Bende hac hurması yok ama ben de yapıcam bu sefer inşallah. Geçen sefer küvöze gidince saf saf kaldık öyle eve geldikten sonra yapmıştık. Hurmayı sadece sürmek için kullanıyosun suyun da zararı olmayacağını düşünüyorum sadece ıslatıyosun. Daha çok duygusal anlam yüklenen bişey içine bişey gitmiyo
naestezi ekg ve tahlillerde tamam oldu çok şükür. doktor artık ne zaman isterse gelsin doğurturuz diyorpazartesi 7:30da hastanede olacağız. 9da ameliyat. ayrıca pazar gece 12sonrası birşey yeme içme yok
geçen cuma ile bugünkü kontrolde rahim ağzı uzunluğu aynı çıktı. aslında geçen hafta baya korkmuştuk bu hafta gelir mi diye ama uslu durmuş
naestezi ekg ve tahlillerde tamam oldu çok şükür. doktor artık ne zaman isterse gelsin doğurturuz diyorpazartesi 7:30da hastanede olacağız. 9da ameliyat. ayrıca pazar gece 12sonrası birşey yeme içme yok
geçen cuma ile bugünkü kontrolde rahim ağzı uzunluğu aynı çıktı. aslında geçen hafta baya korkmuştuk bu hafta gelir mi diye ama uslu durmuş
Benim dr bu konuda fena hicbir detayı atlamıyor görsen,ilk hamilelik benim sorumsuz bir dr daydı,bebegin kalp atışı zayıf dedim yok düzelir deyip geliştirmişti., kaybettim..bunu özellikle sectim.detayci çok,özenli görsen,keşke demiyeceğim biri
Kızlar ben de kontrolden geldim. Çatı muayenesi oldu korktuğum gibi değilmiş olacaklar hiç tedirgin olmasın. Normal doğuma uygun dedi yani beni de sürpriz listesine ekleyebilirsiniz hafif açılma var dedi sancı falan çıkmadı hiç 37+1 deyim kilomuz 2679 çıktı şükür güzel almış bu hafta yüzünü kapatmadı çok güzel pozlar verdi bize yerim miniğimi
Aman grubumuzun masallahi var arka arkaya geliyolar saglikli gelsinler gunler cok caabuk geciyo uslu bebisler bol sutlu annisler olsun benimkileri cok huyduz oluyo o yuzden korkuyorum
Arkadslar igne kullananlar dr hangi sezeryan yapacak soyledimi ben karar veremedim bi turlu genel anestezide uyaninca agrin cok oluyo spinalde o heyacana dayanamam diyorum insallah hepimiz saglicakla problemsiz bir dogum dilegiyle
Kızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdum makat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Canim benim ya simdi aklinda bir suru soru gitsen olmuyo kalsan olmuyo insallah dr en dogru karari vermislerdir sen uzulme bebisin icin ayakta durki sutune falan bisey olmasin Rabbim yardimciniz olsun en kisa zamanda saglicakla kavusman dilegiyle
Gozunaydin canim insallah bir an once atlatir annesinin kucaginda m8sil misil uyu
Canim seninle gunlerimiz ayni benimde kasimin ilk haftasi gibi dedi 3.sezeryan oldugu icin fazla bekletmeyelim dedi yarin kontrolum var bakalim tarih verecekmi
Arkadslar igne kullananlar dr hangi sezeryan yapacak soyledimi ben karar veremedim bi turlu genel anestezide uyaninca agrin cok oluyo spinalde o heyacana dayanamam diyorum insallah hepimiz saglicakla problemsiz bir dogum dilegiyle