğurdum.Makat geliş olduğu için sezaryenle aldılar. Solunum sıkıntısı varmış biraz gözlem altında tutacağız dediler. Henüz kucağıma alamadım
Gece 4 gibi sancım geldi. Acile geldim kasılmalar çıktı takip ettiler sabah da işleme aldılar
.Benkm de sert ama sen içme bence cunku doğum eylemi başlamadan sezerywn olman daha iyi olur
Gözün aydın canım tebrik ederim en kısa zamanda getirirler inşallah bebeğini güle güle büyüsün boyu kilosu nasıl ve son usg ölçümleri ile uyumlu muKızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdummakat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Ben hazırım hem de coookŞafak 7 ben çok heyecanlıyım arasıra bel ve kasık ağrım oluyor erken gelmesinden korkuyorumsanırım doğuma hazır değilim gün yaklaşmasını istemiyorum
Ahh canim bende 3 aydir nerdeyse uykusuzum ama covid olunca doydum uykuya nasil rahat uyuyorum bilseniz yani iyi seylerde oluyomus aslindaGünaydın çok uykusuzum
Ay çok heyecanlı obur pazartesi de ben çok panik oluyorum daha şimdiden bebegin de güzel büyüdü maşallahbende son kontrolümü oldum. 3250gr 50cm görünüyor. şimdi hastaneye geldim anestezi ile görüşücem. ptesi sabah 9da ameliyata gidiyorum
ben de 5 yıldır ıhmal edıyordum simdi olur da sut bebeğe dokunur mu dıye gıttım annemın zoruyla bıraz daGecmis olsun kuzum bendede o kitleler var daha once gitmistim aynisini doktor demisti bi dahada gitmedim
ay aynıyız ben de cok zorlanmaya basladım. doğsun diye dun dr uma hurma pilates iliskı surecı hızlandırıyormus baslıyım mı dedim ilikski icin 38 dolsun dedi. esim cok utanmıs ıkı gundur neden sordun deyip duruyo.
Ben neredeyse 41.haftamda dogurucam çok zorlanıyorumgerçi sağlıkla gelsin bebiş zorlanmaya razıyım da şu bir kaç gün hele karnım patlamaya hazır tüp gibi bebeğe de yer kalmadı mı acaba diyorum. Eskisi gibi çok hareket etmiyor elini çıkarıyor topugunu çıkarıyor karnimdan gözüküyor resmen. Sıkıştı kaldı orda herhalde. Yarın randevum var bakalım ne durumda
esimin deyimiyle gecelerin yargıcıyız hepimizAhh canim bende 3 aydir nerdeyse uykusuzum ama covid olunca doydum uykuya nasil rahat uyuyorum bilseniz yani iyi seylerde oluyomus aslinda
O daha zor canım ablamın da öyle ne kadar uzak durursan o kadar iyi yapcak başka birşey olmuyorBizimkide tam tersi kv oğluyla telde konuştuğu gün biz tartışıyoruz, kafası esince geliyorlar ha üstüne birde maddi anlamda birşeyde göremiyoruz. Şahsen kendisini aramam sormam nefret ediyorum.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kısa zamanda biter solunum sıkıntısı. Erken miydi kaç haftalıktın?Kızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdummakat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?