2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben ağzına kaçar diye acaba götürmesem mi diye düşünmüştüm o zaman çok az dudagina değdiririm

naestezi ekg ve tahlillerde tamam oldu çok şükür. doktor artık ne zaman isterse gelsin doğurturuz diyorpazartesi 7:30da hastanede olacağız. 9da ameliyat. ayrıca pazar gece 12sonrası birşey yeme içme yok
geçen cuma ile bugünkü kontrolde rahim ağzı uzunluğu aynı çıktı. aslında geçen hafta baya korkmuştuk bu hafta gelir mi diye ama uslu durmuş

26 sina mi alındı günün yeniden

aslında gerek yok ama doktor daha iyi bilir tabi
Benim dr bu konuda fena hicbir detayı atlamıyor görsen,ilk hamilelik benim sorumsuz bir dr daydı,bebegin kalp atışı zayıf dedim yok düzelir deyip geliştirmişti., kaybettim..bunu özellikle sectim.detayci çok,özenli görsen,keşke demiyeceğim biri

Kızlar ben de kontrolden geldim. Çatı muayenesi oldu korktuğum gibi değilmiş olacaklar hiç tedirgin olmasın. Normal doğuma uygun dedi yani beni de sürpriz listesine ekleyebilirsiniz hafif açılma var dedi sancı falan çıkmadı hiç 37+1 deyim kilomuz 2679 çıktı şükür güzel almış bu hafta yüzünü kapatmadı çok güzel pozlar verdi bize yerim miniğimi

Ya benimde aklımda var hac dan gelmişti o zaman tedavi asamasindaydim hurmayla zemzemi saklıyorum ama bir zararı olur mu ki ağzına değse
Yok canim dudaklarina suruyosun sadece bisey olmuyo
Kizlar ,salı doğuruyorum.
Aman grubumuzun masallahi var arka arkaya geliyolar saglikli gelsinler gunler cok caabuk geciyo uslu bebisler bol sutlu annisler olsun benimkileri cok huyduz oluyo o yuzden korkuyorum

Arkadslar igne kullananlar dr hangi sezeryan yapacak soyledimi ben karar veremedim bi turlu genel anestezide uyaninca agrin cok oluyo spinalde o heyacana dayanamam diyorum insallah hepimiz saglicakla problemsiz bir dogum dilegiyle

Kızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdum makat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun
Hadi bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
Saat kacta bellimi beni saat 1 de doguma alacaklar yarin son nst
Çok heyecanlı saglıkla gelsin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…